Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kizlar ya ben cok üzülüyorum ya. düsünüyorumda eskiden annemin basinin etini yerdim canim sikiliyo diye. simdi oturup bosbos simdi ne yapsam ki düsünebilecegim bi zamanim yok. otursamda mutfakta yada birserde mutlaka is bekliyor oluyo

sumrucum yağlı şeylerden uzak dur tatlım
bende geçen peynirli poğaça yapmıştım herkes yedi
bi bana koktu peynirin yağ kokusu geldi burnuma
yiyemedim yaa

ya kızlarr bende yarın gidiyorum doktora
kimbilir benimki nasıldır şimdi yaa
çok merak ettim büyümüştür herhalde şimdi dimi

sumrucum yağlı şeylerden uzak dur tatlım
bende geçen peynirli poğaça yapmıştım herkes yedi
bi bana koktu peynirin yağ kokusu geldi burnuma
yiyemedim yaa

yok fazla yagli seyler yemiyorum. ama dün annem cullama yamisti, böyle ici kiymayla ince bulgurla oluyo, civik bi hamura batirilip yagda kizariyo. canim istiyordu ne zamandir söylememistim ama hergün hergün birsey demekten utanmistim. dün kardeismde istemis yapmis annem inanmiyorum

günaydın baynlar nasılsınız bakalım iyimisiniz. eee hamiş olmuşunuzda ikili test zamanıda gelmişş maşallah büyüyo bebişleriniz.
yeni haberler varmı kısaca özet geçin bana geçmişi okuyamıycam..vaktim yok.
ben adete şafak saymaya başladım 7 gün kaldı. ama bende hiç bi değişiklik yok kasık ağrılarım ve gaz dışında bide ikizler büyüdü okadar. herhalde buayda tutmadı. nasip artık.

sumru walla ona bakarsan bende içli köfte istiyorum ama
kokuyorum işte yağlı diye yiyemezsem içimde kalır walla

kepeklimmm ikili testi ne zaman yaptırıcan sen yaptırmışmıydın

dscim yaa ben sanırım ikili test yaptırmıcam.. bi haftam kalmıs yaptırabılmek için.uzun zamandır düşünüyordum bunu.dün doktoruma kafamdaki soruları sordum.herhangi bi müdahale yada tedavi süreci olmadığından yaptırmamaya karar verdim.Allahım hepsine saglık sıhhat versin inşallah..kendimi boyle daha rahat hissedicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…