Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tatlım biraz daha dene olmadı bi rahim filma çektirirsin üzülme

Kızlar gunadin,

Benimde adetim geceli tam 8 gun oldu. 2 test yaptım ikiside pozitif. Simdi tekrar yeni bir test daha yapacagim.

Geçmişte 2si de negatif yazmıştın bunlar yeniş testler mi? Hadi bakalom inşallah yeni testlerdir çoook sevindim Rabbim hayırlısını versin:)

zkol canım varya şimdi yazmaya korkuyorum sen şimdi bulursan beni parçalarsın dimiiii senden özürr dilerim :kedi: canım inş. bi daha ki ay mutlu haber verirsinnnnn canım ya

canım sözde benimde cumartesi yumurtlama günümdü ama eşimi tutamadım ki bu ayda olmaz sanırım artık üffff bu adam beni öldürecek neymiş çok yorgunmuşşşşş aman olmassa kendi bilir

zkol canım varya şimdi yazmaya korkuyorum sen şimdi bulursan beni parçalarsın dimiiii senden özürr dilerim :kedi: canım inş. bi daha ki ay mutlu haber verirsinnnnn canım ya

Yok canım onlar işin şakasıydı hem bende fazla kaptırdım kendimi bu aydan itibaren takmıyorum kafama sadece çalışmaları hızlandırcam o kadar:)

Günaydın hanımlar....

günaydın tırtıll...kolay gelsin örgü işin mi var hayırdır :)))

eflal sende hosgeldin nasılsın canım nasıldı haftasonu..

Hoşbuldum kepekli hfatasonu iyiyidi sabahtan beri sinirliyim kendimden de herşeydende sıkıldım sen nasılsın canım bebişimiz nasıl?

günaydın tırtıll...kolay gelsin örgü işin mi var hayırdır :)))

eflal sende hosgeldin nasılsın canım nasıldı haftasonu..

hem örgü canım 2 sipariş var toplu haftaya gidecek ayrı ayrı yerlere bide ahşap boyamaya gidiyorum bugün kurdu astımm
ordanda iller var bugn pzt temizlik günüm offfffffffffffffffff
başım gözüm döndü vallasositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…