offff bende çok kötü bi ortakulak iltahabı geçirmiştim 30 tane antibiyotik iğne yedim çok kötüydü ama benim doktorum 1 kez yıkarsak kulaklarını hep ister o yüzden sakın demişti yıkatmadım hiç şimdi rahatım allaha şükür inşallah oğluşunda hemen iyileşir
bu arada erkek çocukla hayat nasıl geçiyor kızda daha farklı dimi sanamı daha düşkün oğlun babasınamı
ayy sorma cnm ya oğlumda şuanda ortakulak iltihabı olmuş zaten sende bir mutlaka geçiriyo yani,oğluma gelinceçok hiperaktif yerinde duramıyo kafa üstünde yürüyo çocuk koltuk tepesinde kapılara çıkıyo,bana daha çok düşkündür cnm ama baba gelince biraz oynar sonra yine bana gelir,kızımda tam tersidir sakin oturaklı ne dersem yapar,ammm çok soru sorup çok konuşurr kızım babası gelince yanından ayrılmaz...yani anlicağın kızım babacı oğlumda anacı cnm 2 sinide çooook seviyorum,ah şimdi bi görsen evin halini sabah sabah kalkmışlar evcilik oynuyolar tv de ses açık.:bbo::bbo:
cnm gerçekten hiiiiç takma kafanı çünkü son aylarda okdar çok büyüyecekki karnın özellikle son haftalarda çok dikkat edin kızlar beslenmenize çünkü kilolar o sırada daha çok alınıyo.hiç unutmam oğlumda hamilelik işte şekerli yoğurdun içine ekmek doğrayıp yiyordum,kızımdada bol bol salam ve şeftali tüketmiştim.
sabah sabah bunlar olmadı şimdi dimi:bbo:
istanbulda ki hanımlar ya geceden bu yana yağmur durmadı ben bugün işe gelmeye korktum ne biçim bişey ya topkapıda surlar çökmüş[/QUOevet
evet cnm bir kaç gün daha devam ediceği söyleniyo ama çok güzel yapıyo okula gelip giderken yürümek çok hoşuma gidiyo...sonuç hastalıkla bitiyo tabi.
melisa ebrarcan cok sükür dun gorduk bebegımı..hop hop oynuyordu..neşesi yerindeydi.her pozisyonda bize poz verdi.saolsun doktorda epey uzun gosterdi..midesini bile gorduk minicik yutkunmaya baslamıs :)) bas popo mesafesi 6,5 cm olmus.cok sevdik uzun uzun baktık..Allahım saglık sıhhat versin tum bebişlere olmayanlarada tez zamnda nasip etsin ınsallah..
ayy sorma cnm ya oğlumda şuanda ortakulak iltihabı olmuş zaten sende bir mutlaka geçiriyo yani,oğluma gelinceçok hiperaktif yerinde duramıyo kafa üstünde yürüyo çocuk koltuk tepesinde kapılara çıkıyo,bana daha çok düşkündür cnm ama baba gelince biraz oynar sonra yine bana gelir,kızımda tam tersidir sakin oturaklı ne dersem yapar,ammm çok soru sorup çok konuşurr kızım babası gelince yanından ayrılmaz...yani anlicağın kızım babacı oğlumda anacı cnm 2 sinide çooook seviyorum,ah şimdi bi görsen evin halini sabah sabah kalkmışlar evcilik oynuyolar tv de ses açık.:bbo::bbo:
aboooooooooooooooooooooooooooooooooo ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
benim evdemi öyle olacak
dsciim anadolu yakasıda fecii.sürekli durmaksızın bi yagmur nolcek bilmiyom.deniz seviyesi yukseldi emin ol :))
didemcim geçtimi canım bulantın nasıl oldun
:içelim::içelim::içelim:kızlar ben çıkıyorum sizede kahve gönderdim içelim güzelleşelim...:roflol:
aynen tatlım valla fena 4 gün daha böyleymiş
bebişinide görmüşsün annesi bende şimdiden özledim oğluşumu ay kuzummmmmmmmmmm
aboooooooooooooooooooooooooooooooooo ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
benim evdemi öyle olacak
:roflol:ay bak çıkamadım yahu kız güldürdün beni sabh sabah,cnm sende benim gibi ben o odaya gelene kadar hepsi toplanmış olucak dersin toplanıveriri cicimmm.
geçti tatlım ya sanırım balıktan oldu bi daha balık yiyebileceğimi sanmıyorum zaten aklıma geldikçe midem bulanıyo
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?