Kullandım bitti canım dr da reglin 12.günü gittim gittim ve 4 yumurtam oluşmuş 19mm, 18mm, 16.4mm ve 7.91mm olmuş çatlama iğnesine gerek yok dedi dr bir hafta boyunca hergün ilişki birde kaşık ağrın olur ağrı kesici kullanma dedi nasıl sence
tam çatlama boyutuna gelmişler 19-18 likler çatlar diğerleri küçük cnm.hayırlısı olsun inşallah tutar bu ay geçen ay dedimya çoook büyüklerdi öyle oldumu gebelik şansı olmuyormuş. buay normal değerde çalışın bol bol sen bir hafta değil adetin gelesiye çalış gün aşırı bence cnm.
seni çok iyi anlıyorum eflalcim
ben eşimin bu huyunu anlayınca ne yaptım biliyon mu bazen dediklerimi yapmıyor ya
annesine söylüyorum şöyle yapalım dedim yok dedi falan diye
annesi söylüyo bu defa hemen yapıyo :))
yani artık kendi lehime kullanmaya çalışıyorum
hiç umursamıyorum çünkü bu saatten sonra onun bu huyunu değiştiremem
ya sumru bişey diyecem şimdi sen sevdiğin yemekleri fazla kaçırınca da
bulantın oluyor mu
ya ben severek yediğim yemeklerden sonra bile biraz fazla yersem bulanıyorum
esracım hadi bakalım kız bu ay inş. tutar
seinde önümüzdeki ay hamiş olarak görürüz
Evet canım onlar bizi değiştiryor amma biz değiştiremiyoruz ama yok bundan sonra bende ona demiycem birşey istemiyorsam direkt babasıgile söyliycem.
napalım sumru bizde bekleyelim bakalım inş. çabuk atlatırız
c.tesi doktora söyledim çok bulantım var çıkarıyorum diye
bunlar güzel şeyler diyor :)) yiyerek atlatacaksın bu günleri çıkarsanda ye iç diyo
en iyisini yaparsin canim. direk söyleyince basta belki seni kötü bilirler cünki simdiye kadar birsey demedinya ama birsüre sonra alisirlar. ben mesela direk söylerim birsey olunca. mesela tatilde cok sicakti duramadim antalyada bir iki kez esime söyledim söylede gidelim diye. esim demedi. diyo annemde annesigili senede bir anca görüyor biraz duralim. iki gün daha bekledim. kendim dedim artik bunaldim ben burda gidelim artik diye. ertesi aksami yola ciktik. ya güya yazlik kiraladilar. esimin arkadasinin yazligi varmis oda taaa bi köy gibi biryerdeymis. esyalari oraya biraktirdilar bana iki t-shirt bi kotla bi etek aldirdilar ozaman neydi efendim yarin aksam geliriz zaten geri buraya. gittik kaynanamin annesigile tam 5 gün kaldik ne tatildi ama bi t-shirtü sik ötekini giy bi etegi yika bi kotu. sonra birde zaten onlar calisiyo, biz elin evinde öyle tek bi anneanne var. ne klima var ne birsey. sicaktan herkez soguk köselere kacip yatiyo. esimle yanyana bile yatamadik yani. güzeldi ama pekte birsey anlamadim
gülüm klomen benim adetlerimi pek etkilemiyordu yine günüde oluyordum canım
saoll cnmmm naber kepeklim iyimisin. şükür 1 günde geçti busefer. neden oluyo anlamadım cnmyaa. sen nasılsın dinlendinmi hafta sonu
cnmm üzülme belki hayırlısı böyledir.doktora görün bence.
zkolcum yorumunu yazmıştım okudunmu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?