inşallah gelirler insana cok moral oluyor..
ya kızlar bu mide yanmasına ii gelen bişey yok mu yaa..bi arkadasım talcid iç demişti hamileyken doktoru vermiş.ama benim içim rahat etmiyor.hani yanmaya ii gelecek bi yiyecek biliyor musunuz..
agzım açık halde yazdıklarını okuyorum maşallah sana. bende bu tarz şeyleri çok yaparım. asla bagırıp çagırmam sinirliyken üstüne gitmem siniri geçince sakinleşince usul usul konuşurum onunla. bir insana derdinizi anlatmak istiyorsanız tek yapmanız gerekne şey sizin gibi hissetmesini saglamak. hani empati diyorlar ya öyle yaparsanız eşinizde yüzde yüz odun degilse sizi anlar.
Merhaba ben geldim ama herkes kaçıyor
merhaba arkadaşlar fatoş ben sizler gibi bende problem yaşayanlardan biriyim 23 yasındayım ve hap olmadan adet olamıyorum bazen işte kendiliğinden oldugu oldu tabi 32 aylık evliyim hemen dk gittim ama eşimde 1,5 yıllık bi ilişkimiz vardı zaten ama hiç korunmadık ve hiç hamile kalmadım. neyse dk gittim bende yumurlama olmadıgı için tüp bebek dedi bi tıp merkz doktoru bunu söyleyen bende izmirde smyrna tüp bebek merkz.gittim muayene tahlil fln tam tersi bende çok sayıda yumurtlama varmış fakat yumurtaların tabakası kalınmış çatlamıyormuş eşiminde sprem sayısı 3 milyon çıktı ve çogu kalitesiz spermmiş ve spermler sivri degilmiş ee eşimde bu problem var benimde zaten yumurta tabakası kalın haliyle çatlayamıyor yani ben napıcamı şaşırmış durumdayım ya allah aşkınıza yardım edin bişeyler yazın akıl verin
merhaba arkadaşlar fatoş ben sizler gibi bende problem yaşayanlardan biriyim 23 yasındayım ve hap olmadan adet olamıyorum bazen işte kendiliğinden oldugu oldu tabi 32 aylık evliyim hemen dk gittim ama eşimde 1,5 yıllık bi ilişkimiz vardı zaten ama hiç korunmadık ve hiç hamile kalmadım. neyse dk gittim bende yumurlama olmadıgı için tüp bebek dedi bi tıp merkz doktoru bunu söyleyen bende izmirde smyrna tüp bebek merkz.gittim muayene tahlil fln tam tersi bende çok sayıda yumurtlama varmış fakat yumurtaların tabakası kalınmış çatlamıyormuş eşiminde sprem sayısı 3 milyon çıktı ve çogu kalitesiz spermmiş ve spermler sivri degilmiş ee eşimde bu problem var benimde zaten yumurta tabakası kalın haliyle çatlayamıyor yani ben napıcamı şaşırmış durumdayım ya allah aşkınıza yardım edin bişeyler yazın akıl verin
kıslarrrrrrrrrrrrrrrr ya bugün formdan düştünüz haaaa gelip gelip gidiyonuz
kızlarrrrrrrrrrrrrr rodinia bebeğini kaybetmiş ay yaaaaaaaaaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrr rodinia bebeğini kaybetmiş ay yaaaaaaaaaaa
Nasıl yani yaaaKimdi tanımıyorum sen nerden öğrendin nedenmiş? Ne kadarlıktı? Allahım sabır versin
Hoşbuldum zeynep ne olsun canım başım ağrıyor ondan pek uğrayanadım
Ayyy ciddimisin canım çok üzüldüm hayırdir neden düşmüş
10 haftalıktı sanırım face bookta yazmış daha önce hep takılıyodu bizim topic te ama hamile kalınca pek girmiyodu nete ay ya gözlerim doldu çok moralim bozuldu ne heves yapmıştı canım ya
bilmiyorum sadece meleğim cennetine geri döndü yazmış face de tel yokki bende arayam offf ya offff
Ayyy canım yaaa yazık Allah yardımcısı olsun çok zor Rabbim hamile olanların bebeklerini korusun:Saruboceq:
10 haftalıktı sanırım face bookta yazmış daha önce hep takılıyodu bizim topic te ama hamile kalınca pek girmiyodu nete ay ya gözlerim doldu çok moralim bozuldu ne heves yapmıştı canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?