Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay allaha şükür ebrarım ya rahatladım
bi daha üzmem paşayı merak etme sen

ayyyyy ayyyyyyy kimler gelmiş hoşgeldinizz bakalım ay sevindim şimdi kafan rahatladı ise çok güzel paşamızı gördün müüüüü nasıl

hoşgeldin drakula
canım ne kadar geçti adetin daha önce günüde mi olurdun
yoksa gecikmen hep olurmuydu

saolun teyzeleri
şimdi koca bebekle biraz ilgileniym yemek yediriym ilaç veriym geliyom

gözün aydın olsun canım. allah saglıcakla yavrunu kucagına almayıda nasip etsin eşinede geçmiş olsun dün benim eşimde rahatsız dı anasıyla ben etrafında pervane olduk. bugün biraz daha iyi oldugunu söyledi. allah acil şifa versin eşine

Kız kocan belediyede ne iş yapıyo?

aşk sarhoşu canım seni üzmek istemem ama merak ettim
sen ne kadarlıkken kaybettin bebeğini ve sebebi neydi

üzülmem canım merak etme atlattım çok şükür. ki ilk düşük oldugu zamanlarda bile her sorana anlatıyordum sorun degil yani.hafa günlüktü canım. hiç bir sebebi çıkmadı. gelişmedigini söylediler eger dogsaymış bile saglıksız bir bebk olurmuş. bu allahın insanlara bir hediyesiymiş. ben stresten diye tahmin ediyorum ama tabi allah bilir.

anladım canım rabbim bi daha yaşatmasın hiç kimseye
benimde ilk düşüktü ya merak ettim
benim 3,5 haftalıktı ama ilk öğrendiğimde de doktor düşüğe gidiyor demişti
ve öylede oldu ama benim hatamda vardı belki ben bilmeden ağır kaldırdım
ewet dediğin gibi sağlıksız bebeği vücud dışarı atıyo kabul etmiyor zaten

neyse kızlarr herkese iyi akşamlar ben kaçarr öpüldünüz

8 aydır bekliyoruz ama hiç doktora gitmedim yani 2 ay daha deneyip sonra doktora gidecegim

inşallah doktora gitmeden hamiş kalırsın canım doktora git gel insanın morali bozluyor. ben ne güzel kamile kalmıştım gayette iyiydim 6 haftalık olunca kontrol amaçlı doktora gittim herşey normaldi 2 gün sonra bebişim öldü karnımda için için doktoruda suçladım allah biliyor ya o kadın doktorun yüzü aklıma gelince katil olasım geliyor sanki bebgimin katili o kadın gibi bebegin kalp atışını karnımdan göremeyince beni alltan bakacaklardı makine bulamadılar oda oda dolaştırdı tam makina bulduk sıra vardı bekledim sonunda sıra bana geldi derken doktor bebgin kalp atışını duyucam diye içimi çorba karıştırır gibi karıştırdı canımı çok yaktı sonunda buldu kalp atışını gördü. bu kez de idrar ve kan testi istedi onları vermeye gittim orda da kuyruk vardı onuda bekledim 8 30 da hastaneye gittim 11 30 da çıktım hem sinirlendim hem yoruldum. anam aglamıştı allah böyle doktorun eline düşürmesin bir daha beni ve hiç kimseyi. sanki doktor degil cellattı

aşk sarhoşu canım çok çok geçmiş olsun allah bir daha bu acıyı yaşatmasın ne sana ne başkasına ALLAH tez zamanda gönlüne göre versin sağlıklı sihatli bi bebiş nasip etsinnn sana ve tüm bekleyenlere

canım hangı hastane bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…