Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar hoşgeldiniz esra, mehtap, zkol, aşk sarhoşu kusura bakmayın bilgisayar yavaş benim.

tam çatlama boyutuna gelmişler 19-18 likler çatlar diğerleri küçük cnm.hayırlısı olsun inşallah tutar bu ay geçen ay dedimya çoook büyüklerdi öyle oldumu gebelik şansı olmuyormuş. buay normal değerde çalışın bol bol sen bir hafta değil adetin gelesiye çalış gün aşırı bence cnm.

seni çok iyi anlıyorum eflalcim
ben eşimin bu huyunu anlayınca ne yaptım biliyon mu bazen dediklerimi yapmıyor ya
annesine söylüyorum şöyle yapalım dedim yok dedi falan diye
annesi söylüyo bu defa hemen yapıyo :))
yani artık kendi lehime kullanmaya çalışıyorum
hiç umursamıyorum çünkü bu saatten sonra onun bu huyunu değiştiremem

Bende öyle yapmayı düşünüyorum canım iki gün üst üste çalıştık ama yorulduk dün ara verdik bundan sonra da gün aşırı olur büyük ihtimal

Evet canım onlar bizi değiştiryor amma biz değiştiremiyoruz ama yok bundan sonra bende ona demiycem birşey istemiyorsam direkt babasıgile söyliycem.

ya sumru bişey diyecem şimdi sen sevdiğin yemekleri fazla kaçırınca da
bulantın oluyor mu
ya ben severek yediğim yemeklerden sonra bile biraz fazla yersem bulanıyorum

ya bende ayniyim canim ya. diyorumki oh istedigim sevdigim yemek yiyeyim bari diyorum yiyorumda istahli istahli yemekten sonrada basliyo bulanti. cumartesi annem sevdigim bi yemek yapmis. gittim yedim gece az daha hastaneye gidecektik. ay midemin agrisindan uyandim agladim ya cok agriyo diye. esim uyumamisti gittim yanina biraz oturdum önce gecer belki diye. gecmedi. yanina uzandim gecmedi beni yataga götürdü biraz karnimi ovdu falan sarildi uyumusum ben öyle. sonra kac kez geldi yazik yanima. sabaha kadar sarilmis bana. uyandim gece sana bakmaya diyo. neyse o gecti iste dün mevlüttede güzel yemekler vardi yedim, biraz fazla kacirdigimi anladim ama tabakta kalmasin dedim. birde birakmiyorlarki hamilesin sen ye ye diye. yedim eve geldik yine midem agridi kafam falan döndü iste... sonunda cikarttim... hamile kaldigimdan beri doyana kaar yiyebildigimi hatirlamiyorum yediysemde iste böyle ya cikarttim yada midem agridi.

ebrarcım bişi sorcam geçen ay klomen kullandımya bu ay reglim düzenli gelirmi sence sende nasıl olmuştu cnm

napalım sumru bizde bekleyelim bakalım inş. çabuk atlatırız
c.tesi doktora söyledim çok bulantım var çıkarıyorum diye
bunlar güzel şeyler diyor :)) yiyerek atlatacaksın bu günleri çıkarsanda ye iç diyo

Evet canım onlar bizi değiştiryor amma biz değiştiremiyoruz ama yok bundan sonra bende ona demiycem birşey istemiyorsam direkt babasıgile söyliycem.

en iyisini yaparsin canim. direk söyleyince basta belki seni kötü bilirler cünki simdiye kadar birsey demedinya ama birsüre sonra alisirlar. ben mesela direk söylerim birsey olunca. mesela tatilde cok sicakti duramadim antalyada bir iki kez esime söyledim söylede gidelim diye. esim demedi. diyo annemde annesigili senede bir anca görüyor biraz duralim. iki gün daha bekledim. kendim dedim artik bunaldim ben burda gidelim artik diye. ertesi aksami yola ciktik. ya güya yazlik kiraladilar. esimin arkadasinin yazligi varmis oda taaa bi köy gibi biryerdeymis. esyalari oraya biraktirdilar bana iki t-shirt bi kotla bi etek aldirdilar ozaman neydi efendim yarin aksam geliriz zaten geri buraya. gittik kaynanamin annesigile tam 5 gün kaldik ne tatildi ama bi t-shirtü sik ötekini giy bi etegi yika bi kotu. sonra birde zaten onlar calisiyo, biz elin evinde öyle tek bi anneanne var. ne klima var ne birsey. sicaktan herkez soguk köselere kacip yatiyo. esimle yanyana bile yatamadik yani. güzeldi ama pekte birsey anlamadim

nasil yicen canim ya. benim sonra bi bogazim yandi sorma. portakal mandalina yiyemedim valla.

En iyi taktik kötü bilisinler umrumda değil uzak dururlar belki.

gülüm klomen benim adetlerimi pek etkilemiyordu yine günüde oluyordum canım

anladım cnmm son 2 aydır düzenli. yani ameliyat sonrası 2 ay regli olmadım ilaçla oldum sonraki ay klomenle oldum buay bilmiyorum düzenli gelirmi geçikirmi. ondan sordum.
esracım senin gününde gelir merak etme klomende gününde geliyo ben geçen ay kullandımya etkisi buayda sürermi gününde regli olurmuyum acaba die düşünüyorum

kızlar ya doktor bana bol su içmelisin susuz kalmıs vucudun dedi ama ben içemiyorum ya cok mıdem bulanıyor.sabahtan beri bi kucuk pet şişeyi yeni bitirdim ama gelin bana sorun..baska ne yapabılırım acaba su almak ıcın..

Okudum canım yaaa çoook teşekkür ederim bebişlre öyle gerçekçiydi ki rüyamda hala etkisindeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…