canımcım sağolasın vallaa ne diyim.
adresi tam bilmiyorum hiç lazım olmadığı için,öğreneyim de bugün özeline yollarım olurmu inşaallah
ay yok kız beğenmem mi hiç,onlarda güzel.az öncede dedim yaisimden önce anlamı önemli benim için.onlarda kötü değil de ben kafamda bazı isimlere odaklandım zaten,yanlış anlama çok sağol...
Neden sustunuz yaaa
şifa olsun didemmm..bu arada ben bir kız ismi daha düşünüyorum bugünlerde ihtiyacım olan şey...sence ne
YAZDIM BİLE ortaya çok sağolun kızlar yaa,da zahmet etmeyin.bide muşşmula çekti canıııımmm...o dayok burdaaa((
yo kız nerdee..kız ismlerine taktım ben bu günlerde de bir iki isime yoğunlaştım.eslem ve şifa ...aaa neden kız ikiz kız bebişmi geliyo yoksa yaaa anlamadım? Rüyamda seni de gördüm... Gül rüyalarımızı tabir ediyordu bize:)
kizlar musmulaya biz döngel derizde alic neymis ya? ilk kez duyuyorum
aaa neden kız ikiz kız bebişmi geliyo yoksa yaaa anlamadım? Rüyamda seni de gördüm... Gül rüyalarımızı tabir ediyordu bize:)
Canım benim pazartesi yollayayım sana istersen pazara çıkar alırım burda vardır muşmula ama alıç ne bilmiyorum benBulamıyorsan hiç zorlanma alayım sana...olumunekankayizsmile
sağol canım benim didem yollayacak bu arada senin dideme gönderdiğin şey erikmiydi
Kız bugün beraber gittik ilk defa dr neymiş efendim çok uzakmiş bir daha o dr gitmiçekmisim dr hergün ilişki dedi ben kendi kafama göre yaparım dr demesiyle mi oluyormuş filan neyse gelirken de pazara uğradık başladı onu alman bunu alman diye bir lahana aldım 4.5tl tuttu onada birsürü laf etti yani kısacası gıcık
doğru tutturdun tatlım erikti ay saolsun valla hevesimi aldım hiç değilse zeynebimmmmmmm tekrar tekrar teşekkürler
zeynepppppppp sen napıyon kız nasılsın görüşemedik bugün
Aaaa kızlar ben 3 yumurta sanıyordum şimdi baktım da 4 tane olmuş 7.91mm, 16.4mm, 18mm ve 19mm olmuşlar nasıl sizce
kız sen oğlan doğuracan ekşiler nerden çıktı
kız sen oğlan doğuracan ekşiler nerden çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?