Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Sen bu ay klomen kullanmadın mi canım aramı verdin yani şimdi

cnmm dikkat ettt oralet fln bitki çayı iç zararlı olmayanından onlarada su konuyo ayran yap iç meyva suyu iç cnmm sulu gıdalar ye böyle takviye edebilirsin. ama suyu ihmal etme. bebekde susuz kalabiliyo.zorla kendini cnm

walla gülüm klomenin etkisi 3 ay ama adette etkisi devam edermi bilmiyorum walla
esracım şükrediyoruz tatlım ama bazen o kadar kötü oluyor ki herşey
anlatamam
inş.sende tüm isteyenlerde yaşar bugünleri ama bu kadar zorlanmazsınız inş.

Sen bu ay klomen kullanmadın mi canım aramı verdin yani şimdi

evt cnmm 2 ay kendi haline bıraktım işyerinden izin alamıyom sık sık usg ye girmek gerekiyo. geçen ay kullandım sadee. nasipde varsa olur napalım.

kepeklim işyerine söledinmi hamişliğini göbüşün büyümüştür artık demi

Sumrusum aklımdan geçiyordun hoşgeldin naber nasılsın nasıl eşinle düzeldi mi bişiler?

kepeklim meyve suyu içebilirsen o daha iyiymiş
benim eski doktor meyveleri direk ye veya suyunu çıkar iç demişti
direk bebeğe geçiyormuş meyve suyu

Esracım hoşgeldin nasılsın? Ne alemdesin ne zaman dr.a gideceksin?

Hoşbuldum canım dr randevu vermedi bana herşey normel dedi regl bir hafta filan gecikirse gel dedi regl 3.günü gittiğimde hormon testti yaptırmıştım onlarda normel çıktı yani böyle randevum yok

Gülüm doktor o yuzden demişti zaten bebek suyu azalabılır diye o yuzden zorluyorum kendimi..
işyerinde de oda arkadaslarım ve bırımdekıler bılıyorlar artık..bırtek genel müdürün haberi yok beni işe alan kişi ( onada soylemeye cesaretim yok.kulagına gıtsın dıye beklıyorum..her cagırdıgında yuregım hopluyor ..daha gobişim cıkmadı yaa saklanıyor hala..

dscim hayırdır yaw..bişeye mi sıkıldın..sen daha yeni gelmedin mi doktordan ne doktoru şimdi..

esracım hosgeldin bu arada ..yumoslar hayırlı olsun .adet tarıhın ne zaman.kac gun kaldı..

canim benimde cok su icmem gerek tansiyonum hep düsük. bende icemiyordum su. ama öyle meyva suyu falan iciyordum. kendi kendime karar verdim meyva suyu icecegime su icecem diye. burda 0,7 litrelik su siseleri var ben alirdim bitane 1 hafta dururdu öyle su anca biterdi. artik iki sise getiriyorum hep ve önüme masama koyuyorumki göreyim diye. simdi bazen 1,5 litre ictigim bile oluyo birde aksamlari yemekten sonra iciyorum tam yetiyo. sende öyle dene. maden suyu ic yada ben öyle yapiyorum iste. normal su bende icemem. heryere su koy hep gözünün önünde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…