Esracım çok iyisin maşallah hani çok büyüyolar demiştin ya gayet iyi boyutları ve sayısı ben 1 yumoşu bekliyorum düşün RAbbim bol bol bebiş versin isteyen herkese onlarla beraber bizede:)
ya kızlar çok ilerletmişiniz sayfaları geçmişi okuyabilmem imkansız bayadır girmiyorum topiğe kızmazsanız gül ve figen neyaptılar hamilelik varmı
Evet canım ilk defa bu ay başladim 5gün içtim ve bıraktım
Canım geçen ay regl14.günü 30lardaydi bu ay da 12.günümde baktılar sanırım çok fazla büyümeden çatlar çünki yumurtlama günlerindeyim şuan
günde kaç tane içtin
yumurta takibi yapıldımı
çatlatma iğnesi vurundunmu
çok sordum ama bide yan etkisi oldumu kasık göğüs ağrıları falankafamçokkarıştı
günde kaç tane içtin
yumurta takibi yapıldımı
çatlatma iğnesi vurundunmu
çok sordum ama bide yan etkisi oldumu kasık göğüs ağrıları falankafamçokkarıştı
Bu sorularının cevabı bende de var pkoluyum ben günde 2 klomen kullandım haftada 1 kez yumoş takibine gittim 27.18 mm olan yumoşum kendiliğinden çatladı ve 4 gün sonra adetim gelmesi lazım:) İnşallah olmam:) Yan etkisi değil onlar göğüste ufak bi hassasiyet ve kasıkta dolgunluk çatlama gününde de ağrı oluyor. Umarım karışıklığı düzeltmişimdir:)
Ayyyy gidemiyorum kııız:) Gidem bari ben artık:)
evet ben günümü bekliyorum 29 ekim o gün benim doğum günüm aynı zaman da belki eşim bana doğum günü hediyemi vermiştir ha öncden o günde ögrenirim
sumruuuuuuu kız o meyanlı ıyyy nasıl yiyiyon onu hiç sevmem bööö midem bulandı
kızlar merhaba size 2 büyük mucizeden söz edeceğim inanamayacaksınız ve diorum ki inancınızı hiç yitirmeyin hep ama hep dua edin benm 46 yasındaki teyzem 28yıllık ewli ve cocuğu olmadı kendisi kuah hastası akciğerlerindeproblem var astımın en üst düzeyi ama az önce öğrendik hamileymiş düşünebiliomusunuz hamile kendisi bile inanamıo bu bi mucize.diğerine gelince apartmanda ki komsum 22 yasında 4 yıllık ewli çocuğu olmuodu cunku adet görmüodu yumurtaları catlamıodu doktora gitti tek çare aşılama dediler ve bunun iiçin psikolojini hazırladı adet görmek için bi ilaç aldı ama adet görmedi sonrabide öğrendik ki 9 haftalık hamileymiş bunlara söylenecek söz var mı?[/Q
ALLAHIN hikmeti işte
kızlar merhaba size 2 büyük mucizeden söz edeceğim inanamayacaksınız ve diorum ki inancınızı hiç yitirmeyin hep ama hep dua edin benm 46 yasındaki teyzem 28yıllık ewli ve cocuğu olmadı kendisi kuah hastası akciğerlerindeproblem var astımın en üst düzeyi ama az önce öğrendik hamileymiş düşünebiliomusunuz hamile kendisi bile inanamıo bu bi mucize.diğerine gelince apartmanda ki komsum 22 yasında 4 yıllık ewli çocuğu olmuodu cunku adet görmüodu yumurtaları catlamıodu doktora gitti tek çare aşılama dediler ve bunun iiçin psikolojini hazırladı adet görmek için bi ilaç aldı ama adet görmedi sonrabide öğrendik ki 9 haftalık hamileymiş bunlara söylenecek söz var mı?
Ay canım ne kadar güzel bir habermış o öyle valla içim rahatladı birde seni çok özledik kız nerelerdesin oğluşun nasıl sen nasılsın
iiz teyzesi yrn 3lü taramamaız var ee oğluşumuzuda özledik ou görcez. bana gelince net kesildi ya kuşum sağda solda girebiliorm cok zor oluo
Ay kötü olmuş ya seni çok arıyorum valla sensizde olmuyor neyse siz iyi olunda bende aynı hala beklemedeyim benim için de dua et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?