anlaşmanız her iki tarafada hayırlı olsun canım anlaşmayı bozana ceza sen bozarsan bebiş babaya eşin bozarsada bebişin sana benzesin misafirlere dersiniz bizim azcık işimiz var biz yatıyoz kusura bakmayın :içelim:
Hıııım o zaman hiç bozmamalıyım anlaşmayı ben:) Eşime akşam dedim zaten siz otursanız bile ben yatarım dayanamam o kadar gelirsin sende sonra yanıma dedim bakalım önümüzdeki aydan umudum yok açıkçası çünkülüm 1 ay boyunca milletle yaşıycamÖnce kaynım ve eltim gelip yaz tatillerini benim evde geçirecekler 3 hafta sonra biz kaynanama gidecez cümbür cemaat 15 gün ayyyyy sıyırcam valla haaa
hmm senin doktorla iletişimin hoşuma gidiyor zaten çok güzel düşünmüş,benimki az konuşuyor biraz sinirimi bozuyor.
tarama testleri yaptırmışın herhalde,hamilelikte stres çok oluyor yaa,en ufak şeylere hemde...
napıyım bende bebeğimin karnını doyurdum biraz işte...
allaha şükür ya doktor konusunda şanslı hissediyorum kendimi hastane konusunda kafam çok karışıktı dün onlarıda konuştuk ben yanındayım herşeyde başından sonuna kadar yanında olucam diye garanti edince içim iyice rahatladı
sen de yap bi dosya hatta tüm hamişler yapın hatıra olarak ta saklarsınız
oh afiyet olsun bizde yedik teyzesi ben böyle şeylere alınmam merak etme insanların düşünce özgürlükleri var ve neyi nasıl yapmak isterse öyle yapar buna kimse mudahale edemez için rahat olsun tatlım senle ben aynı düşüncede olucaz diye bi şart yok ve ben bunu çok doğal karşılarım
allaha şükür ya doktor konusunda şanslı hissediyorum kendimi hastane konusunda kafam çok karışıktı dün onlarıda konuştuk ben yanındayım herşeyde başından sonuna kadar yanında olucam diye garanti edince içim iyice rahatladı
sen de yap bi dosya hatta tüm hamişler yapın hatıra olarak ta saklarsınız
oh afiyet olsun bizde yedik teyzesi ben böyle şeylere alınmam merak etme insanların düşünce özgürlükleri var ve neyi nasıl yapmak isterse öyle yapar buna kimse mudahale edemez için rahat olsun tatlım senle ben aynı düşüncede olucaz diye bi şart yok ve ben bunu çok doğal karşılarım
Ne oldu lan neye alındın alınmadın mevzusu yapıyonuz kaçırdım sanırım ben oraları:)
boşver tatlım sen özelden bişey konuşmuştuk ta o
reyyancım güzel bi siteymiş canım
zeyneppppppppp kız senin fıkır fıkır bi sesin var insan senle konuşunca rahatlıyo böle hayat dolu geliyo sesin arada arıycam seni sırf sesini duymak için
günaydın cnm evet özelden atıyim ozaman belki yanlış anlaşılabilir.böyle şeylere inanmayanlarda olabilir cnm.
ve ben hala o duaları tamamlayamadım biliyormusun((
Deliiiii :) Sen benden daha bıcırsın kızım ara tabi konuşalım uzun uzun :) Bende sanırım bayram tatilinde arıycam seni eminim çok sinirli olcam sakinleşcem senle Oğuzla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?