sağol canım yaa,bebişimi biyass doyurdum.yaa hakkaten canım işte rabim şimdiden alış demek istiyor bize aslında zorluk ve fedakarlıklara...rabbim sana da bizede nasib eder inşaalalhhadi geçmiş olsunn kıyamam yaaa anne olmak ne kadar zorrr allah yardımcınız olsun
hoşgeldinnnn günaydın cnmm naber tosunumuz nasıl iyimi.
sağolasın canım.sabahları zor değilmi demişsin,valla aslında canım normal yemekten sonra çıkarmak insana zehir gibi geliyor,ama sabah namaza kalktığımda çıldırıyor mide,bende o anlık bastırsın diye meyve yiyorum,sonra yatıyom normalde kahvaltıya kalkıncada mide onu dışarı atmak istiyor haliyle.çıkarıncada rahatca kahvaltı yapıyom..geçmiş olsun canım... bıda olmaz ınsallah
atlattık çok şükür de bulantı gemez kihadi bakalım reyyan bugünü de atlattın inş.
off ya didem 3 hafta daha içecem desene
ya bende de acaip başdönmesi yapıyor ve beni ateş basıyor ilaç içince
valla kızlar bende iyiyim şimdi gıdaklıyomya akşam adamı tuttum 4 gündür çalışıyoruz ama inş. bu ay tutarrr hamişler bize dua edin
Oğluma dosya yapıyodum kızlar gecikti cvp lar
afr yatıp kalkıp dua ediyoz size emin ol
zeynommmm bendede migren var hamileyken tutarsa naparım diyoodum ama allaha şükür henüz yaşamadım bi sorun
melis cimmm özele yazabilirsin rüyanı cnm bekliyom işlerim var buraya pek yazamıyom kızlar kusura bakmayın
Oooooh maşallah Allah arttırsın bende eşimle akşam anlaşma yaptım bu ay gün aşırı yapcaz yok yorgunum hastayım diye sektirmek yok bakalım:) Misafirimde geliyo 3 hafta nasıl olacaksa artık:)
DİDEM CİM CANIM NASILSIN.
bana alındın mı bişey dememişsin,üzldüm.hayırdır ne yapıyon oğluşuna
yok tatlım ne alınması dün çok kötüydüm moral sıfırdı doktora gittim öğlen çıktım
bütün ultrason fotoları tahlil sonuçlarım reçete kopileri hepsini sırayla taktım dosyaya doktorum da demişti bi hamilelik dosyası oluştur kendine herşeyi sakla diye doğuma gelirken yanında getirirsin ben olmam nöbetçi doktor filan olur başka hastaneye gitmen gerekir hiç değilse bütün bilgilerin yanında olsun demişti bende onu yaptım
sen nasılsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?