Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ay kızlar ya ben çok haksizim yine nedense uyumak istiyorum bulasığın var yemek yapmam lazım camasır şermem lazım ama canım hiç istemiyor

ay bak sen önce çamaşırı as sonra bulaşıgı yıka bunların hepsi yarım saatini almaz ondan sonra yat bir güzel uyu saat 5 e kadar 5 tede kalk yemek yap. kocan kaçta geliyor işten.

Yok be güzelim nerdeee sular seller gibi geliyo ağrı falanda yok
Kızlar bu arada Didem aradı Oğuzumuz 6,5 cm olmuş:) Çok iyiymiş Didemde toparlamış haber vereyim dedim:)

anam paşamız kocaman olmuşşşşşş maaşallah allah uzun ömür versin şimdiden anam kız olsada sevsek azcık burdan fotolara falan bakarız ayyy ya ALLAH biran önce bizede versin ya çok canım çekti şimdi bebiş aşerdim bakkk biri bana kargodan yollasın :Saruboceq:

Bilmiyom işte başka nerelere yollayabilirim ki benim trabzonda tüp bebek merkezinde çalışan bi arkadaşım var o doktoruna anlatmıştı doğru yolda devam etsin demişti ne bilem bu deli de öyle diyince merak ettim

uzman tvde kaan kocatepe var acaba ona yorum yazılıyormu ben hamileyken ordan takip ederdim. hamileligimi. ya her şey olacagına varır. kim ne derse desin allah ne yazmışsa o olur.

esracım hayırdır ya noldu öyle
akşama ne yapcan söyle de bana da fikir olsun canım

Canım akşama mercimek çorbası yapıcam sadece ve yanına turşu dün akşam eşimin en sevdiği yemekleri yaptım güzel de bir masa hazırladım çiçekli filan ama eşim geldi hiç kıymetini bilmedi bende kızdım sadece çorba yapıcam bugün hem canım af edersiniz ama ben yine kabız oldum üç gündür ondan dolayıda rahatsızım çorba içsem iyi gelir sanırım dünden beri dahada rahatsız etti beni

Kız yapsam yarim saat bile sürmez de ışte gözümde büyüdü ister eşimde saat 6-6.5 gibi geliyor

tamam işte sen şimdi yat eşin gelince o yapsın bugün çok halsizin falan dersin tamam işte tüm işlerden kurtuldunnnn

tamam işte sen şimdi yat eşin gelince o yapsın bugün çok halsizin falan dersin tamam işte tüm işlerden kurtuldunnnn

Kız yapmaz ki şimdi bugün belediye çok yoğundur pazartesi ya yorulmuştur ve akşam gelince babasınin yanına gidicek yarın hastaneye götürecekler plan program yaparlar filan yani yine bana kalır aman yaparım birazdan sonrada yatarim

he valla ben de evde olsam ne güzel yatardım nefret ediyorum pazartesi günlerinden zamanda geçmek bilmiyor. hafta sonu da iş yapmaktan oturmaya bilşe fırsatım kalmıyor şunu yapayım bunu kaldırayım derken tam oturup dinlenicem ana bir bakıyorum saate 11 olmuş yatıyoruz sabahta erkenden kalkıp işe geliyoruz . bugün zaman geçmek bilmiyor oyyyyyyyyt.

biz geldik teyzeleri
offff kafamda ki tüm soru işaretleri silindi allaha şükür
doğum konusundaki sıkıntıları da attım doktorum bayaa dil döktü rahatladım valla
ama kociş hasta olmuş çorba yapıyom şimd ona

aşk sarhoşu canım seni üzmek istemem ama merak ettim
sen ne kadarlıkken kaybettin bebeğini ve sebebi neydi

hımm anladım esracım
ewet çorba iyi gelir sabah aç karnına kuru kaysı ye canım o da iyi gelir

Sağol canım bende birazdan eşimi arayıp elma aldırıcaktim aç karnına oda iyi geliyor söylüyümde kuru kayısı da alsın madem ay kötü oluyor be camcım 6 7 aydır çekiyorum ayda bir kaç gün oluyor sonra düzeliyor bende kesin bağırsak problemi varda ışte dr gitmeye de çekiniyorum

hoşgeldin didemcim zeynep güzel haberi verdi bize
maşallah paşamız kocaman olmuşş
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin didemim
ama bi daha paşamızı üzersen çok kötü bozuşuruz haberin olsun

ay allaha şükür ebrarım ya rahatladım
bi daha üzmem paşayı merak etme sen

sumrucuuuk yaw mide problemım bende de var sankı gastrid ulser gibi sureklı şişkinlik yanma var bende.ne yesem mıdem tas gıbı oluyor.sankı hıcbırseyı sındıremıyor gibi.zaman zaman şiddetlenip bazende sakinliyor.inşallah gececek kuzucum sabredelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…