Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

mehtapcım selammm üzüldüm fırça yemene bende özledim kız senle sohbeti.
regli oldunmu cnm sana her girdiğimde yazıyom bi msj at dieeee merak ettim seni diee ama giremedin görmedin cnm
son durumun ne cnm
ya haklısın görmedim keşke özel msj yada faceden msj atsaydın şekerim bende sizlerle muhabbeti özledim vallaha senin durumun nedir canım klomen almıyormusun bu ay tekrar?

ben hala regl olmadım galiba mecburen tekrar söktürücü ilaç kullanmalıyım dünde anneannem kızdı niye bekliyorsun git rahim filmini çektirsene diye klava:

geldim kızlar
ay berbat bi gün iğrenç bi gün akşam doktora gidicem

hoşgeldin canım bilmiyorum okudunmu deminde yazdım tebrikler canım oğluşun olcakmış face de okudum inşallah sağ salim kucağına aldığın günleride görürüz

dscim hayırdır yaw..bişeye mi sıkıldın..sen daha yeni gelmedin mi doktordan ne doktoru şimdi..

esracım hosgeldin bu arada ..yumoslar hayırlı olsun .adet tarıhın ne zaman.kac gun kaldı..

tahlil sonuçlarımı göstericem bide moralim bozuk doktorla konuşmam gerekenler var bide minişimi görmek istiyorum ancak o mutlu eder beni

Pazar günü de ben oldum Doktora gittim cumartesi tahlillerimiz normalmiş ama gene bebiş yok Çarşamba Klomene başlıycam sen tedavi görcen mi bu ay?

evet gitmeyi düşünüyorum. adetim bitsinde zaten doktorun dedigi korunma süremde bitmiş oluyor artık bakalım neler olacak allah sonumuzu hayır etsin. bu stresle yaşamak zor.

dscim hayırdır yaw..bişeye mi sıkıldın..sen daha yeni gelmedin mi doktordan ne doktoru şimdi..

esracım hosgeldin bu arada ..yumoslar hayırlı olsun .adet tarıhın ne zaman.kac gun kaldı..

Hoşbuldum canım benim 2 kasımi bekliyorum en erken 31 ekim en genç de 2 kasım canım ama inşallah size 2-3kasımda bebek haberini veririm

okumadım tatlım geçmişe bakmadım hiç
çok saol canım benim inşallah sağ salim gelir kuzum

Kızlar bir an önce hamile kalırsınız inşaallah bebeğiniz mutluluk getirsin.

Neden gidiyon doktora ve neden berbat bi gün?

moralim sıfırn altında tatlım yüreğim ağzımda sanki ya nefes alamıyorum bi bilsem
şu ikili test sonuçlarımı göstericem aslında sonuç bahane bugün bebeğimi görmek istiyorum korkuyorum çok fazla korkum var doktorla konuşmak istiyorum ay ya karman çorman bişi berbat durumdayım

Kızlar bir an önce hamile kalırsınız inşaallah bebeğiniz mutluluk getirsin.

Inşallah canım ben hamile kalırsam tam 3 eve mutluluk geliçek de ışte kalamadım bir türlü kaynım bile ilk defa geçengün eşime çocuk yapin artık biz amca olmak istiyoruz diyormuş

Didem ne oldu kız daha yeni gördünya ben napıyım bir buçuk ay oldu daha gidemedim bu hafta gidicez sözde rüyamda gördüm ulrasona girdiğimi herşeyi çok belirgindi öylenetti ki kızmış ben daha diyorum ki yok ya ben biliyorum erkek olcak ne kızı, iilk önce arkası dönük bağdaş kurmuşoturuş doktorsallıyrobiarz dönüyor kap kara kaşı kirpiğ kirpikleri öyle uzundu ki doktor ay ne uzun diyorum amcası var aynı onun kaşı kirpiği diyorum (huyu benzemesinde) eşime anlattım küsmüş bize yavrumuz diyor küser tabi annesini üzüyorsun annem beni göremedi daha baba diyor sana dedim.

didemcim lütfen üzülme artık yaa
bebişinin hiçbişeyi yok yaa
biliyorum bi tek görünce rahat edicen
ne zaman gidicen doktora
bari erken git bu halde durma böyle

sen neden gitmiyorsun doktora tatlım yaaa aaa kızıcam eşine
ben çok moralsizim ya bende anlamıyorum ne olduğunu

Inşallah canım ben hamile kalırsam tam 3 eve mutluluk geliçek de ışte kalamadım bir türlü kaynım bile ilk defa geçengün eşime çocuk yapin artık biz amca olmak istiyoruz diyormuş

Canım ya inşaallah olur bir an önce hakediyorsunuz eşinde senle ilgileniyor mutluluğunuz katlanır inşaallah bizimki gibi sorunlarınız katlanmasın

ooooo sana hiç yakışmıyo hani benim bıcır anne adayı arkadaşım ne oldu sana bakayım Baaak bana hiç üzüldüm mü? Sen şükret bebişin var sabah duyduğun habere takıldın sen Oğuzumuz sağsalim gelecek annesi takma kafanı birşeye hem sana senden geçtim bebişine yazık senden çok o etkileniyo bu ruh halinden aç sözsüz bir klasik müzik kapat gözlerini 2 dakika oğluşunun gelişini düşün yaz ona hissettiklerini rahatlarsın:) hııııı kızıyorum ama yakıştıramadım sana bu korkuları güçlü kadın kendine gel hemen:)klava:kötükedihüso

canim kötü birsey mi olduda korkuyorsun. veya nicin korkuyorsun söyle anlat biraz acilirsin. doktor degiliz ama belki bos yere korkuyorsundur. anlat istersen

didemcim lütfen üzülme artık yaa
bebişinin hiçbişeyi yok yaa
biliyorum bi tek görünce rahat edicen
ne zaman gidicen doktora
bari erken git bu halde durma böyle

3 de çıkıcam burdan tatlım allah kısmet ederse 4 gibi doktorun orda olurum eşim bende geliym dedi yok dedim benim doktorla konuşacaklarım var

dscoper canım neden canın sıkkın hayırdır paşa iyi demiiii

zeynebim sumrum çok saolun
bilmiyom kızlar çok huysuz bişey oldum ya bide benim doğum yapacağım hastaneyle ilgili kötü şeyler duydum oda aklımı karıştırdı doktorla onuda konuşucam sabahki haber moralimi bozdu bi arkadaşımızın başına gelen üzücü olay bide çevremdeki insanlar çok canımı sıkıyor kimseye tahammül edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…