ya haklısın görmedim keşke özel msj yada faceden msj atsaydın şekerim bende sizlerle muhabbeti özledim vallaha senin durumun nedir canım klomen almıyormusun bu ay tekrar?mehtapcım selammm üzüldüm fırça yemene bende özledim kız senle sohbeti.
regli oldunmu cnm sana her girdiğimde yazıyom bi msj at dieeee merak ettim seni diee ama giremedin görmedin cnm
son durumun ne cnm
geldim kızlar
ay berbat bi gün iğrenç bi gün akşam doktora gidicem
ebrarcım bişi sorcam geçen ay klomen kullandımya bu ay reglim düzenli gelirmi sence sende nasıl olmuştu cnm
dscim hayırdır yaw..bişeye mi sıkıldın..sen daha yeni gelmedin mi doktordan ne doktoru şimdi..
esracım hosgeldin bu arada ..yumoslar hayırlı olsun .adet tarıhın ne zaman.kac gun kaldı..
Pazar günü de ben oldumDoktora gittim cumartesi tahlillerimiz normalmiş ama gene bebiş yok Çarşamba Klomene başlıycam sen tedavi görcen mi bu ay?
dscim hayırdır yaw..bişeye mi sıkıldın..sen daha yeni gelmedin mi doktordan ne doktoru şimdi..
esracım hosgeldin bu arada ..yumoslar hayırlı olsun .adet tarıhın ne zaman.kac gun kaldı..
ya haklısın görmedim keşke özel msj yada faceden msj atsaydın şekerim bende sizlerle muhabbeti özledim vallaha senin durumun nedir canım klomen almıyormusun bu ay tekrar?
ben hala regl olmadım galiba mecburen tekrar söktürücü ilaç kullanmalıyım dünde anneannem kızdı niye bekliyorsun git rahim filmini çektirsene diyeklava:
hoşgeldin canım bilmiyorum okudunmu deminde yazdım tebrikler canım oğluşun olcakmış face de okudum inşallah sağ salim kucağına aldığın günleride görürüz
slm cnmm senin gününe daha vardı galiba zkolunda vardı erkenmi oldunuz adet. üzülme en azından düzenli adetin hamile kalma şansın yüksek olduğu anlama gelir.[/
zikol la sanırım geçen ay aynı günde adet olmuşuz ben bekledigim günde adet oldum zkolden haberim yok görmedi zannedersem yazdıgımı.
Kız cevap verdim sana pazar oldum tahlillerim temiz çıktı çarşamba klomene başlıycam die
geçen ay 19unda olmuştum bu ay 17sinde oldum:)
geldim kızlar
ay berbat bi gün iğrenç bi gün akşam doktora gidicem
Neden gidiyon doktora ve neden berbat bi gün?
Kızlar bir an önce hamile kalırsınız inşaallah bebeğiniz mutluluk getirsin.
Didem ne oldu kız daha yeni gördünya ben napıyım bir buçuk ay oldu daha gidemedim bu hafta gidicez sözde rüyamda gördüm ulrasona girdiğimi herşeyi çok belirgindi öylenetti ki kızmış ben daha diyorum ki yok ya ben biliyorum erkek olcak ne kızı, iilk önce arkası dönük bağdaş kurmuşoturuş doktorsallıyrobiarz dönüyor kap kara kaşı kirpiğ kirpikleri öyle uzundu ki doktor ay ne uzun diyorum amcası var aynı onun kaşı kirpiği diyorum (huyu benzemesinde) eşime anlattım küsmüş bize yavrumuz diyor küser tabi annesini üzüyorsun annem beni göremedi daha baba diyor sana dedim.
Inşallah canım ben hamile kalırsam tam 3 eve mutluluk geliçek de ışte kalamadım bir türlü kaynım bile ilk defa geçengün eşime çocuk yapin artık biz amca olmak istiyoruz diyormuş
moralim sıfırn altında tatlım yüreğim ağzımda sanki ya nefes alamıyorum bi bilsem
şu ikili test sonuçlarımı göstericem aslında sonuç bahane bugün bebeğimi görmek istiyorum korkuyorum çok fazla korkum var doktorla konuşmak istiyorum ay ya karman çorman bişi berbat durumdayım
moralim sıfırn altında tatlım yüreğim ağzımda sanki ya nefes alamıyorum bi bilsem
şu ikili test sonuçlarımı göstericem aslında sonuç bahane bugün bebeğimi görmek istiyorum korkuyorum çok fazla korkum var doktorla konuşmak istiyorum ay ya karman çorman bişi berbat durumdayım
didemcim lütfen üzülme artık yaa
bebişinin hiçbişeyi yok yaa
biliyorum bi tek görünce rahat edicen
ne zaman gidicen doktora
bari erken git bu halde durma böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?