haklısın ama olmuyor ki sıka sıka diş kalmadı.
kızlarr ben kaçar herkese iyi akşamlar
hepinizi çokkkk öpüyorum yarın görüşmek üzere...........
Ayy amiiiin inşallah Allah hayırlısıyla versin , ağzın bal damlıyor :)Amin canım inşallah bu topic uğurlu kim geldiyse hamile çıktı:)
ayy amiiiin inşallah allah hayırlısıyla versin , ağzın bal damlıyor :)
ya of geçmek bilmiyor sanki hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyor ne biçim duygu bu böyle yaa ohaoldumsmile
canım hamişsin dime allah sag salim bir an önce hamiş olmayı nasip etsin sana. birşey sormak istiyorum hamile kaldıgın ay adetten önce senden beyaz sperme benzeyene bir akıntı gelmişmişdi kokusuz. bende bugün böyle bir akıntı geliyor. hiç hatırlamıyorum adetten mi olur du hamileliktenmi
yaa yine büyüyüdur kuzum onadandır ya sabah kuru kayısı kuru incir işe yarıyomuş galiba arkadaşlar dedi beni hiç sorma buzdolabı çöpkovası bulaşık makinası ve tuvalate yaklaşınca çıkarıom yapayanlızım zaten allah yardımcım olsunn
şimdi bana kepeklinin tutmayacak gibi gelmeye başladı sonra da yaptıgım hiç bir tahmine inanmayacaksınız gibi gelmeye başladı bide varya zkol un ki tutmassa beni parçalayacak öyle dedi
ay kızlar yardım edin karnım çok şişti daha bir saat olmadı yemek yedim yine acıktım. belim agrımaya başladı beyaz akıntı geliyor vajinamda batma hissi var. sol kasıgım agrıyor. bunlar adet belirtilerimiydi. sanki her ay adet olan ben herşeyi unuttum beynim durdu. orda birileri varmı hamişler sizde böyle şeyler oldumu ne olur yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?