olur tabi canım burda görüşürüz problem değil..grip olduk teyzesi sen atlattın sıra bizde..sen nasılsın
ıhlamur içiyorum canım günde 1 bardak . bende kolay kolay atlatamam kapınca olmazsa rapor alırım bide haftaya abimin düğünü var nasıl gitcem bilmiyorum
kayseride canım düğün . gitsem çok yorulacağım gitmesem ömür boyu üzülürüm .çok zor bi durumdayım..senin memleketin neresi[/
QUOTE]anladım cnm bence ozamana kadar rapor alıp iyileş sonrada düğününe katıl abinin nede olsa abin cnm en yakının sonradan çok üzülürsün dediğin gibi,bende samsunluyum cnm,sen nerelisin,şuan nerde oturyorsun yazmıyorda linkinde.
[/COLOR]kayseride canım düğün . gitsem çok yorulacağım gitmesem ömür boyu üzülürüm .çok zor bi durumdayım..senin memleketin neresi[/
QUOTE]anladım cnm bence ozamana kadar rapor alıp iyileş sonrada düğününe katıl abinin nede olsa abin cnm en yakının sonradan çok üzülürsün dediğin gibi,bende samsunluyum cnm,sen nerelisin,şuan nerde oturyorsun yazmıyorda linkinde.
kayseriliyim canım şuanda istanbuldayım
[/COLOR]
kayseriliyim canım şuanda istanbuldayım
aa kayserililer çok sakin olurlar diye biliyorum,severim ayrıca kayserileri burda komşum var kayserili adınıda kayserili koydum hatta öyle anarım onu,çok iyi çok sakin espirili az ve öz konuşur yani.istanbulun neresindesin.
aa kayserililer çok sakin olurlar diye biliyorum,severim ayrıca kayserileri burda komşum var kayserili adınıda kayserili koydum hatta öyle anarım onu,çok iyi çok sakin espirili az ve öz konuşur yani.istanbulun neresindesin.
eşim çoook sakindir oda kayserili..ben ona göre daha hareketliyim ama çok konuşmam..bende samsunluları severim amasyalılarıda ayrıca..amasyada görev yaptım burdan önce.eyüpteyim canım
cnm eşim amasyalı,neresinde görev yaptın amasyanın,evimiz var bizim orda yazın ordaydım 1ay tatilde,sonrada samsuna geçtim kendi ailemin yanına.
hadiiii bak sevindim şimdi ezine tarafında bi köyde yaptım canım 2yıl kaldım merkezde oturuyoduk ..amasyalılarda çok sakin insanlar bizden daha sakinler ..evin neresinde amasyanın..ayy bak şimdi bi tuhaf oldum orada çevrem çok genişti..burda eşimden başka arkadaşım yok
hoşgeldinnnn.napıosun bakalım görüşmeyeliSinem canım ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?