günaydın bayanlarrr nabersinizz ben iyi değilim yine idrar yollarım yanmaya başladı kanama geliyo off yaa tam geçiyo yine başlıyo taş düşürcem yine galiba yada kumm. ee adetimede az kaldı ilaç alsammı almasammı bilmiyom geçen anasağlığı dr. u öksürüğüme ilaç vermedi gebelik olabilir diee şimdi napcam kıslar yaa idrar yolum yanıyoo.
günaydın gül abla bende çok sık yaşarım idrar yolları rahatsızlığından,bende korunmadığım için ilaç içmem geçenlerde yine çok yanmam vardı,soğan suyu ve kuşburnu çayı çok iyi geliyo tavsiye edebilirim sonrasında yanmam filan kalmıyoiilacada gerek kalmacdan iyileştim çok şükür.
geçmiş olsun cnmmm benim 2-3 hafta önce de oldu idrarda kanama vardı taş dedi doktorlar. 2 hafta sürdü iyileşmem. şimdi yine başladı sölediklerinin ikisinide hiçç sevmem içememkiii napcam bilmomm bol su içiyom artık. inşallah uzamaz gerekirse akşam acile gidicem.
Tesekkur ederim. Umarım oyledir. acaba mevsim degisikligi vs olabilir mi? Ucuz idrar testlleri kesin sonuc vermiyor sanirim. ikisinde de negatif cıkınca moralim bozuldu. Testleri deneyen var mi aranizda.
aminnn bu aralar sıklaştı tekrarlaması. geçen senelerde olurdu 1 senedir olmuyodu bu 2 ayda 3 cü bu. bayram öncesi oldu ilaç kullandım geçti 1 hafta snra tekrarladı. hepde acillik oluyom serum yiyom. daha geçen yediğim iğnelerin yeri acıyo popomda. yine tekrarladı. böbreklerime baktırmam lazım cnm acil dr.u ürolojiye gitmen lazım çok önemli demişti. izin derdim var gidemiyom. ne sinir bozucu durumya..
melix cim sen kaç yaşındasın. abla dionya ondan sordum ben 34 e girdim.[/QUburdaki arkadaşlarda sana abla diye hitap ettikleri için abla demiştim isterseniz demeyebilirim,ben 26 yaşındayıma.s
ben geldimmmmmmmmmmmmm kıslarrrr ne kaynatıyonuz
didemcim nereye kayboldun ay
ben geldimmmmmmmmmmmmm kıslarrrr ne kaynatıyonuz
nabeerr tosuncuk annesiiii iyimisin cnmm
melix cim sorun deill istediğin gibi hitap ett büyükmüşüm senden buarada.. ayy en yaşlınız benimyaaa
iyidir cnm senden naberr yomoşlar büyüyoda icraat yok tutmuyo bakalım bu ay 2 ci denememiz ne çıkıcak sonuç. senden naber toplandınmı artık çalışmalara başladınızmı.merhaba kızlar
gül nasılsın nevar ne yok
yumoşlar hala inatmı ediyolar canım ya
ayyyy şımardım kızzz ne güzel bi karşılama bu
iyiyim fıstık sen nasılsın kaç gün kaldı regline
iyidir cnm senden naberr yomoşlar büyüyoda icraat yok tutmuyo bakalım bu ay 2 ci denememiz ne çıkıcak sonuç. senden naber toplandınmı artık çalışmalara başladınızmı.
eeee haketiyon şımarmayı cnmm kolaymı içinde tosuncuk taşıyonn yerim onu benn.
benn yine taş döküyom cnm ya bugün ağrım yanmam var. regliyede 6 gün kaldı ilçada alamıyom öyle çekiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?