Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

zkol canım teşekkür ettimmmmm bu ay tutmassa artık adetten sonra başlarım okumaya

Kızlar bu kadar çok takmayın . Biraz oluruna bırakın. Yeni düşük yapan arkadaşlar sizde takmayın. Sonuçta hamile kalabiliyosunuz. Düşükten sonra en az 6 ay geçmesi lazım.

kıslarr ne kaynatıyonuz bakemm. patron gelesiye dayanamadım geldim yanınıza.
ben meryem surasiyle ilgili yazdım buraya ama kaynadı arada görmedi kimse. neyse.

Son düzenleme:
hoşgeldin tatlım valla özletiyon kendini gelip o patronuna girişicem yakında klava:klava:

ikimiz bir olup dövelimyaaa ha pardon üçümüz senin oğlanda varya bize düşürmez gerçi o halleder.
kış süresince böle zor zahmet giriyom buraya gerçi yaza kadarda hamiş kalırsam hiç giremicem.

reyancımmm ee nasıl gidiyoo ne kadarlık oldun sen şimdi bacım. yakında kepekliyle senin kinin cinsiyetinide öğreniriz.

naber sumruu avatarındaki kız gibi kızın olsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kıvır kıvır saçlı.

amin abla. saglikli olsunda. valla diye diye kiz dogurtucan sen bana. ama gercektende öyle galiba. bakalim pazartesi ögrenirim belki. bebegimi görcem pazartesi.
Allahim sanada versin en kisa zamanda. senin adet günün degil mi bugün???

Günaydın hanımlar geçmişi okudum geldim nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…