Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.1,5 yıllık evliyim bizde yaklaşık 6 aydır bebek istiyoruz ama hala birşey yok.fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmaktan mutlu olacağım.

ben 23 yaşındayım.eşim 27 yaşında.2 kere doktara gittim bende bir sorun yok adetlerim düzenli yumurtlama anlarımı hissedebiliyorum belirtilerinden ama daha birşey yok bu ay 2 sinde adet oldum buaralar yumurtlama dönemleri gün aşırı deniyoruz bakalım bu ayın 29 unda adet olmam gerekiyor.sizde kendinizden bahseder misiniz?

ikili test sonucum çıktı kızlar bi sorun yok allaha şükür

canım hadi gözün aydın allah sağlıklı sihatli kucagına almak nasip etsin inş. bundan sonraki testlerinde temiz çıkar canım kendine ve paşaya iyi bakkk.. kocana da söyle size iyi baksın

canım öncelikle hoş geldin adet günümüz aynı inş. ikimizde kırmızları görmeyiz canım ilişki esnasında hiç aklına getirme kafana takma inş. en kısa zamanda bebişin olur biz8 aydır deniyoruz ama henüz yok birşey allahtan hayırlısı

hoşbulduk canım inşallah görmeyiz hayırlısı artık.ne kadar aklıma getirmemeye çalışsamda aklımdan çıkmıyor açıkçası.eşim de çok istiyor ama fazla belli etmiyor.bu ayda olmazsa ben doktara gideyim diyor.

kızlar iyi akşamlar b ekaçıyorum kimse kalmamış kib. pazartesi görüşmek dileği ile öpüldünüz

Allahım bu mucizeleri bekletmeden bizlere de yaşatsın. Bu bebişleri de ailelerine sağ salim kavuştursun

ay zeynep seninle yüz yüze tanışmak isterim allahım ya sen nasıl tatlı bişeysin böle ben seni yerim asıl

Aramıza hoşgeldin tatlım ben zeynep Allahım bu mubarek cuma günü duysun bizleri fazla uğraştırmadan versin bebişleri:)

Ayyyy bende öyle oldum kıııız yoksa yoksa bana da mı gülecek talih hadi bakalım son 4:)

ikili test sonucum çıktı kızlar bi sorun yok allaha şükür

Ayyyy canım benim gözün aydın oğuz bebişimizi öptüüüüm:) Annesini de kıskanma:):sm_cool:naniknanikdelikafaduldenalkisalkisalkiskaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile:asigim:

Aramıza hoşgeldin canım inşallah artık adet olmazsın kırmızıların bebişin için içinde durur artık:)

Ayyyy canım benim gözün aydın oğuz bebişimizi öptüüüüm:) Annesini de kıskanma:):sm_cool:naniknanikdelikafaduldenalkisalkisalkiskaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile:asigim:

çok saol teyzesi bizde seni öpüyoruzzzzzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…