Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Esracım çok iyisin maşallah hani çok büyüyolar demiştin ya gayet iyi boyutları ve sayısı ben 1 yumoşu bekliyorum düşün RAbbim bol bol bebiş versin isteyen herkese onlarla beraber bizede:)

Canım geçen ay regl14.günü 30lardaydi bu ay da 12.günümde baktılar sanırım çok fazla büyümeden çatlar çünki yumurtlama günlerindeyim şuan

günde kaç tane içtin
yumurta takibi yapıldımı
çatlatma iğnesi vurundunmu
çok sordum ama bide yan etkisi oldumu kasık göğüs ağrıları falankafamçokkarıştı

Bu sorularının cevabı bende de var pkoluyum ben günde 2 klomen kullandım haftada 1 kez yumoş takibine gittim 27.18 mm olan yumoşum kendiliğinden çatladı ve 4 gün sonra adetim gelmesi lazım:) İnşallah olmam:) Yan etkisi değil onlar göğüste ufak bi hassasiyet ve kasıkta dolgunluk çatlama gününde de ağrı oluyor. Umarım karışıklığı düzeltmişimdir:)

Ayyyy gidemiyorum kııız:) Gidem bari ben artık:)

evet ben günümü bekliyorum 29 ekim o gün benim doğum günüm aynı zaman da belki eşim bana doğum günü hediyemi vermiştir ha öncden o günde ögrenirim

günde kaç tane içtin
yumurta takibi yapıldımı
çatlatma iğnesi vurundunmu
çok sordum ama bide yan etkisi oldumu kasık göğüs ağrıları falankafamçokkarıştı

Geçen ay takip yaptırdım bu ayda klomen kullandım regl 4. Günü başladim bir hapı yapıya bölüp yarısını sabah yarısını da akşam içtim şimdiye kadar bir yan etki olmadı ama çatlarken ağrı yapar dedi dr çatlama iğnesine de gerek duymadı

zkolllllllll sen hamişşşşşşşsin bak gör allah bu sefer dualarını kabul ettiiii

anladım canım sağol

evet ben günümü bekliyorum 29 ekim o gün benim doğum günüm aynı zaman da belki eşim bana doğum günü hediyemi vermiştir ha öncden o günde ögrenirim

Ay çok güzel oluşmuş ama benim doğum günüme de ay kaldı ama ben önceden bu güzel duyguyu tatmak isterim benim doğum günümde 20 aralık

kızlar merhaba size 2 büyük mucizeden söz edeceğim inanamayacaksınız ve diorum ki inancınızı hiç yitirmeyin hep ama hep dua edin benm 46 yasındaki teyzem 28yıllık ewli ve cocuğu olmadı kendisi kuah hastası akciğerlerindeproblem var astımın en üst düzeyi ama az önce öğrendik hamileymiş düşünebiliomusunuz hamile kendisi bile inanamıo bu bi mucize.diğerine gelince apartmanda ki komsum 22 yasında 4 yıllık ewli çocuğu olmuodu cunku adet görmüodu yumurtaları catlamıodu doktora gitti tek çare aşılama dediler ve bunun iiçin psikolojini hazırladı adet görmek için bi ilaç aldı ama adet görmedi sonrabide öğrendik ki 9 haftalık hamileymiş bunlara söylenecek söz var mı?

sumruuuuuuu kız o meyanlı ıyyy nasıl yiyiyon onu hiç sevmem bööö midem bulandı

ay kiz bazen canim istiyo iste. :) aman yemem bende birdaha daha demin yedim bitane. ama aksama güzel birsey yemem lazim be. bugün 11de ciktim ögle arasina esim kursa gidecekya. telefonunuda evde unutmus kardesim bizde kalmisti biz evde degilizya telefonu baglatacakti. ariyorum ariyorum kardesimi onun telefonda sessizdeymis. uyuyakalacak diye hemen gittim eve. fazla birsey yiyemedim. aksam insallah annem güzel birsey yapmistir. kiz benim güzel dedigimde bi makarna bile hazir olsa bana güzel gelir :)

Ay canım ne kadar güzel bir habermış o öyle valla içim rahatladı birde seni çok özledik kız nerelerdesin oğluşun nasıl sen nasılsın

ayyyyy ne kadar güzel bi haber ya allah ikisinede bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucaklarına almak nasip etsin

Ay canım ne kadar güzel bir habermış o öyle valla içim rahatladı birde seni çok özledik kız nerelerdesin oğluşun nasıl sen nasılsın

iiz teyzesi yrn 3lü taramamaız var ee oğluşumuzuda özledik ou görcez. bana gelince net kesildi ya kuşum sağda solda girebiliorm cok zor oluo

Ay kötü olmuş ya seni çok arıyorum valla sensizde olmuyor neyse siz iyi olunda bende aynı hala beklemedeyim benim için de dua et canım

tmm cnm en kısa zamanda o müjdeyi sende alırsın inşl rabbim her ewe o sevnci yasatsın tez zamanda da size insl. bende cok özledim valla bide faceye resim attım bak onlara oğluşmla resimlerimizi:)

masumcum hoşgeldin canım
iyi olmanıza çok sevindim maşallah teyzen ve komşun için çok güzel şeyler olmuş
rabbimin kime ne zaman vereceği bilinmez işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…