günaydın baynlar nasılsınız bakalım iyimisiniz. eee hamiş olmuşunuzda ikili test zamanıda gelmişş maşallah büyüyo bebişleriniz.
yeni haberler varmı kısaca özet geçin bana geçmişi okuyamıycam..vaktim yok.
ben adete şafak saymaya başladım 7 gün kaldı. ama bende hiç bi değişiklik yok kasık ağrılarım ve gaz dışında bide ikizler büyüdü okadar. herhalde buayda tutmadı. nasip artık.
senacım lizgelalcim hoşgeldiniz
slm cnmmm inşallah vardır sendede erken yapöışsı testi cnm daha belli olmazki. allah hayırlısı versin inş.merhaba gül hanım benimde 3 gün kaldı bekliyorum bir hafta varken dayanamadım test yaptım ama negatifti. biraz umudum kırıldı. inşallah güzel haberleri alırız en kısa zamanda
anammm gülümm gelmiş hoşgeldin canım benim
daha bu sabah aklımdan geçtin walla
nasılsın gülüm ne var ne yok ya öyle deme
inş. tutmuştur bu ay
kız bende de belirti falan yoktu boşver takma onları kafana
inş. olur bu ayyyy
Hoş geldin gülüm naber nasılsın? Rüyamda sizleri gördüm. Hep beraberdik birsürü kadın ben sana rüyamı anlatıyordum tabir et bana diye ama ne gördüm bilmiyorum sen bana diyordun ki ferahlık verir mutlu olacaksın falan garip bi rüyaydı :)
günaydın kızlar naısldınız bakalım görüşmeyeli bu arda cumanız mübarek olsun ettiginiz dualar kabul olsun hepniz koca göbekli olun inş.olumunekankayizsmile
güüüül hosgeldiin iiz cok şükür hepimiz ..ya bak benimde cok belirtim yoktu o hiç belli olmuo..onceki gebelıklerıne gore degerlendır bakalım.inşallah tutmustur bu ay..ceylınle gorusuyormusunuz.nasıl ondan da hıc haber alamadık..
günaydın kızlar naısldınız bakalım görüşmeyeli bu arda cumanız mübarek olsun ettiginiz dualar kabul olsun hepniz koca göbekli olun inş.olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?