Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tamam bende manavlara göz gezdiririm kendime pazardan almıştım pazarda muhakkak olur pazar günü bakarım canın saolsun sen adresi öğren yaz bana

Aaaa kızlar ben 3 yumurta sanıyordum şimdi baktım da 4 tane olmuş 7.91mm, 16.4mm, 18mm ve 19mm olmuşlar nasıl sizce

şifa olsun didemmm..bu arada ben bir kız ismi daha düşünüyorum bugünlerde ihtiyacım olan şey...sence ne

aaa neden kız ikiz kız bebişmi geliyo yoksa yaaa anlamadım? Rüyamda seni de gördüm... Gül rüyalarımızı tabir ediyordu bize:)

YAZDIM BİLE ortaya çok sağolun kızlar yaa,da zahmet etmeyin.bide muşşmula çekti canıııımmm...o dayok burdaaa ((

Canım benim pazartesi yollayayım sana istersen pazara çıkar alırım burda vardır muşmula ama alıç ne bilmiyorum ben Bulamıyorsan hiç zorlanma alayım sana...olumunekankayizsmile

aaa neden kız ikiz kız bebişmi geliyo yoksa yaaa anlamadım? Rüyamda seni de gördüm... Gül rüyalarımızı tabir ediyordu bize:)
yo kız nerdee..kız ismlerine taktım ben bu günlerde de bir iki isime yoğunlaştım.eslem ve şifa ...
aa hayır olsun inşaalah cnaım yaa nasıl gördün beni,yani beni görmeden rüyanda gördün ya helal olsun kaydirigubbakcemile2
kizlar musmulaya biz döngel derizde alic neymis ya? ilk kez duyuyorum

belki onada farklı bişey dersinizdir,yöresel olarak isimler değişiyor ya.minik minik oluyor sarı bir meyve.

güle özelden yazın yollayın o yorumluyo valla ben öyle yapıyorum oda yorumluyoo

Canım benim pazartesi yollayayım sana istersen pazara çıkar alırım burda vardır muşmula ama alıç ne bilmiyorum ben Bulamıyorsan hiç zorlanma alayım sana...olumunekankayizsmile

sağol canım benim didem yollayacak bu arada senin dideme gönderdiğin şey erikmiydi

zkol varya büyük sevabı giriyorsun allah tez zamanda bizede bi bebiş nasip etsin

Aman yaaa hepsi öyle takmıycan onu. Ben bazen diyorum benim işim bebeği alana kadar senle diye de çok kızıyo:)

Aaaa kızlar ben 3 yumurta sanıyordum şimdi baktım da 4 tane olmuş 7.91mm, 16.4mm, 18mm ve 19mm olmuşlar nasıl sizce

2 tanesi tam olgunlaşmış şekerim birkaç güne kalmaz çatlar bence sen işi sıkı tut bide akıntına bak eğer uhu gibi olursa o geceyi sakın boş geçme:)

kız sen oğlan doğuracan ekşiler nerden çıktı

valla kizlar ben bi ara oglan sandim ama benimki galiba kesin kiz gibi. yani Allah bilir ama icime dogdugundan degil. herseyi kiz yani. eski versinlerde bana baska birsey istemem. tatli seyleri hic yiyemiyorum. eskiden nasil cikolata yerdim cokta severim tatliyi. bayramda annem baklava yapardi annemle ikimiz götürürdük tepsi tepsi. ama simdi aklima bile gelmiyo gelincede yiyorum birazcik cikolata agizimin tadi tuhaflasiyo midem bulaniyo. daha doktora test icin gittigim günden önceki aksam bi oturusta iki limon yemistim portakal gibi soydum yedim valla. esimde sasirmis abana bakiyo dedim ne noldu? basladi gülmeye kiz var sende birseyler diyordu ertesi günde hamile oldugmu ögrendim. birde karnimda cok az cikti ama galiba popomda ve kalcalardan kilo aliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…