Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın gül abla bende çok sık yaşarım idrar yolları rahatsızlığından,bende korunmadığım için ilaç içmem geçenlerde yine çok yanmam vardı,soğan suyu ve kuşburnu çayı çok iyi geliyo tavsiye edebilirim sonrasında yanmam filan kalmıyoiilacada gerek kalmacdan iyileştim çok şükür.

geçmiş olsun cnmmm benim 2-3 hafta önce de oldu idrarda kanama vardı taş dedi doktorlar. 2 hafta sürdü iyileşmem. şimdi yine başladı sölediklerinin ikisinide hiçç sevmem içememkiii napcam bilmomm bol su içiyom artık. inşallah uzamaz gerekirse akşam acile gidicem.

ıyyyy inan bende çok severek içmiyorum mecburiyetten yani sırf ilaç kullanmamak için......bende geçen sene kum dökmüştüm çok mide bulantısı yapmıştı bana ve ben günde 4 litre filan su tüketiyordum o ağrıları çekmemek için korktuğumdan sonrasında iyileştim çok şükür,umarım sende bir an önce geçirirsin inş,allah acil şifalar versin inş...

aminnn bu aralar sıklaştı tekrarlaması. geçen senelerde olurdu 1 senedir olmuyodu bu 2 ayda 3 cü bu. bayram öncesi oldu ilaç kullandım geçti 1 hafta snra tekrarladı. hepde acillik oluyom serum yiyom. daha geçen yediğim iğnelerin yeri acıyo popomda. yine tekrarladı. böbreklerime baktırmam lazım cnm acil dr.u ürolojiye gitmen lazım çok önemli demişti. izin derdim var gidemiyom. ne sinir bozucu durumya..

melix cim sen kaç yaşındasın. abla dionya ondan sordum ben 34 e girdim.

Selam arkadaslar,

Siteye yeii uye oldum. Tecrubeli arkadaslara bir sorum olacak. 6-7 aydır ortalama 26-28 gunde adet olurken (takvimde sadece 6-7 ayı isaretlemisim daha onceleri de bu sekildeydi) bu ay 10-11 ekimde adet olmam gerekirken olmadım. Bu zaman zarfında 2 kez idarar testi uyguladım negatif cikti. Bir tanesini Gecen ptesi birinide dun (cuma) yaptim. Normalde adet olmadan once 1 hafta 10 gun once goguslerim ve karnım siserdi. Simdi hic oyle bir sisme yok. Zaman zaman kasıklarıma hafif agrı giriyor ama cok degil. Sizce durumum ne olabilir?

Son adetim 13 Eylül ben 9-10-11 Ekimde en gec olmasını bekliyordum. Insallah hamileyimdir. BU testlerin dogrulugu nedir. Yazarsaniz cok sevinirim.

hoşgeldin yezi cm. bence 1 hafta daha beklederim geç döllenme fln oluyo testte çıkmıyo ama kesin emin olmak için kan testi yaptırabilirsin kesin çıkıyo. belirtilere takılma derim inşallah hamilesindir. adetlerin düzenliyse belki gebesindir

Tesekkur ederim. Umarım oyledir. acaba mevsim degisikligi vs olabilir mi? Ucuz idrar testlleri kesin sonuc vermiyor sanirim. ikisinde de negatif cıkınca moralim bozuldu. Testleri deneyen var mi aranizda.

Tesekkur ederim. Umarım oyledir. acaba mevsim degisikligi vs olabilir mi? Ucuz idrar testlleri kesin sonuc vermiyor sanirim. ikisinde de negatif cıkınca moralim bozuldu. Testleri deneyen var mi aranizda.

bi arkadaşımızın 10 gün gecikti hep idrarda baktırdı negatif. kasık ağrısıyla dr. gitti kanda baktırdı ve hamişmiş.. bazen çıkmayabiliyo idrarda. bekle bakalım ümitlenmede sonra üzülmmemek için. 3-4 gün snra tekrarla testi yada kanda baktır hemen çıkar

İnsallah benimde oyle olur. Kan tahlili yaptirip tekrar hüsrana ugramak istemiyorum.... Bu arada Melisax arkadasa gecmis olsun.

nabeerr tosuncuk annesiiii iyimisin cnmm
melix cim sorun deill istediğin gibi hitap ett büyükmüşüm senden buarada.. ayy en yaşlınız benimyaaa

ayyyy şımardım kızzz ne güzel bi karşılama bu
iyiyim fıstık sen nasılsın kaç gün kaldı regline

merhaba kızlar
gül nasılsın nevar ne yok
yumoşlar hala inatmı ediyolar canım ya
iyidir cnm senden naberr yomoşlar büyüyoda icraat yok tutmuyo bakalım bu ay 2 ci denememiz ne çıkıcak sonuç. senden naber toplandınmı artık çalışmalara başladınızmı.

ayyyy şımardım kızzz ne güzel bi karşılama bu
iyiyim fıstık sen nasılsın kaç gün kaldı regline

eeee haketiyon şımarmayı cnmm kolaymı içinde tosuncuk taşıyonn yerim onu benn.
benn yine taş döküyom cnm ya bugün ağrım yanmam var. regliyede 6 gün kaldı ilçada alamıyom öyle çekiyom.

saol canım benim allahım en kısa zamanda sanada verir inşallahhhhh. nasıl dayancaksın tatlım ya çok ağrın var dimi ay ya kıyamam 6 gün de çooookkkkk

iyiyim canım sağol çok ciddi korunmuyorum 1-2 beraberliğimiz oldu bu ay adete 8 günüm var
bende tosuncuk istiyorummmm
geğmiş olsun bu arada ama belki bebek ağrılarıdır olamazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…