Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

iyiyim esracım sen nasılsın canım
yumoşlar iyi durumdaymış maşallah hadi bakalım inş. bu ay olur
çatlatma vermedimi canım sana

ha kizlar birsey sorayim size. hani haribonun su siyah sekerleri varya yuvarlak yuvarlak vurda adi lakritz türkiyede ne bilmiyorum ya o zararli mi hamilelikte. alman sitelerine baktim kimi zararli diyo kimi degil anlamadim gitti. siz daha iyi bilirsiniz dedim bi sorayim

hadi bakalım esra inş. tutar bu ay
tabi ki iyi canım tutma ihtimali daha fazla
4 ünden biri tutar herhalde

Esracım çok iyisin maşallah hani çok büyüyolar demiştin ya gayet iyi boyutları ve sayısı ben 1 yumoşu bekliyorum düşün RAbbim bol bol bebiş versin isteyen herkese onlarla beraber bizede:)

normaldede haribo zararlı diye biliyorum ama yanıltmak istemem çok canın çekti ise 1 tane yesen birşey olmazdır zannımca

sumruuuuuuu kız o meyanlı ıyyy nasıl yiyiyon onu hiç sevmem bööö midem bulandı

ohhhhhhhh oynak oynak şarkılar çalıyo yerimde duramıyom kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ya kızlar çok ilerletmişiniz sayfaları geçmişi okuyabilmem imkansız bayadır girmiyorum topiğe kızmazsanız gül ve figen neyaptılar hamilelik varmı

Ühühühüüh ben gidiyorum şefle çalışcam anlaması en az 2 saat Aranıza ancak 5 gibi gelebilirim beni özleyin anacııım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…