Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Oğluma dosya yapıyodum kızlar gecikti cvp lar
afr yatıp kalkıp dua ediyoz size emin ol
zeynommmm bendede migren var hamileyken tutarsa naparım diyoodum ama allaha şükür henüz yaşamadım bi sorun

BEN GELDİM KIZLAAAR...

hadi geçmiş olsunn kıyamam yaaa anne olmak ne kadar zorrr allah yardımcınız olsun

hoşgeldinnnn günaydın cnmm naber tosunumuz nasıl iyimi.
sağol canım yaa,bebişimi biyass doyurdum.yaa hakkaten canım işte rabim şimdiden alış demek istiyor bize aslında zorluk ve fedakarlıklara...rabbim sana da bizede nasib eder inşaalalh

geçmiş olsun canım... bıda olmaz ınsallah
sağolasın canım.sabahları zor değilmi demişsin,valla aslında canım normal yemekten sonra çıkarmak insana zehir gibi geliyor,ama sabah namaza kalktığımda çıldırıyor mide,bende o anlık bastırsın diye meyve yiyorum,sonra yatıyom normalde kahvaltıya kalkıncada mide onu dışarı atmak istiyor haliyle.çıkarıncada rahatca kahvaltı yapıyom..
yani anlayacağın bilerek de yiyorum meyveyi :)

hadi bakalım reyyan bugünü de atlattın inş.
off ya didem 3 hafta daha içecem desene
ya bende de acaip başdönmesi yapıyor ve beni ateş basıyor ilaç içince
atlattık çok şükür de bulantı gemez ki

kızlar 40 gün meryem suresini hergün 1 kere okuyun bununla hamiş kalan birsürü insan var. benim annem bana okudu hamiş kalamadım ama allah vesile verdi rahimde perde olduğu meydana çıktı yıllardır bulunmuyodu. ameliyat oldum belkide suranin okunmasının faydasıdır.
deneyen ve hamiş kalan çok var tanıdığım

valla kızlar bende iyiyim şimdi gıdaklıyomya akşam adamı tuttum 4 gündür çalışıyoruz ama inş. bu ay tutarrr hamişler bize dua edin

Oooooh maşallah Allah arttırsın bende eşimle akşam anlaşma yaptım bu ay gün aşırı yapcaz yok yorgunum hastayım diye sektirmek yok bakalım:) Misafirimde geliyo 3 hafta nasıl olacaksa artık:)

Oğluma dosya yapıyodum kızlar gecikti cvp lar
afr yatıp kalkıp dua ediyoz size emin ol
zeynommmm bendede migren var hamileyken tutarsa naparım diyoodum ama allaha şükür henüz yaşamadım bi sorun

DİDEM CİM CANIM NASILSIN.
bana alındın mı bişey dememişsin,üzldüm.hayırdır ne yapıyon oğluşuna

Oooooh maşallah Allah arttırsın bende eşimle akşam anlaşma yaptım bu ay gün aşırı yapcaz yok yorgunum hastayım diye sektirmek yok bakalım:) Misafirimde geliyo 3 hafta nasıl olacaksa artık:)

anlaşmanız her iki tarafada hayırlı olsun canım anlaşmayı bozana ceza sen bozarsan bebiş babaya eşin bozarsada bebişin sana benzesin misafirlere dersiniz bizim azcık işimiz var biz yatıyoz kusura bakmayın :içelim:

DİDEM CİM CANIM NASILSIN.
bana alındın mı bişey dememişsin,üzldüm.hayırdır ne yapıyon oğluşuna

yok tatlım ne alınması dün çok kötüydüm moral sıfırdı doktora gittim öğlen çıktım
bütün ultrason fotoları tahlil sonuçlarım reçete kopileri hepsini sırayla taktım dosyaya doktorum da demişti bi hamilelik dosyası oluştur kendine herşeyi sakla diye doğuma gelirken yanında getirirsin ben olmam nöbetçi doktor filan olur başka hastaneye gitmen gerekir hiç değilse bütün bilgilerin yanında olsun demişti bende onu yaptım
sen nasılsınnnn

kızzlar ben arada uğrarım şimdik çıkmam lazım,oğlumu uyandırıcam halaaa uyuyo gece beni uyutmadı şimdi bende onu uyutmicam.......yerimseniben

Birde dun su yorumu yazmıstım. Kesin negatif mi oluyor?

Arkadaslar selam,

En sonunda dr gittim rahimde kalınlasma var dedi. Gebelikte olabilir adet almadıgın icinde kalınalsmıs olabilir dedi. Kan testi istedi. Yaptırdım. deger 2 nin altında dustu yarin gosterecegim. Sanirim negatif...

hmm senin doktorla iletişimin hoşuma gidiyor zaten çok güzel düşünmüş,benimki az konuşuyor biraz sinirimi bozuyor.
tarama testleri yaptırmışın herhalde,hamilelikte stres çok oluyor yaa,en ufak şeylere hemde...
napıyım bende bebeğimin karnını doyurdum biraz işte...

Birsey cikmadi. Once muayne oldum ultrasonda r.kalin dedi. Kan testi istedi 2 nin altında cikti. Stresten olabilir dedi. Hic boyle olmazdi cok duzenliydi.. Gec dollenme vs olma sansi varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…