Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Süt canım 3 yudum süt iç her yanmanda:)

Aynen öyle canım o zaman herşey düzeliyo ağlamak zırlamak fayda değil ben ilk zmnlar ağlamaktan delirecektim eşime istediğim evlilik bu değil diyordum 2 pışpışlıyodu sonra istediğini yapıyordu şimdi ohoooo ne ağlaması onu ağlatırım valla:)

merhaba arkadaşlar fatoş ben sizler gibi bende problem yaşayanlardan biriyim 23 yasındayım ve hap olmadan adet olamıyorum bazen işte kendiliğinden oldugu oldu tabi 32 aylık evliyim hemen dk gittim ama eşimde 1,5 yıllık bi ilişkimiz vardı zaten ama hiç korunmadık ve hiç hamile kalmadım. neyse dk gittim bende yumurlama olmadıgı için tüp bebek dedi bi tıp merkz doktoru bunu söyleyen bende izmirde smyrna tüp bebek merkz.gittim muayene tahlil fln tam tersi bende çok sayıda yumurtlama varmış fakat yumurtaların tabakası kalınmış çatlamıyormuş eşiminde sprem sayısı 3 milyon çıktı ve çogu kalitesiz spermmiş ve spermler sivri degilmiş ee eşimde bu problem var benimde zaten yumurta tabakası kalın haliyle çatlayamıyor yani ben napıcamı şaşırmış durumdayım ya allah aşkınıza yardım edin bişeyler yazın akıl verin

Canım bu konuda bende hiçbişi bilmiyorum, daha doğrusu eşimin tahlillerinin iyi olduğu söylendi hep bize yumurtan çatlamıyorsa çatlatma iğnesi niye yapmıyor doktorlar sordunmu hiç?

Hoşgeldin canım ama senin sorunun hakkında hiç fikrim yok allah yardımcin olsun bol bol dua et allah ol derse olur sen merak etme

Nasıl yani yaaa Kimdi tanımıyorum sen nerden öğrendin nedenmiş? Ne kadarlıktı? Allahım sabır versin

10 haftalıktı sanırım face bookta yazmış daha önce hep takılıyodu bizim topic te ama hamile kalınca pek girmiyodu nete ay ya gözlerim doldu çok moralim bozuldu ne heves yapmıştı canım ya

10 haftalıktı sanırım face bookta yazmış daha önce hep takılıyodu bizim topic te ama hamile kalınca pek girmiyodu nete ay ya gözlerim doldu çok moralim bozuldu ne heves yapmıştı canım ya

Ayyy canım yaaa yazık Allah yardımcısı olsun çok zor Rabbim hamile olanların bebeklerini korusun:Saruboceq:

Ay valla bende çok üzüldüm yaa allah yardımcısı olsun ve tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…