hosgeldiin sumruuu..nasılsın..nasıl bebişin bugun..
Gülüm haftasonu annemler vardı yazık kadın temızlık yemek derken bes dakka oturmadan dun geri dondu memlekete..bende annem gitti diye acıklıyım bugun..
eflalimm noldu bacım yaa..burda anlat içini dökkii rahatlayasın..senin bulantıların nasıl geçer gibi oldu mu..
gülüm geçmiş olsun canım inş. kolay atlatırsın
anaa bende bilmiyordum pırasayı iyi bari
sevilmeyen bişey deil neyseki ekşi ekşi güzel olur walla
sumru hoşgeldin tatlım nasılsın
ewet eflalcim hiç bişey fayda etmiyo
sadece ilaçla duruyo
bende çok fazla ilaç almak istemiyorum
noldu gülüm yaa bak merak ettim şimdi
canım lütfen üzme bebişini
slm eflalimm sen hala atlatamadınmı hamilelik psikolojisini. rahat olmaya çalış cnmm takma kafana.
stres bebişi etkilicek sonra.
hosgeldiin sumruuu..nasılsın..nasıl bebişin bugun..
Gülüm haftasonu annemler vardı yazık kadın temızlık yemek derken bes dakka oturmadan dun geri dondu memlekete..bende annem gitti diye acıklıyım bugun..
eflalimm noldu bacım yaa..burda anlat içini dökkii rahatlayasın..senin bulantıların nasıl geçer gibi oldu mu..
Yok canım onlar işin şakasıydı hem bende fazla kaptırdım kendimi bu aydan itibaren takmıyorum kafama sadece çalışmaları hızlandırcam o kadar:)
canım benimmm yaa üzülme artık alışmış olman lazım eşinin huyuna onu öyle kabullenmen lazım değiştiremessin kendi kendine üzülürsün cnmm. bebek doğunc inş. herşey yoluna girer. üzülme cnmm bebişini düşün.Etkilendi zaten gül nasıl etkilenmesin annesi sürekli stres altında kendini büyümüş herşeyi bildiğini sanan bir kocam var ama aslında büyümemiş ve sorumsuz bir insan yoruldum artıküç yıl artı bir yılda nişanllık kemirdiler beni içten içe hep üzülecek bir konu var eşimin aileisine düşükünlüğünden özelilikle babasına düşkünlüğünden bıktım benim yavrum nasıl bir oratma gelicek düşünmek bile istemiyorum çığlık atmak istiyorum artık ağlayamıyorum bile gül
Merhaba kızlar ben geldim gül canım görüşmeyeli nasılsın canım
Merhaba kızlar ben geldim gül canım görüşmeyeli nasılsın canım
zkol günaydın canım ben cumartesi günüadet oldum sen ne alemdesin
ahh eflalcim ahh ya ne onlar bizi ne de biz onları anlamıyoruz bi türlü
canım benimki de öyle inan annesi ne derse o
annesinden önce ben aynı şeyi söylesen yapmaz ama annesi deyince
hemen dediği olur
dediğin gibi bende benim adıma karar verilmesinden nefret ederim
ben 4 aylık evliyken eşimin annesi kendi kendine karar verip beni oturduğum evden
kendi üstlerine taşıttı eşime söyleyince onlar ne demişse olacak dedi
anlayacağın hepsi aynı be gülüm yapacak bişey yok sen üzme kendini ve bebişini
canım benimmm yaa üzülme artık alışmış olman lazım eşinin huyuna onu öyle kabullenmen lazım değiştiremessin kendi kendine üzülürsün cnmm. bebek doğunc inş. herşey yoluna girer. üzülme cnmm bebişini düşün.
cnm iyilik senden naber klomen kullanıyodun noldu dr. a gittinmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?