Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

olur tabi canım burda görüşürüz problem değil..grip olduk teyzesi sen atlattın sıra bizde..sen nasılsın

geçmiş olsun cnm aman dikkat et bol ıhlamur ve bitki çayları iç,bende tam atlatmadım henüz cnm başım ve midem hafiften yokluyo arada,oğlumunda bugün kulakları yıkanıcaktı götürmedim iyi deil diyolar artık,geçen sene 2 defa yıkattım çünkü oda tam iyileşemedi be cnm iyiyiz ama çok şükür o ağır günleri geçirdik gibi,sende dikkat edip ilaç kullanmamaya çalış cnm,ben hiç ilaç içmedim belki içseydm şimdiye çoktaan geçerdi.olsun ama yinede rabbim beterinden korusun inş.

ıhlamur içiyorum canım günde 1 bardak . bende kolay kolay atlatamam kapınca olmazsa rapor alırım bide haftaya abimin düğünü var nasıl gitcem bilmiyorum

ıhlamur içiyorum canım günde 1 bardak . bende kolay kolay atlatamam kapınca olmazsa rapor alırım bide haftaya abimin düğünü var nasıl gitcem bilmiyorum

uzaktamıki cnm aman dikkat et o zamana kadar biraz iyileş bari,bencede rapor alıp evinde istirahatle atlatmaya çalış.

kayseride canım düğün . gitsem çok yorulacağım gitmesem ömür boyu üzülürüm .çok zor bi durumdayım..senin memleketin neresi

[/COLOR]

cnm eşim amasyalı,neresinde görev yaptın amasyanın,evimiz var bizim orda yazın ordaydım 1ay tatilde,sonrada samsuna geçtim kendi ailemin yanına.

cnm eşim amasyalı,neresinde görev yaptın amasyanın,evimiz var bizim orda yazın ordaydım 1ay tatilde,sonrada samsuna geçtim kendi ailemin yanına.

hadiiii bak sevindim şimdi ezine tarafında bi köyde yaptım canım 2yıl kaldım merkezde oturuyoduk ..amasyalılarda çok sakin insanlar bizden daha sakinler ..evin neresinde amasyanın..ayy bak şimdi bi tuhaf oldum orada çevrem çok genişti..burda eşimden başka arkadaşım yok

amasyanın köyündeniz biz cnm,merkezle aramızda 2 saat var yani,istanbuldada asya kıtasında oturuyoruz cnm.

kociş geldişimdi fazla kalamıcam canım ya sana kim tavsiye etti o hastaneyi?merak ettim pek ii duymadım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…