kiz zeynep senin adetin erken mi oldu bu kez yada ben mi yanlis hatirliyiorum?
Kızlar yaaa caım sıkıldı şimdi Doktorlar sitesi diye bi yer var oraya yazdım ve doktordan gelen cevaba sinir oldum sizce ne yapam ben yaaa
benim yazdığım
Merhaba,
Pkolu bir kadınım günde prolaktin hormonu dengesizdi ilaçla dengelendi, 2 klomen kullanarak 27.18mm bir yumurtam oluştu ve sonrasında kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadıDoktorum da klomeni 1 gün yarın 1 gün tam olmak üzere tekrar kullanmamı önerdi daha öncede çatlatma iğnesi yapılmış 22mm lik bir yumurtam vardı oda gebelik oluşturmadı sorun ne olabilir neden gebelik oluşmuyor ? Yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Doktorun yazdığı;
rolaktin hormon dengesizliği diye bir tanı ve bunun için tedavi olduğundan habersizim. Anlattığınız klomen alma şeklini de ilk duyuyorum. Korkarım yanlış yoldasınız. Dr. Kutay Biberoğlu
2 gün erken geldi bende anlayamadım valla ilkkez:)
bu zamana kadar hiç erken geldigi olmamış mıydı yada bu aralarda değişik bi ilaç falan kullandın mı acaba ondan mı diyecegim adetinde bi degişiklik varmı ne bileyim rengi miktarı falan birde normalde kaç gün sürer şimdi kaçıncı günün
Rengi çok koyu parçalı:) Çok yoğun daha önceleri de bazen böyle olurdu canım normal sanırım:) 2. günüm bugün:)
afr hoşgeldin bacım bitirdin mi işlerini
şüpelenecegin bi durum varmııııııı
2 gün erken geldi bende anlayamadım valla ilkkez:)
afrciim hosgeldiin..nasılsııın..gecmıs olsuun .benımde ıslerım bıtsede rahatlasam(
anam zkol canım ne yazmış bu doktor. bazı doktorlar illa kendilerine gidelim diye böyle de yapıyorlar. bende bir sitede yazmıştım pataloji sonucumu ve sonrasında yapılan tstleri ve söylenen şeyleri doktor bana çorba olmuşsunuz mutlaka bana gelmelisiniz demişti ben istanbuldan o doktor izmirde hemde özel muayene düşün hem burdan oraya yol parası hem muayene ve test filan sonucu bana en az en az 500 tl masraf yaptıracaktı o zamanlarda olsaydı giderdim iş yerinden izin alabilseydim. sanki istanbulda doktor kalmamış gibi takma o doktoru. ama bir iki yere daha yorum gönder bakalım onlar ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?