nasil yicen canim ya. benim sonra bi bogazim yandi sorma. portakal mandalina yiyemedim valla.
anladım cnmm son 2 aydır düzenli. yani ameliyat sonrası 2 ay regli olmadım ilaçla oldum sonraki ay klomenle oldum buay bilmiyorum düzenli gelirmi geçikirmi. ondan sordum.
esracım senin gününde gelir merak etme klomende gününde geliyo ben geçen ay kullandımya etkisi buayda sürermi gününde regli olurmuyum acaba die düşünüyorum
slm cnmm senin gününe daha vardı galiba zkolunda vardı erkenmi oldunuz adet. üzülme en azından düzenli adetin hamile kalma şansın yüksek olduğu anlama gelir.[/
zikol la sanırım geçen ay aynı günde adet olmuşuz ben bekledigim günde adet oldum zkolden haberim yok görmedi zannedersem yazdıgımı.
kızlar ya doktor bana bol su içmelisin susuz kalmıs vucudun dedi ama ben içemiyorum ya cok mıdem bulanıyor.sabahtan beri bi kucuk pet şişeyi yeni bitirdim ama gelin bana sorun..baska ne yapabılırım acaba su almak ıcın..
geçmiş olsun cnmm ebrarın deiği gibi bunlar güzel haller ama rahatsız ediyo. inşallah 4 aydan snra geçirirsiniz bu günleri.
Sen bu ay klomen kullanmadın mi canım aramı verdin yani şimdi
iyim canim ya. dün yine cok kötü bulantim vardi. mevlüt vardi dün ne güzel yemekler yapmislar. baklavada vardi normalde cok severim ama hamile kaldigimdan beri tatliyla pek aram yok. dün gördüm canim cekti yedimde bi güzel. eve geldik midem agridi hafif uzandim az kafam dönmeye basladi. esim geldi yanima az karnimi hafif ovdu falan birseyler konusuyorduk nasil firladim yataktan anlmadim kendimi tuvalette buldum.
Merhaba kızlar ben geldim gül canım görüşmeyeli nasılsın canım
zkol günaydın canım ben cumartesi günüadet oldum sen ne alemdesin
slm cnmm senin gününe daha vardı galiba zkolunda vardı erkenmi oldunuz adet. üzülme en azından düzenli adetin hamile kalma şansın yüksek olduğu anlama gelir.
Esracım hoşgeldin nasılsın? Ne alemdesin ne zaman dr.a gideceksin?
hoşgeldin didemcim
kızlar ya doktor bana bol su içmelisin susuz kalmıs vucudun dedi ama ben içemiyorum ya cok mıdem bulanıyor.sabahtan beri bi kucuk pet şişeyi yeni bitirdim ama gelin bana sorun..baska ne yapabılırım acaba su almak ıcın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?