merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.1,5 yıllık evliyim bizde yaklaşık 6 aydır bebek istiyoruz ama hala birşey yok.fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmaktan mutlu olacağım.
ay zeynep seninle yüz yüze tanışmak isterim allahım ya sen nasıl tatlı bişeysin böle ben seni yerim asıl
Bende bende seni çok merak ediyorum ama uzağızBi zaman bu taraflara yolun düşerse bekliyorum yok düşmezse ben gelecem o tarafa:)
kızlar adet olmaya başladım sanırsam iç çamaşırımda az önce çoook çooook az bir kan vardı leke bile degildi çok silikti karnımda agrımaya başladı geçmiş olsun bana ve önümüzdeki ay daha bir saldırmalıyım eşime kaynanamda gider rahat rahat çalışırız..
kızlar adet olmaya başladım sanırsam iç çamaşırımda az önce çoook çooook az bir kan vardı leke bile degildi çok silikti karnımda agrımaya başladı geçmiş olsun bana ve önümüzdeki ay daha bir saldırmalıyım eşime kaynanamda gider rahat rahat çalışırız..
tatlım valla bakcaz artık uzak dediğimiz 3 saat aslında ay bi yol bulalım buluşalım
Kızıııım en kötü ihtimal oğuz gelince gelcem yanına:) Ama kurtuluşun yokki benden:)olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5:teselli:
Yaaaa olmaz yaaa neyse bekleyelim bakalım olmadı bi dahaki ay atla adamın üstüne:)
ayyyyy ne güzel olurrrrr ay keşke gelsen
Gelirim inşallah yaaa çok istiyorum seni tanımak tabiii diğer kızları da:)
atlamazmıyım. atlıcam tabi. öenmli degil aslında içimde rahatlar biraz en azından kürtajın üstünden 3 ay geçmiş olur. tekrar adam gibi doktora giderim. belki vitamin takviyesine filan başlarız artık hayırlısı. inşallah sizin müjdeli haberleriniz gelir allahım inşallah gelir
ya allahın izniyle doğuma giderken bile size yazacam ben galiba doğuruyorum diye doğurduktan sonrada birinize arayıp haber verecem hemen dayanamam ben size söylemeden
Bende öğrenmezsem çatlarım kızıııım:) Hele bi deme o zaman görürsün sen:) alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka: Şaka şaka :asigimlumunekankayizsmile:1hug:a.s.
mrb benim sorunumda hamile kalamamak 2 ay önce tedaviye başladık pko dedi doktor onun için glifor verdi düzenli kullancaksın dedi ilk adetimden sonra klomen tedavisine başladık yumurtalarım gelişti ama maalesef sonuç negatif bu ay yine klomen kullandım onun yanında prolaktin hormonu ve tiroit hormonum da yüksekmiş onlar içinde ilaç verdi. sonuç 10. gün gittiğimde yumurtalarımın en büyüü 10mm doktor çok iyi demedi ama daha var belki daha gelişirler dedi ama benim pek ümidim yok bu pazartesi yeniden gidicem bakalım sonuç ne olacak.bu ayda olmazsa bal tarçın ve çörek otu karışımına başlıcam inş bizlerde hamile kalırız ve meleklerimize kavuşuruz.benim soru şu durumu benim gibi olupta hamile kalan var mı varsa ne gidi bi tedavi yöntemi uyguladı doktorunuz yada siz lütfen yazın......
Oooo şükür kız en azından hamiş olabiliyon sen:) Ya bana bak bi halt beceremedim:) ahahahah aaaay bana bişi oluyo çoook enerjikim hala yaaaa mutluluk hormonlarım tavan yaptı valla:)[/
inşallah kolay hamiş kalabiliyorumdur ama bakalım. ilki hemen ilk ayda oldu bu ikinci ugraştıracak sanırsam. gelsinde ugraşmaya razıyım. maşallah enerjik ol tabi hayat herşeye ragmen güzel ben yok yorgun hissediyorum kendimi 2 kez bankaya gittik geldim bizim burasıda hep yokuş yokuşu çıkana kadar anam agladı
Oooo şükür kız en azından hamiş olabiliyon sen:) Ya bana bak bi halt beceremedim:) ahahahah aaaay bana bişi oluyo çoook enerjikim hala yaaaa mutluluk hormonlarım tavan yaptı valla:)[/
inşallah kolay hamiş kalabiliyorumdur ama bakalım. ilki hemen ilk ayda oldu bu ikinci ugraştıracak sanırsam. gelsinde ugraşmaya razıyım. maşallah enerjik ol tabi hayat herşeye ragmen güzel ben yok yorgun hissediyorum kendimi 2 kez bankaya gittik geldim bizim burasıda hep yokuş yokuşu çıkana kadar anam agladı
Okadar çok ağrım varki inanamazsın 2 dizimde de menüsküs var ve şuan yürüyemeyecek kadar ağrıyor ama ben deli gibi atlıyorum yumurtalıklarım ağrıyo sanırım bende bu ayı kaybettimSenden geliyomu kanama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?