Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Yok valla bekarken çok kıskançtı eşim ama ben burda doğdum büyüdüm engelleyemezki dışarı çıkmamı benim kuzenimde öyleydi kök söktürdü karısına ilk yıllar sonra çocukları oldu vazgeçti o sevdasından:)

hah ne güzel ettin..hosgeldin..ne yemek yaptın reyyannn..
hoşbuldum opuyorumnanaktan
yapmadım bişey maalesefffffffff,eşim geldi ben iyice fena oldum yaa mide yanması bulantısı ağrıması,herşey birleşti,ağlamaya başladım durduk yere
ay eşimde acıkmış gelince kahvaltı türü bişeyler yedik yine
karnımız aç değil yani yapmam artık bugün bişey.

ay masumun yazdıklarını okudum daaa sinir oldum yaa,ne yapmışlar yazık kıza

Kızla slm

Simdi dr dan geldim. Dedigi gibi gebelik yok. Receteye fartutal sanirim bu ilaci verdi. Once bir hafta bekle dedi. Olmazsa tekrar kan testi yaptır sonra bu ilaci ic dedi. Sizce sansim varmi halen?

Farlutal vermesinin sebebi adetinin sökülmesi için kan testi yaptırdın içtin diyelim adet olunca gel demedimi?

Sorma yaaa oda bişi diyemiyo eşine sanırım nasıl cahil olabiliyor insanlar anlam veremiyorum valla

Sorma yaaa oda bişi diyemiyo eşine sanırım nasıl cahil olabiliyor insanlar anlam veremiyorum valla

ya eskiden di onlar yaa,böyle bi mantık olabilir mi hiç,masum hamile ya ondan belki ona öyle geliyor da olabilir ama,yani bu mantığı hiç anlayamıyorum.
peygamberimiz erkekten çok kız çocuğuna değer vermiş,hatta güzel şekilde yetiştirip evlendiren ebeveynle cennette (işaret ve orta parmağını yanyana birleştirerek)böyle olacağız demiş,
valla bilmeyenlere söyleyim ne kadar güzel bişey yaa...
rabbim herkese bu güzelliği anlamayı nasib etsin cahillikten sana sığınırım ALLAHIM
çok sinir oldum yaa

Birsey demedi. Yeni baslamıssınız dedi 1 sene olmazsa cocugun o zaman arastırılır dedi. Normal de duzenli oldugunu soyledim adetimin. Obur ayda gecikirse gel hormonlarına bakalım dedi.

gecmiş olsun cicimm.benimde valla hiiç halım yok yemege falan..annem saolsun gelmıstı haftasonu.yemekler yapıp koydu dolaba.onları yicez uzun zaman :)))

gecmiş olsun cicimm.benimde valla hiiç halım yok yemege falan..annem saolsun gelmıstı haftasonu.yemekler yapıp koydu dolaba.onları yicez uzun zaman :)))

sağol canım ya.
ay ne güzel annen yakın sana,bana öyle yemek yapıverecek arada bi işlerime yardım edecek anne de yok yanımda.benim anne ancak tel.de '2geçer inşaalah geçer bakalım az daha sabır napcan işte kızım olacak bunlar''
der :)))

kız annem yakın değiil taa ankarada..telefonda oyle cok acıklı konustum ki dayanamadı geldi iki gunlugunee..yoksaa ruyamda gorurum annemi..

kız annem yakın değiil taa ankarada..telefonda oyle cok acıklı konustum ki dayanamadı geldi iki gunlugunee..yoksaa ruyamda gorurum annemi..

hadi yaa,bizimki gelirse zaten taşınmaya yardım etmeye gelecek söz verdi.yoksa kocama yüklenemeyiz,eşimin babası da belinden rahatsız.oh u sayede bizimkiler gelir evime diye sevindim bende :)

inşallah gelirler insana cok moral oluyor..

ya kızlar bu mide yanmasına ii gelen bişey yok mu yaa..bi arkadasım talcid iç demişti hamileyken doktoru vermiş.ama benim içim rahat etmiyor.hani yanmaya ii gelecek bi yiyecek biliyor musunuz..

Anaaaam kimse yazmıyo ben kendi kendime konuşuyom valla:)

agzım açık halde yazdıklarını okuyorum maşallah sana. bende bu tarz şeyleri çok yaparım. asla bagırıp çagırmam sinirliyken üstüne gitmem siniri geçince sakinleşince usul usul konuşurum onunla. bir insana derdinizi anlatmak istiyorsanız tek yapmanız gerekne şey sizin gibi hissetmesini saglamak. hani empati diyorlar ya öyle yaparsanız eşinizde yüzde yüz odun degilse sizi anlar.

bulursan banada söyle kafamçokkarıştı

slm herkese...nasılsınız arkadaşlar...ben dün 3.kez ovitrelle vurundum...ilk ikisinde tutmadı ümitler kasım ayına kaldı...aslında yumurtalrım süper gelişiyo...her ay 2-3 tane ve hepsi 20mm üzerinde oluyo...çatlıyolarda ama nedense kalamıyorum...eşimdede bi sorun yok şükür...dr normal şartlarda kalman lazım diyo kafam daha çok karıştı acaba başka sorunlarmı var diye düşünmeye başladım...bu ayda kalamazsam rahim filmi istiyo bende bunun için erken olduğunu düşünüyorum...30 yaşından önce rahim filmi çektirmek sakıncalı diye duydum...olmadı biraz ara vercem hayırlısı olsun...belki kendiliğinden olur...

bide arkadaşlar bişey sormak istiyorum yaa...benim yumurtlama günlerinde akıntımda hiç bi değişiklik olmuyo...hani artması gerekiyomuşya...bende hiç olmuyo normaldede olmaz zaten...sizce bu normalmi anormalmi...kafama takıldıda herkeste artıyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…