Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar ben geldim toplantı bitti ama vitamini aldım bekleyen işlerimi tamamlamadığım ve unutkan olduğum için ama ne yapayım aklımı işe veremiyorum ki
Bu arada geçmişi okudum hepinizi çekip ayırcam hamişler ama dua edin bebişleriniz var delimisiniz beee bebişiniz karnınızda işte yakında da doğacak ya biz ne yapalım ne zaman olacağı bilem belli değil Şükredin bacılar bide bir önerim var gelin bu mubarek günde hepimiz hamiş olmayı bekleyen arkadaşlar için dua okuyalım:) Bi de biri bize dua yollayacaktı yağmur suyu hazır dua yok

ya piskolojik iste. ben normalde hic öyle küsmem nazlanmam. simdi biraz oluyo arada bende anlamiyorum ama onuda esim hic cekmiyo. hemen lafi yapistiriyo bende birsey deyince kötü ben olyom. dün bana diyoki senin kadar kendini hakli göreni ilk kez görüyorum. halbuki kendisi bana onun düsündügüne tamam diyene kadar laf sayar. dün bana diyo iste bos yere gereksiz gereksiz uyuyorsun. dedim bos yere degil uykum geliyo gözlerim inanki kapaliyo diyorum. al site yine haklisin demi diyo. insan bos yere nasil uyur uykusu olmaz yatarda uyumayi bekler. ben resmen ayakta uyuyorum öyle yataga giriyorum hemende daliyorum. dam anlamiyo. iki gündür ne sariliyo ne isten geldigimde veya görüstügümüzde öpüyo. gicik adam iste.

merhaba gül hanım benimde 3 gün kaldı bekliyorum bir hafta varken dayanamadım test yaptım ama negatifti. biraz umudum kırıldı. inşallah güzel haberleri alırız en kısa zamanda

anammm gülümm gelmiş hoşgeldin canım benim
daha bu sabah aklımdan geçtin walla
nasılsın gülüm ne var ne yok ya öyle deme
inş. tutmuştur bu ay
kız bende de belirti falan yoktu boşver takma onları kafana
inş. olur bu ayyyy

Hoş geldin gülüm naber nasılsın? Rüyamda sizleri gördüm. Hep beraberdik birsürü kadın ben sana rüyamı anlatıyordum tabir et bana diye ama ne gördüm bilmiyorum sen bana diyordun ki ferahlık verir mutlu olacaksın falan garip bi rüyaydı :)

sumrucum eşin de abartmış ama artık insan zorla uyurmu yaa
aman boşver sen üzme kendini yat hiç duyma dediklerini
bebişini bu kadar üzme lütfen yaa

merhaba gül hanım benimde 3 gün kaldı bekliyorum bir hafta varken dayanamadım test yaptım ama negatifti. biraz umudum kırıldı. inşallah güzel haberleri alırız en kısa zamanda
slm cnmmm inşallah vardır sendede erken yapöışsı testi cnm daha belli olmazki. allah hayırlısı versin inş.

canım benimmmm hoşbuldum işlerden giremiyom yaaaaa çok sıkı işler üretim yapıyoz sabahdan başlıyo tempo. iyim şükür cnm sen nasılsın bulantıların varmı.
takılmıyom belirtiye zaten bu ay yoğundu işler evdede iş yapıyoz hiç aklımızdan bile bebiş geçmedi. sadece yumurtlama günümü buay daha çok hissettim ağrım çok oldu ve akıntı oldu. tabi değerlendirdik ama eşime sölemedim. kaçgündür öksürük var dün sağlıkocana gttim dr. ilaç vermedi gebelik şüpesini sordu belki dedim kullanma ilaç dedi tansiyonum 6 ya düşmüş bende yüksek tansiyon var ilk defa böle düşmüş. dr. dinlen dedi.
nasip bakalım sivilce fln çıkardı onlarda yok buay. hayırlısını versin allah.

güüüül hosgeldiin iiz cok şükür hepimiz ..ya bak benimde cok belirtim yoktu o hiç belli olmuo..onceki gebelıklerıne gore degerlendır bakalım.inşallah tutmustur bu ay..ceylınle gorusuyormusunuz.nasıl ondan da hıc haber alamadık..

günaydın kızlar naısldınız bakalım görüşmeyeli bu arda cumanız mübarek olsun ettiginiz dualar kabul olsun hepniz koca göbekli olun inş.olumunekankayizsmile

cnmm hoşbulduk naber iyimisin. ben öksürük dışında iyiyim şükür. adeti bekliyomm. hayrolsun rüyan rüyada rüya yorumlatmakda güsel iyiye çıkar cnm
dün bende birsürü karınca gördüm bacağımı etek giymişim eteğimi sarmışlar tomarla.

cnmmm hoşbuldum valla özledim sizleriyaaaaa. öönceki gebeliklerimde hiç belirtim olmadıkii sadece şişkinlik vardı anlamadım hiç onlarda ben. inşallah tutmuştur cnmm. ceylinle görüşüyoz iyi okul yerleşmeye uğraşıyo bazı sorunlar çıktı müdürden. onlarla boğuşuyo adet olmadı daha sıkıntılı yani.
maaşallah 13 haftalık olmuşun ee cinsiyeti belli olur artık cnmm. erkek mi acaba ay benim içime herkese erkek doğuyo ama ebrara kız doğuyo evhanada kız doğuyo içime. hadi bakalım didemi tutturdum sıra sizlerde.

günaydın kızlar naısldınız bakalım görüşmeyeli bu arda cumanız mübarek olsun ettiginiz dualar kabul olsun hepniz koca göbekli olun inş.olumunekankayizsmile

Sağol canım seninde cuman muberek olsun hoş geldin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…