Bende yarın bütün detaylarımı göndercem ona:)
ayyyyy inşallahhh tek dilegim bu
gönder bakalım bi ne diyecek
ya bilmiyorum ki başım dönüyor sadece oda pskolojikmi ilaçların etkisimi anlamadım bide sancım var baya bakalım artıkk
Inşallah pskolejik değildir ama sen yinede her değişikliği belirti olarak yorumlama sonradan hayel kırıklığı çok kötü oluyor. Sen ne ilacı kullanmıştın ki?
oooo canım ya benim kulannamadıgım ilaç yok burdakiler sadece klomen bide çatlatma ignesi kullanmışlar ben sayayım sana kulandıklarımı;coraspirin folbiol norprolac başlangıç paketi estraderm bant norprolac devam paketi progestan ama bunları hepsini birden vermedi kontrollerde bitrip degiştirerek verdi böyle işte bakalım
Evet canım 3 gündür başım ağrıyor ağrı kesicide yasak kendiliğinden geçmesini bekliyorum canım olabilirde yani şimdi senide umulandirmak istemiyorum ama süpen varsa bir test yap derim ben sana
şüphem yok canım test yaptım negatif çıktı. umudum fazla degildi zaten bu ay saglık olsun
Ecrin peki canım klomen sende kaşık ağrısı yapıyormuydu bende kaşık ağrısı bel ağrısı ve baş ağrısı yaptı
Banada dr kaşık ağrısı yapar ama ağrı kesici kullanma dedi baş ve bel ağrısı yapacağımıda ilacın içimde yazıyordu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?