Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın hanımlarrrr nasılsınızzz,sumrucum çok iyi bir tahmincisin cnm,kişilere göre belirtileri saymazsak,evet cnm kızda popo büyüyo yani enlemesine genişliyosun fazla bir göbişin çıkmıyo cnm,erkekte ise karnın sivri büyür cnm,ee ben 2sindende tecrübeli olduğum için söyliyim dedim cnmmolumunekankayizsmile

günaydın fıstıklarrrrrrrr nasılsınız ?

günaydin fistik iyidir sen nasilsin?
kiz didem oglun olacakya sen sadece karnindan kilo alirsin. benim gercekten kizim olacak galiba cünki bakiyorumda sizin gibi göbüs bende yok. yani daha hamile oldugum bile görünmüyor. birde sanki kalcalardan kilo almaya basladim yada bana öyle geliyo

Kızlar sabah sabah öyle yorgunum ki kötü bir gece geçirdim sürekli kabus görüyorum bu gecede sabaha kadar hem kötü rüya gördüm hem tereldim ben kolay kolay terlemem sabah kalkar kalkmaz duş aldım şimdide bir tuhafım hem çok uykum var hem uyumaya korkar oldum hep kabus

anaaaa ozaman benim annem ondan kilo almis öyle genislemis e 4 kizdan sonra. kaynanamda ufacik tefecik birsey ha, kalca popo yok bile. onunda 2 oglu var sadece. ay benim zaten kilo alinca hep kalcadan kalcadan alirim. ya demekki yine devam

Benim de karnım sivri şimdiden eşimde seviniyor oh kalçandan kilo almıyorsun aynı aynı diyor erkek olacak diye

iyi canım bende kahvaltı yapıyorum
evet canım eski pantolonlarımın sadece beli geliyo kalçam filan yüzüm her yerim aynı bi göbüş kocaman oldu hamile pantolonuna geçtim artık

ay kiz sen mi ben mi. bende öyleyim canim geceleri hic rahat uyuyamiyorum. rüya görmedigim geceler gece 10 kere uyaniyorum. sabahta cok yorgun oluyorum

iyi canım bende kahvaltı yapıyorum
evet canım eski pantolonlarımın sadece beli geliyo kalçam filan yüzüm her yerim aynı bi göbüş kocaman oldu hamile pantolonuna geçtim artık

ay canim ya ne güzel. masallah seninki ama bayaaa baya cikmis yaaa. benim sadece iste azicik kilo almisim gibi görünüyo karnim.

eflalim bende gecen haftalarda kabus gormekten uyuyamaz olmustum.biri bitiyor biri baslıyordu.sabahları cok yorgun uyanıyordum.tek caresini okumakta buldum yatarken felak nas okuyorum..gece uyanınca yıne okuyorum.şimdi yavas yavas geciyor.insallah seninkide gecer

kızlar hayırdır neden kabus görür oldunuz,yaşadığınız olaylardanmı yoksa doğum korkusu filanmı,ablamdan biliyorum oda bu aralar hep öyle olduğu için.

tatlım bende görüyodum kötü kötü rüyalar şimdi toparladım biraz rahat ol

kepeklim enn iyisini yapıyosun tatlım,dua bütün sıkıntıların defidir inş yakında hepsi geçer.senin bebiş nasıl cnm??

istanbulda ki hanımlar ya geceden bu yana yağmur durmadı ben bugün işe gelmeye korktum ne biçim bişey ya topkapıda surlar çökmüş

ay canim ya ne güzel. masallah seninki ama bayaaa baya cikmis yaaa. benim sadece iste azicik kilo almisim gibi görünüyo karnim.

cnm gerçekten hiiiiç takma kafanı çünkü son aylarda okdar çok büyüyecekki karnın özellikle son haftalarda çok dikkat edin kızlar beslenmenize çünkü kilolar o sırada daha çok alınıyo.hiç unutmam oğlumda hamilelik işte şekerli yoğurdun içine ekmek doğrayıp yiyordum,kızımdada bol bol salam ve şeftali tüketmiştim.

sabah sabah bunlar olmadı şimdi dimi:bbo:

ayy kızlar pardon ya cevap veremedim sizlere
tlf konuşuyordum biraz uzun sürdü
biz iyiyiz kızlar çok şükür sizler ne alemdesiniz
kepeklim gördün dün kuzunu nasılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…