Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canim bu sitedeki doktor senin kendi doktorundan iyi mi bilecek. ben fazla inanmiyorum byöle sitedeki doktorlara. kendi doktorun sana göre en uygun nasilsa tedavi öyle uygular heralde. moralini bozma sen

zeynebim bakma sen onların verdiği cevaba
ne demek prolaktin tedavisi yok benimde yüksekti ilaç kullandım düştü

slm kızlar biraz işim vardı onları hallettim şimdide geçmişi okuyordum

2 gün erken geldi bende anlayamadım valla ilkkez:)

bu zamana kadar hiç erken geldigi olmamış mıydı yada bu aralarda değişik bi ilaç falan kullandın mı acaba ondan mı diyecegim adetinde bi degişiklik varmı ne bileyim rengi miktarı falan birde normalde kaç gün sürer şimdi kaçıncı günün

Rengi çok koyu parçalı:) Çok yoğun daha önceleri de bazen böyle olurdu canım normal sanırım:) 2. günüm bugün:)

ivet aynen öylede kimse konuşmuyo hayırdır gene başka sitelere kaçtılar demiiiiiiii

şüpelenecegin bi durum varmııııııı

Yok be güzelim nerdeee sular seller gibi geliyo ağrı falanda yok
Kızlar bu arada Didem aradı Oğuzumuz 6,5 cm olmuş:) Çok iyiymiş Didemde toparlamış haber vereyim dedim:)

2 gün erken geldi bende anlayamadım valla ilkkez:)

anam zkol canım ne yazmış bu doktor. bazı doktorlar illa kendilerine gidelim diye böyle de yapıyorlar. bende bir sitede yazmıştım pataloji sonucumu ve sonrasında yapılan tstleri ve söylenen şeyleri doktor bana çorba olmuşsunuz mutlaka bana gelmelisiniz demişti ben istanbuldan o doktor izmirde hemde özel muayene düşün hem burdan oraya yol parası hem muayene ve test filan sonucu bana en az en az 500 tl masraf yaptıracaktı o zamanlarda olsaydı giderdim iş yerinden izin alabilseydim. sanki istanbulda doktor kalmamış gibi takma o doktoru. ama bir iki yere daha yorum gönder bakalım onlar ne diyecekler

Ay kızlar ya ben çok haksizim yine nedense uyumak istiyorum bulasığın var yemek yapmam lazım camasır şermem lazım ama canım hiç istemiyor

Bilmiyom işte başka nerelere yollayabilirim ki benim trabzonda tüp bebek merkezinde çalışan bi arkadaşım var o doktoruna anlatmıştı doğru yolda devam etsin demişti ne bilem bu deli de öyle diyince merak ettim

ayy çok sevindim dideme merak ediyordum walla
oyyy oyy oyy maşallah kocaman olmuş
ama biz dedik ona boş yere üzüyon kendini demiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…