Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

2 tanesi tam olgunlaşmış şekerim birkaç güne kalmaz çatlar bence sen işi sıkı tut bide akıntına bak eğer uhu gibi olursa o geceyi sakın boş geçme:)

Kız zaten dr bana klomenden dolayı çatlarken anlarsın çok ağrı yapar ama ağrı kesici kullanma dedi

aynı ben eskiden tatlı olsun da ne olursa olsun derdim,dediğn gibi bayramda baklava yiyemedim ona yanarım,ekşi lerde gözüm ekşi meyve falan

eşim geldi ben ola ilgileneyim kızlar yine gelrim size.ha bu arada sağlık ocağına gidecez hiç gitmedik..ne yaparal ki acaba orda

aynı ben eskiden tatlı olsun da ne olursa olsun derdim,dediğn gibi bayramda baklava yiyemedim ona yanarım,ekşi lerde gözüm ekşi meyve falan

elmanin falan eksisini yiyorum yada daha tam olmamis nektarin falan :) portakala bayiliyorum zaten ama 1haftadir iyemedim ilk alisverise gittigimde portakal alcam, kestane alcam, birde ananas alcam.

Evet canım hala var istersen gönderirim bak sakın çekinme tamammı ben çok pis boğazım aşerince bende sizden istiycem:)

Kız benden de isteye bilirim o zaman hem biz yakınız daha kolay ulaşırız bir birimize kızlar sizde isterseniz sizede kargo ile yollarım

Oh beee bitti geçmiş cevapladım da sizleri şimdi muhabbete katılabilirim:) Sumru kocanı dövesim var haberin olsun seni etkilememek için bişi demiyom ama dayak arıyo o benim laz damarımı attırmasın oymayayım onu:)klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…