Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar mesai bitti ben kaçar özliycem sizi bu arada esra sen cepten nasıl giriyon nete?

ya bilmiyorum ki başım dönüyor sadece oda pskolojikmi ilaçların etkisimi anlamadım bide sancım var baya bakalım artıkk

Inşallah pskolejik değildir ama sen yinede her değişikliği belirti olarak yorumlama sonradan hayel kırıklığı çok kötü oluyor. Sen ne ilacı kullanmıştın ki?

Iyi akşamlar zeynooooooo
bügün öyle bir geçer zaman var evde salya sümük osmanı izliycem bende

Inşallah pskolejik değildir ama sen yinede her değişikliği belirti olarak yorumlama sonradan hayel kırıklığı çok kötü oluyor. Sen ne ilacı kullanmıştın ki?

oooo canım ya benim kulannamadıgım ilaç yok burdakiler sadece klomen bide çatlatma ignesi kullanmışlar ben sayayım sana kulandıklarımı;coraspirin folbiol norprolac başlangıç paketi estraderm bant norprolac devam paketi progestan ama bunları hepsini birden vermedi kontrollerde bitrip degiştirerek verdi böyle işte bakalım

ha bide klomen tabiki adetimin 4 günü başladım günde 2 tane

Ooo daha yokmu ecrin bende 5 aydır folik asit kullanıyorum ama klomen bu ay ilk defa kullandım ve günde bir tane yarim sabah yarim akşam bende 4.günü başladim 5gün içtim ve dr gittiğimde nur topu gibi 4 tane yumurtam olmuştu ve dr çatlama iğnesine gerek duymadı yumurtalar da 19mm, 18mm, 16.4mm ve 7.91mm di ve regl 12.günüydü böyle ve 14.günü çatladı

Evet canım 3 gündür başım ağrıyor ağrı kesicide yasak kendiliğinden geçmesini bekliyorum canım olabilirde yani şimdi senide umulandirmak istemiyorum ama süpen varsa bir test yap derim ben sana

şüphem yok canım test yaptım negatif çıktı. umudum fazla degildi zaten bu ay saglık olsun

Ecrin peki canım klomen sende kaşık ağrısı yapıyormuydu bende kaşık ağrısı bel ağrısı ve baş ağrısı yaptı

Yav hayırdir kızlar yaa sustunuz yine hadi sirkelenin ve canlanin bakın ben okadar ağrı ile bile yetişiyorum hepimize

Banada dr kaşık ağrısı yapar ama ağrı kesici kullanma dedi baş ve bel ağrısı yapacağımıda ilacın içimde yazıyordu canım

Banada dr kaşık ağrısı yapar ama ağrı kesici kullanma dedi baş ve bel ağrısı yapacağımıda ilacın içimde yazıyordu canım

ALLAHIM inşallah çektigimiz zorlukların karşılıgını verir bebişlerimize kavuşuruz Allah yardımcımız olsun canım ben kaçtım grşz yinehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…