Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.1,5 yıllık evliyim bizde yaklaşık 6 aydır bebek istiyoruz ama hala birşey yok.fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmaktan mutlu olacağım.

Sabır canım sabredecez başka çaresi yok Bu arada hoşgeldin aramıza:)

ay zeynep seninle yüz yüze tanışmak isterim allahım ya sen nasıl tatlı bişeysin böle ben seni yerim asıl

Bende bende seni çok merak ediyorum ama uzağız Bi zaman bu taraflara yolun düşerse bekliyorum yok düşmezse ben gelecem o tarafa:)

kızlar adet olmaya başladım sanırsam iç çamaşırımda az önce çoook çooook az bir kan vardı leke bile degildi çok silikti karnımda agrımaya başladı geçmiş olsun bana ve önümüzdeki ay daha bir saldırmalıyım eşime kaynanamda gider rahat rahat çalışırız..

hayırlısı olsun tatlımmmm vardır bi hayır bundada moralini bozma sakın

Yaaaa olmaz yaaa neyse bekleyelim bakalım olmadı bi dahaki ay atla adamın üstüne:)

tatlım valla bakcaz artık uzak dediğimiz 3 saat aslında ay bi yol bulalım buluşalım

Kızıııım en kötü ihtimal oğuz gelince gelcem yanına:) Ama kurtuluşun yokki benden:)olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5:teselli:

ya allahın izniyle doğuma giderken bile size yazacam ben galiba doğuruyorum diye doğurduktan sonrada birinize arayıp haber verecem hemen dayanamam ben size söylemeden

Yaaaa olmaz yaaa neyse bekleyelim bakalım olmadı bi dahaki ay atla adamın üstüne:)

atlamazmıyım. atlıcam tabi. öenmli degil aslında içimde rahatlar biraz en azından kürtajın üstünden 3 ay geçmiş olur. tekrar adam gibi doktora giderim. belki vitamin takviyesine filan başlarız artık hayırlısı. inşallah sizin müjdeli haberleriniz gelir allahım inşallah gelir

Oooo şükür kız en azından hamiş olabiliyon sen:) Ya bana bak bi halt beceremedim:) ahahahah aaaay bana bişi oluyo çoook enerjikim hala yaaaa mutluluk hormonlarım tavan yaptı valla:)

mrb benim sorunumda hamile kalamamak 2 ay önce tedaviye başladık pko dedi doktor onun için glifor verdi düzenli kullancaksın dedi ilk adetimden sonra klomen tedavisine başladık yumurtalarım gelişti ama maalesef sonuç negatif bu ay yine klomen kullandım onun yanında prolaktin hormonu ve tiroit hormonum da yüksekmiş onlar içinde ilaç verdi. sonuç 10. gün gittiğimde yumurtalarımın en büyüü 10mm doktor çok iyi demedi ama daha var belki daha gelişirler dedi ama benim pek ümidim yok bu pazartesi yeniden gidicem bakalım sonuç ne olacak.bu ayda olmazsa bal tarçın ve çörek otu karışımına başlıcam inş bizlerde hamile kalırız ve meleklerimize kavuşuruz.benim soru şu durumu benim gibi olupta hamile kalan var mı varsa ne gidi bi tedavi yöntemi uyguladı doktorunuz yada siz lütfen yazın......

ya allahın izniyle doğuma giderken bile size yazacam ben galiba doğuruyorum diye doğurduktan sonrada birinize arayıp haber verecem hemen dayanamam ben size söylemeden

Bende öğrenmezsem çatlarım kızıııım:) Hele bi deme o zaman görürsün sen:) alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka: Şaka şaka :asigimlumunekankayizsmile:1hug:a.s.

Bende öğrenmezsem çatlarım kızıııım:) Hele bi deme o zaman görürsün sen:) alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka: Şaka şaka :asigimlumunekankayizsmile:1hug:a.s.

haber vermemmi ben olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Canım hoşgeldin aramıza bende pkoluyum Klomen tedavisi gördüm 19unu bekliyorum eğer adet olmazsam önünde güzel bir örnek olabilirim:) Rabbim isteyen herkese versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…