Sorma yaaa coşmuşsunuz ben yemekteyken hala geçmişi okuyorum bitsin gelcem yanınıza o arada çok yazışmayın yetişemiyom valla:):a015:
sağol canım benim didem yollayacak bu arada senin dideme gönderdiğin şey erikmiydi
2 tanesi tam olgunlaşmış şekerim birkaç güne kalmaz çatlar bence sen işi sıkı tut bide akıntına bak eğer uhu gibi olursa o geceyi sakın boş geçme:)
valla kizlar ben bi ara oglan sandim ama benimki galiba kesin kiz gibi. yani Allah bilir ama icime dogdugundan degil. herseyi kiz yani. eski versinlerde bana baska birsey istemem. tatli seyleri hic yiyemiyorum. eskiden nasil cikolata yerdim cokta severim tatliyi. bayramda annem baklava yapardi annemle ikimiz götürürdük tepsi tepsi. ama simdi aklima bile gelmiyo gelincede yiyorum birazcik cikolata agizimin tadi tuhaflasiyo midem bulaniyo. daha doktora test icin gittigim günden önceki aksam bi oturusta iki limon yemistim portakal gibi soydum yedim valla. esimde sasirmis abana bakiyo dedim ne noldu? basladi gülmeye kiz var sende birseyler diyordu ertesi günde hamile oldugmu ögrendim. birde karnimda cok az cikti ama galiba popomda ve kalcalardan kilo aliyorum.
doğru tutturdun tatlım erikti ay saolsun valla hevesimi aldım hiç değilse zeynebimmmmmmm tekrar tekrar teşekkürler
zkol varya büyük sevabı giriyorsun allah tez zamanda bizede bi bebiş nasip etsin
aynı ben eskiden tatlı olsun da ne olursa olsun derdim,dediğn gibi bayramda baklava yiyemedim ona yanarım,ekşi lerde gözüm ekşi meyve falan
Kız zaten dr bana klomenden dolayı çatlarken anlarsın çok ağrı yapar ama ağrı kesici kullanma dedi
Evet canım hala var istersen gönderirim bak sakın çekinme tamammı ben çok pis boğazım aşerince bende sizden istiycem:)
bende yeni geldim bayanlar merhba..olumunekankayizsmile
Kız benden de isteye bilirim o zaman hem biz yakınız daha kolay ulaşırız bir birimize kızlar sizde isterseniz sizede kargo ile yollarım
canlarım naber nasılsınız
esracım geldim tatlım beni sormuşsun
işim vardı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?