Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aşk sarhoşum walla benim adetten 4 gün önce bel ağrım olmuştu
ama sonrasında hiç adet belirtim olmadı
ewet benimde adetten bikaç gün önce iştahım açılmıştı
ama canım sen yine de fazla belirti arama ya

Aşk sorhoşu azcık daha bekle kız birşey klamamış biz napak daha çoooooookkkk var şimdi çalışmalara başladık dakam sonuç ne olackkk inş. Bu safer tutar allah hakkında hayırlısını versin canım

selam kızlarr nasılsınız ben yemek tarifi için girdim çıkıyorumm umarımm hepinizde herşey yolndadır bende herşey aynı

ayy amiiiin inşallah allah hayırlısıyla versin , ağzın bal damlıyor :)
ya of geçmek bilmiyor sanki hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyor ne biçim duygu bu böyle yaa ohaoldumsmile

canım sen yeni katıldın sanırım e anlatsa biraz ne zamandır istiyon kaç yıllık evlisin ,lk bebişin mi olacak

Kızlar hepiniz çıktınız bende kaçıyorum artık heğinize iyi akşamlar kepekli senden ses seda yok sanırım yarın görüşür kızlar

meraba arkadaşlar bende yeni katıldım 1.5 senelik evliyim hamile kalamıyorum.6-7 aydır tedavi oluyorum...ilk başta prolaktin hormonum yüksekti onun için hamile kalaamıyosun dedi dr... gynodel diye bi ilaç kullandım normale düştü....sonra yine kalamadım bu seferde yumurtlama sorunum olduğunu öğrendim...3 aydırda klomen+ovitrelle çatlatma tedavisi görüyorum....yumurtam çatlıyo ama gebelik oluşmuyo...bide bişey sormak istiyorum bende yumurtlama günlerinde hiç akıntı olmuyo normaldede olmuyo...yumurtanın çatlayıp çatlamadığını ancak ultrasonla anlıyoruz...bu akıntı herkeste mutlaka olurmu?

Anaaam kız o bendende geliyo 2-3 gündür neymiş o bakam:) Haaaa bu arada ben geldim:)

Kıııız kocanla sendin dimi tartışan ne oldu düzeldi mi aranız?

şimdi bana kepeklinin tutmayacak gibi gelmeye başladı sonra da yaptıgım hiç bir tahmine inanmayacaksınız gibi gelmeye başladı bide varya zkol un ki tutmassa beni parçalayacak öyle dedi

Evet canım gözüm üstünde :)

2 gün daha dayan tatlım eğer sen bu belirtilerle hamileysen bende ümitlenecem çünkü aynı belirtilerimiz var hep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…