Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yazık kadınaa ne fedakar bu anneler. allah kavuştursun cnmm. sağ salim vardılarmı evlerine bari.
sen keyif yapmışındır tabii annen varken.

gülüm geçmiş olsun canım inş. kolay atlatırsın
anaa bende bilmiyordum pırasayı iyi bari
sevilmeyen bişey deil neyseki ekşi ekşi güzel olur walla

sumru hoşgeldin tatlım nasılsın

iyim canim ya. dün yine cok kötü bulantim vardi. mevlüt vardi dün ne güzel yemekler yapmislar. baklavada vardi normalde cok severim ama hamile kaldigimdan beri tatliyla pek aram yok. dün gördüm canim cekti yedimde bi güzel. eve geldik midem agridi hafif uzandim az kafam dönmeye basladi. esim geldi yanima az karnimi hafif ovdu falan birseyler konusuyorduk nasil firladim yataktan anlmadim kendimi tuvalette buldum.

ewet eflalcim hiç bişey fayda etmiyo
sadece ilaçla duruyo
bende çok fazla ilaç almak istemiyorum
noldu gülüm yaa bak merak ettim şimdi
canım lütfen üzme bebişini

Ay canım bir an önce geçer inşaallah , eşim ilgilenmiyor diyordumya artık ilgileniyor eskisi gibi değil dünkahvaltı yaparken kardeşleri meaj attı biiz arar iye aradı konuşular nasıl neşeşli ben sinirledinm ara diye mesaj atıyorlar bedavaya neyse bişey demedim bu telefonu kapattıktan sonra yanıma geldi nasıl neşeli bir ilgi alaka canın bisey istiyormu falan diye tabi ben sinir oldum onlarla konuştu ilgilenmeye başladı dayanamadım söyledim sonra annegil ne dedide ilgilenmeye başladın onların lafıyla ilgileniyorsun benle dedim sen fesat düşünüyorsun diyor bana ben seni bilmiyormuyum dedim,sonrada bu dışarı çıktı babası aradı ee kızım ne pişiriyorsun dedim gel baba beraber yiyelim gelicem zaten dedi ne zaman dedim bayram için geliyormuş beyefendi bizi almaya bende dedim görümcemin düğünü olacak onun tarihimi belli oldu dedim yok kızım olmadı dokuz gün tatil var ne yapacaksınız diyor sanane ney apacağımıza senmi karar vereceksin bende dedim biz düğün için gelicez o zaman gelsinde konuşuruz daha erken dedim ya nasıl sinir oldum bıktım bu adamın emrivakilerinden eşim gelince ee kimseden selam yok mu ağzını aradım babasıyla konuştuğunu söyliyecekmi diye yook dedi babanla konuşmuşsun dedim hı aradıda şarjım bitti dedi böyle böyle diyor dedim sen söylemedinmi düğün olursa gelicez diye baban planını yapmış konuş tatsızlık çıkmasın dedim düğüne mecbur olduğum için gidicem ben hamileyim artık öyle canımızın siteiği vakit yola çıkamayız dedim hiçbirşey demiyor biliyorum ki itiraz etmiyecek babasına deli oluyorum o yüzden.

ahh canımm sumru ya sorma bende tatlı görünce bile bulanıyorum
dikkat canım kendine inş. bizde atlatırız bugünleri
güzel güzel aşerir bol bol yeriz inş..

ahh eflalcim ahh ya ne onlar bizi ne de biz onları anlamıyoruz bi türlü
canım benimki de öyle inan annesi ne derse o
annesinden önce ben aynı şeyi söylesen yapmaz ama annesi deyince
hemen dediği olur
dediğin gibi bende benim adıma karar verilmesinden nefret ederim
ben 4 aylık evliyken eşimin annesi kendi kendine karar verip beni oturduğum evden
kendi üstlerine taşıttı eşime söyleyince onlar ne demişse olacak dedi
anlayacağın hepsi aynı be gülüm yapacak bişey yok sen üzme kendini ve bebişini

slm eflalimm sen hala atlatamadınmı hamilelik psikolojisini. rahat olmaya çalış cnmm takma kafana.
stres bebişi etkilicek sonra.

Etkilendi zaten gül nasıl etkilenmesin annesi sürekli stres altında kendini büyümüş herşeyi bildiğini sanan bir kocam var ama aslında büyümemiş ve sorumsuz bir insan yoruldum artıküç yıl artı bir yılda nişanllık kemirdiler beni içten içe hep üzülecek bir konu var eşimin aileisine düşükünlüğünden özelilikle babasına düşkünlüğünden bıktım benim yavrum nasıl bir oratma gelicek düşünmek bile istemiyorum çığlık atmak istiyorum artık ağlayamıyorum bile gül

ya sumru bişey diyecem şimdi sen sevdiğin yemekleri fazla kaçırınca da
bulantın oluyor mu
ya ben severek yediğim yemeklerden sonra bile biraz fazla yersem bulanıyorum

Canım ne güzel annen gelmiş iki günde olsa görmüşsün,benim bulantım olamadı canım ruhsal problemler fazlasıyla yetiyor bana

canım benimmm yaa üzülme artık alışmış olman lazım eşinin huyuna onu öyle kabullenmen lazım değiştiremessin kendi kendine üzülürsün cnmm. bebek doğunc inş. herşey yoluna girer. üzülme cnmm bebişini düşün.

Merhaba kızlar ben geldim gül canım görüşmeyeli nasılsın canım

cnm iyilik senden naber klomen kullanıyodun noldu dr. a gittinmi.

kızlar selam nasılsınız ya ben artık fazla girip yazıp takip edemiyorum patronlardan fırça yedik sürekli internetteyiz diye sinir oldum sizleride çooook özledim
yeni haberler varmı????? Bana özet geçin.
Didemciğim face de gördüm oğluşun oluyormuş hadi gözün aydın artık cinsiyetinide biliyorsun inşallah kucağına aldığın günleride görürüz

hoşgeldin mehtapcım iyiyiz canım sen nasılsın
aman şu patronlarda sıktı haa
bütün kızlar toplanıp gelip dövecez artık onları yaa

mehtapcım selammm üzüldüm fırça yemene bende özledim kız senle sohbeti.
regli oldunmu cnm sana her girdiğimde yazıyom bi msj at dieeee merak ettim seni diee ama giremedin görmedin cnm
son durumun ne cnm

Evet canım hepsi aynı ama bu sefer olmayacak geçen sene kurban bayramında yine aynısı oldu biz maddi sıkıntılardan gitmiycektik ve babası allem etti kallem etti eşimi razı etti biz öyle büyük bir kavga ettik ki anlatamam üstelik yol paranızı ben vericem dedi ve ne oldu eşim gititiğimiz zaman verdi parayı babasına geri bu kezde ayısnı yaparsa eşimle muaattap olmuycam direkt babasına diycem ben gelmek istemiyorum ben hamileyim eğer onun yüzü yoksa benimde yok bana zorla hamie olduğumu söyletmek istiyorsa söyliycem zoru ney biliyormusun geçen bayrama ablamlar annemlerde olduğu için gittimya onlarda çok kalmadım sırf kıskançlığına bu bayramda ben getirtiyorum diycek güya ama eğer gidersemde avucunu yalasın kalımıycam yine inceldiği yerden kopsun artık.

Kullandım bitti canım dr da reglin 12.günü gittim gittim ve 4 yumurtam oluşmuş 19mm, 18mm, 16.4mm ve 7.91mm olmuş çatlama iğnesine gerek yok dedi dr bir hafta boyunca hergün ilişki birde kaşık ağrın olur ağrı kesici kullanma dedi nasıl sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…