Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ben her sabah mutlaka süt iciyorum. bazen sade bazende bisküviyle. bazen sadevic yapiyorum sabahlari veya firindan aliyorum. önceleri meyva yiyordum sabahlari artik meyva kesmiyo valla canim hep tuzlu seyler istiyo. yok canim karnim cikmiyo diye degil ama kalcam cikacak diye korkuyorum

melisa ebrarcan cok sükür dun gorduk bebegımı..hop hop oynuyordu..neşesi yerindeydi.her pozisyonda bize poz verdi.saolsun doktorda epey uzun gosterdi..midesini bile gorduk minicik yutkunmaya baslamıs :)) bas popo mesafesi 6,5 cm olmus.cok sevdik uzun uzun baktık..Allahım saglık sıhhat versin tum bebişlere olmayanlarada tez zamnda nasip etsin ınsallah..

kızlar siz devam edin ben evi toplayıp kahvaltı hazırlamam lazım,dün evle fazla ilgilenememiştim,kaç bidon turşu kurdumda bitti nihayet,konservelerimde tamamdır.sizler yapıyomusunuz kılar kışa hazırlık

ay kizlar ben bu hamilelikten hic birsey anlamiyorum biliyormusunuz. millet ne güzel kendine bakiyo bense daha dus almaya bile vaktim olmuyo bazen. oluncada canim istemiyo zar zor giriyorum dusa. millet ne güzel kremlenir bense hic. birkere mi ne kremledim karnimi baskada degil korkuyorumda catlaklar cok olur diye ama inaninki vaktim olmuyo. dün aksam esim yine diyo gereksiz gereksiz uyuyorsun diyo. hicbirsey yapmiyorsun diyo. ben yapiyorum emek veriyorum sen daha anlayisli olacagini sende hic birsey yok diyo. ne demek istedigni anlamadim ama neyse. cumartesi 1bucuga kadar evle ugrastiu diye pazar günü onun isine ben gittim dedim birak uyusun babamdanda bi güzel laf isittim kizim sen salakmisin o seni sanki düsünüyor mu sanki bu yaptiginin degerini bilecek falan diye. o daha diyoki sen birsey yapmiyorsun anlayissizsin, yapilani hice sayiyorsun. bugünde tatil günp baktim sabah ben kalkmisim ise gidiyorum o ne güzel uyuyo sanki o bana yat ben gideyim dedi mi? ne dedi nede diyebilir benim isimi zaten yapamaz

öylemi cnm çok sevindim adına,ne kadarlık olmuş cnm,allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inş cnm kucağında seversin

çok sevindim kepeklim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
hoplasın zıplasın ne istiyorsa yapsın canım

geçti tatlım ya sanırım balıktan oldu bi daha balık yiyebileceğimi sanmıyorum zaten aklıma geldikçe midem bulanıyo
sen nasılsın

benim kasar peynirden midem cok bulaniyo. gecende öyleydi dünde öyleydi. kesin ondan yani bende birdaha kasar peynir yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…