Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

boşver canım ya ben anlatırım içine kurt düşer.huzursuz olursun.inşallah olumlu sonuç alırsın.ben şimdilik kaçıorum kendine ii bak...opuyorumnanaktan

kızlarrr aranızda norprolac ve progestan kullanan varmı herkes klomen kullanmış ama bana klomenden sonra bunlarıda verdii neden aca ba yaaaa

Kızlar selam,

Ilk kez ctesi size burdan yazmıstım. Halen adet olmadim. 8-9 gun gecti. 6 7 aydır adetlerim 26 ile 28 gun arasında degisiyordu. Ekim 10 da olmam gerekirken daha olmadim. Sol kasıgımda bir agrı var baskada bir degisiklik yok. 2 test yaptım ikiside negatif cikmisti.

günaydınnnnnn kızlar ay ne çok yazışmışsınız oku oku bitmedi valla

ayyyyy kızlardan birinin bebişi erkek demişler şimdi kızmış ama adını unuttum başkada birşey yoktu

slm günaydınn güzel bayanlar iyi hafta başları nasılsınız ben iyim şükür adete gün sayıyom yine.

Kızlar günaydın afr uzat saçını başını yolcam:) Kırmızıları gördüm kızlar Hemde 2 gğn önceden zaten belliydi çok kötü ağrılarım vardı Doktorumu aradım klomeni düşürdü 1 gğn yarım1 gün tam içecem ama göğüslerim çok ağrıyo prolaktinim yükselmiş olabilir mi gene aceba? Haftaya cumartesi dr.dayım gene bakalım ne diycek neyse geçsin kırmızılar da çalışırım bende bol bol:) Yıkandığınız akşammı başlıyonuz çalışmaya siz?

Gülcüm günaydın kum döküyormuşsun çooook geçmiş olsun Allah şifa versin yaaa ben günlerdir karışık rüyalar görüyorum dideme anlattım sana özelden yollamış olması lazım bana yorumlarmısın ne olur? Bi 15 dk. sonra gelcem ben kızlar:)

günaydın gülümm hoşgeldin biz iyiyiz canım sen nasılsın
ne var ne yok kaç gün kaldı adetine
ayyy allahım inş.. bu ay olur yaa

cnm günaydınn hayrolsun cnm dideme cevapladım senmiydin kız zeynep bende kim diyorum. istediğin muradına ercen cnm iyilik yapmışsın imanın kuvvetlenmiş ama aile içinde bir laf duycan münakaşada olabilir.

günaydın gülümm hoşgeldin biz iyiyiz canım sen nasılsın
ne var ne yok kaç gün kaldı adetine
ayyy allahım inş.. bu ay olur yaa

hoşbuldum cnm ama çıkıcam birazdan. işlerim var. bende iyiyim. cuma c.tesi yine kum göktüm ama 1 günde geçti şükür. ilaç almadım suyla iyileştirdim.
adete bugünü saymassak 3 gün var. ama bende belirti yok sadece sağ kasığıma ağrı giriyo arada sola ama genelde sağım sızlıyo.hayırlısı bakalım.
ben çıkıyorum öptüm

masun pisinin kızı olacakmış erkek demişler önceden şimdi kız oldugunu ögrenmiş haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…