ay allaha şükür ebrarım ya rahatladım
bi daha üzmem paşayı merak etme sen
inşallah sende tez zamanda kavuşursun yavruna. ne zamandır bekliyorsun neden bekliyorsun.
hoşgeldin luckyy nasılsın canım
biz geldik teyzeleri
offff kafamda ki tüm soru işaretleri silindi allaha şükür
doğum konusundaki sıkıntıları da attım doktorum bayaa dil döktü rahatladım valla
ama kociş hasta olmuş çorba yapıyom şimd ona
Kız yapmaz ki şimdi bugün belediye çok yoğundur pazartesi ya yorulmuştur ve akşam gelince babasınin yanına gidicek yarın hastaneye götürecekler plan program yaparlar filan yani yine bana kalır aman yaparım birazdan sonrada yatarim
Sabahtan beri sana bakınıyorum nerdesin bakiiim? :) Naber?
aşk sarhoşu canım seni üzmek istemem ama merak ettim
sen ne kadarlıkken kaybettin bebeğini ve sebebi neydi
üzülmem canım merak etme atlattım çok şükür. ki ilk düşük oldugu zamanlarda bile her sorana anlatıyordum sorun degil yani.hafa günlüktü canım. hiç bir sebebi çıkmadı. gelişmedigini söylediler eger dogsaymış bile saglıksız bir bebk olurmuş. bu allahın insanlara bir hediyesiymiş. ben stresten diye tahmin ediyorum ama tabi allah bilir.
8 aydır bekliyoruz ama hiç doktora gitmedim yani 2 ay daha deneyip sonra doktora gidecegim
ask sarhosuu canıım inşallah kısa surede bebegın gelırde o gunlerı unutursun..
inşallah doktora gitmeden hamiş kalırsın canım doktora git gel insanın morali bozluyor. ben ne güzel kamile kalmıştım gayette iyiydim 6 haftalık olunca kontrol amaçlı doktora gittim herşey normaldi 2 gün sonra bebişim öldü karnımda için için doktoruda suçladım allah biliyor ya o kadın doktorun yüzü aklıma gelince katil olasım geliyor sanki bebgimin katili o kadın gibi bebegin kalp atışını karnımdan göremeyince beni alltan bakacaklardı makine bulamadılar oda oda dolaştırdı tam makina bulduk sıra vardı bekledim sonunda sıra bana geldi derken doktor bebgin kalp atışını duyucam diye içimi çorba karıştırır gibi karıştırdı canımı çok yaktı sonunda buldu kalp atışını gördü. bu kez de idrar ve kan testi istedi onları vermeye gittim orda da kuyruk vardı onuda bekledim 8 30 da hastaneye gittim 11 30 da çıktım hem sinirlendim hem yoruldum. anam aglamıştı allah böyle doktorun eline düşürmesin bir daha beni ve hiç kimseyi. sanki doktor degil cellattı
Ahhh cnmmm sen benimi merak ettim yirim seni ben :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?