Okadar çok ağrım varki inanamazsın 2 dizimde de menüsküs var ve şuan yürüyemeyecek kadar ağrıyor ama ben deli gibi atlıyorum yumurtalıklarım ağrıyo sanırım bende bu ayı kaybettimSenden geliyomu kanama?
benimde sol dizim agrıyor bu diz agrısı ilk hamileligimden kaldı neden anlamadım. özellikle çok oturup kalktıgımda tutuluyor. zor bir durum allah neşeni arttırsın. kanamam başlamadı henüz çooooooook çooooooooook az nerdeyse silik sanki bir yerden bulaşmış gibi bir leke fark ettim az önce. şuanda vajinamın içinde hafif bir acıma hissi var sendede varmı.
benimde sol dizim agrıyor bu diz agrısı ilk hamileligimden kaldı neden anlamadım. özellikle çok oturup kalktıgımda tutuluyor. zor bir durum allah neşeni arttırsın. kanamam başlamadı henüz çooooooook çooooooooook az nerdeyse silik sanki bir yerden bulaşmış gibi bir leke fark ettim az önce. şuanda vajinamın içinde hafif bir acıma hissi var sendede varmı.
Yok yaaBen adet olmadan önce vajinamda hava varmış gibi olur sanırım onu hissediyorum İnşallah olmayız ama benim ümitlerim soldu
Aramıza hoşgeldin canım inşallah artık adet olmazsın kırmızıların bebişin için içinde durur artık:)
hayırlı geceler kıslarr nasılsınız bakalım
hoşgeldiniz kızlar bende kimse bugece uğramicak topiğe dedim
Günaydın didem ben varım geçmişi okuyordum.
Didemcim iyiyim sen nasılsın eşim uyandıda kapatmak zorunda kaldım şimdi markete gitti dünden beir patates diye sayıklıyorum patates manyağıyımda:) tamda gidip uyandırayım acıktım diyeyim dedim kendisi kalkmış hissetti açlığımı:)
kızlarrrrrrrrrrrrrrr kimse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?