Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın hanımlar.hayırlı sabahlaar.nasılsınıız..ben idare ediyorum oyle boyle.kusmaların gecmeye nıyetı yok gıbı..
ebrarım gunaydıın.nasılsın bebişin nasıl.haftasonu doktora gıdecekdın yanlısmı hatırlıyorum.
afrcım gunaydın sana da cicim..
Gülüm cok gecmıs olsun.ilaçsız atlatmana sevındım ama.insallah bır an once tamamen gecer de senıde sıkıntıya sokmaz su kumlar...

oyy kırmızılı zeynebim..gecmıs olsun bacım.hiiç sıkılma bi dahaki aya inşallah..hayırlı zamanı bekliyor bebişin..

günaydın süphecii.nasılsın.bebişin nasıl büyüyor mu..
arkadasım ya senin bulantıların ne zaman gecmıstı ..cok sürdümü..

günaydın şüpheci hoşgeldin nasılsın canım bebiş nasılmış bakalım

günaydım kepeklim iyiyiz çok şükür
ewet canım doğru hatırlıyon doktora gittik haftasonu
çok şükür bebişimiz çok iyi kocaman olmuş şekli çok güzeldi
ismini fasulye koydum :))fasulye ye benziyo yaa çok tatlı
bulantıları hiç sorma bendede durum aynı

günaydın süphecii.nasılsın.bebişin nasıl büyüyor mu..
arkadasım ya senin bulantıların ne zaman gecmıstı ..cok sürdümü..

cnm beniiim iiyiz çok şükür bebişle birlikte büyüyoruz işte nolsun. cnm benim bulantım 1 hafta kadar sürdü geçti. yalnız şunu söyleyim bulantım bulantı hapını 1 kez aldıktan sonra geçti sonrada bidaha olmadı. eğer doktorun bulantı hapı verdiyse kullan derim. bana dramamine vermişti

kızlar bişi sorcam. şimdi ben 21. haftayı bitiriyorum yarın 22 olcam. bu durumda kaç aylık hamile oluyorum?

zeynepcim hayırlısı olsun canım üzülme lütfen

Dün biraz ağladım ama bugün iyiyim canım yaa çoook sağol Rabbim cümlemize versin inşallah. Bu ay bizim bizde bu ay çalışırız bide bişi sorcam bitki buğusuna oturmak iyi gelir diyorlar yapanınız yada duyanınız varmı?

ayy masallah süpheci yaa ne güzel bi nimet midenin bulanmaması.ilaç verdi ama inan kar etmiyor..hayırlısıyla gececek ınsallah beklıyorum..

dss hosgeldiin.zeynebim gormus kırmızılarııı (

cnm geçenlerde bi sitede arkadaşın biri yazmış incir yiyin diye.yaklaşık 2 ay boyunca hergün 10 15 incir yemiş ve hamile kalmış. çok etkiliymiş bence dene

Kızlar gunadin,

Benimde adetim geceli tam 8 gun oldu. 2 test yaptım ikiside pozitif. Simdi tekrar yeni bir test daha yapacagim.

zeynom üzülme tatlım önümüzdeki ay inşallah tutunur bebişin
offf moralim bozuldu nisan annelerinde bebikim vardı 15 haftalık bebişinin kalbi durmuş alacaklarmış

cnm geçenlerde bi sitede arkadaşın biri yazmış incir yiyin diye.yaklaşık 2 ay boyunca hergün 10 15 incir yemiş ve hamile kalmış. çok etkiliymiş bence dene

Bende bal tarçın çörek otunun yenmesi gerektiğini duydum ne yapsam acep yaaa Komşum dedi ki ısırgan suyunun buğusuna oturtalım seni iyi gelir bakem akşam konuşcamda temizlenince yeptırırım belki sonuçta bitki bişi olmaz herhalde:)

gözün aydın yeziii. allah tamamına erdirir inşallah cnm. sağlıkla sıhhatle kucağına al miniğini...

zeynom üzülme tatlım önümüzdeki ay inşallah tutunur bebişin
offf moralim bozuldu nisan annelerinde bebikim vardı 15 haftalık bebişinin kalbi durmuş alacaklarmış

Ayyyy yavruuum Allahım yardımcıları olsun yaaa çok zor Canım takılmamaya çalışıyorum ama tüplerimden korkuyorum böyle olunca da aceba onlarda mı bişi var diye doktorum dediki fazla gelişmişti yumurtan o yüzden de gebelik elde edilemeyebilr Bakalım bu ay da bizim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…