amin canım benim eşimde nerdeyse hiç gitmez kahveye falan çok nadir gider ondada mutlaka benden izin alır bak yanlız korkarsan sıkılırsan gitmeyim der bazen ben gönderirim ark. Dışardalar falan der sen neden gitmedin derim öylelikle gider canım benim ya saolsun çogu konuda beni dinler ama bazen benim istedigim şeylere olmaz dedim mi geri sözünden dönmez aşırı kıskançtır bide beni pek yanlız çarşıya falan göndermez çok acil işim varsa hemen gider gelirim ondada ararım ben evden çıktım diye tabi gelincede ben geldim diye ararım
evde olsam yatsam ayyyyyyyyy ne güzel olur
hoşbuldum opuyorumnanaktanhah ne güzel ettin..hosgeldin..ne yemek yaptın reyyannn..
Kızla slm
Simdi dr dan geldim. Dedigi gibi gebelik yok. Receteye fartutal sanirim bu ilaci verdi. Once bir hafta bekle dedi. Olmazsa tekrar kan testi yaptır sonra bu ilaci ic dedi. Sizce sansim varmi halen?
hoşbuldum opuyorumnanaktan
yapmadım bişey maalesefffffffff,eşim geldi ben iyice fena oldum yaa mide yanması bulantısı ağrıması,herşey birleşti,ağlamaya başladım durduk yere
ay eşimde acıkmış gelince kahvaltı türü bişeyler yedik yine
karnımız aç değil yani yapmam artık bugün bişey.
ay masumun yazdıklarını okudum daaa sinir oldum yaa,ne yapmışlar yazık kıza
Sorma yaaa oda bişi diyemiyo eşine sanırım nasıl cahil olabiliyor insanlar anlam veremiyorum valla
gecmiş olsun cicimm.benimde valla hiiç halım yok yemege falan..annem saolsun gelmıstı haftasonu.yemekler yapıp koydu dolaba.onları yicez uzun zaman :)))
kız annem yakın değiil taa ankarada..telefonda oyle cok acıklı konustum ki dayanamadı geldi iki gunlugunee..yoksaa ruyamda gorurum annemi..
Anaaaam kimse yazmıyo ben kendi kendime konuşuyom valla:)
inşallah gelirler insana cok moral oluyor..
ya kızlar bu mide yanmasına ii gelen bişey yok mu yaa..bi arkadasım talcid iç demişti hamileyken doktoru vermiş.ama benim içim rahat etmiyor.hani yanmaya ii gelecek bi yiyecek biliyor musunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?