Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Evet canım 3 gündür başım ağrıyor ağrı kesicide yasak kendiliğinden geçmesini bekliyorum canım olabilirde yani şimdi senide umulandirmak istemiyorum ama süpen varsa bir test yap derim ben sana

Kızlar biliyonuzmu dün bana yanlış yoldasın yazan Prof. bugün yan çizdi:)

nasıl yani dün ne olduki benim haberim yok

Canım ben dün doktorsitesine mail attım neden bebişim olmadı diye ;
Benim yazdıklarım;
Merhaba,
Pkolu bir kadınım günde prolaktin hormonu dengesizdi ilaçla dengelendi, 2 klomen kullanarak 27.18mm bir yumurtam oluştu ve sonrasında kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı Doktorum da klomeni 1 gün yarın 1 gün tam olmak üzere tekrar kullanmamı önerdi daha öncede çatlatma iğnesi yapılmış 22mm lik bir yumurtam vardı oda gebelik oluşturmadı sorun ne olabilir neden gebelik oluşmuyor ? Yardımcı olabilir misiniz lütfen?

Onun yazdıkları;
rolaktin hormon dengesizliği diye bir tanı ve bunun için tedavi olduğundan habersizim. Anlattığınız klomen alma şeklini de ilk duyuyorum. Korkarım yanlış yoldasınız. Dr. Kutay Biberoğlu

Sonra sabah yazdım gene ben;
Benim yazdıklarım;
Hocam günaydın bana vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ederim ama kafam karışmadı desem yalan olur. Öncelikle prolaktin hormonum 35'ti doktorum ismini şimdi hatırlayamadığım haftada yarım kullandığım bir ilaç verdi değerim 9'a düştü klomen kullandım günde 2 tane yumurtam 13. gğnümde 27,18 olunca klomene fazla tepki gösterdiğim düşünülerek 3 gün yarım-tam-yarım olmak kaydıyla kullancak sonrasında kontrole gideceğim. Eşimin tüm tahlilleri normal. Sizce bu bilgilere göre hala yanlış yoldamıyım?

Onun yazdıkları;
Ayrıntı vermeden (adet düzeni, testlerin tümünün sonuçları) ancak bu kadar yorum olabiliyor. Prolaktinin yüksekliğinden çok, niçin yükseldiği (örneğin TSH sonucunuz kaç?) önemli. Klomen dozunun fazla gelmesinden çok, niçin verildiği önemli. Sadece yapılanların alışılagelmiş olmadığını söyleyebilirim, bu yanlış olduğunu göstermez. Sağlık dileklerimle, Dr. Kutay Biberoğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…