Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydınnn hanımlarrrrr hamişlerr nasılsınız kepeklimm sabret cnmm az kaldı inşallah geçşcek bulantıların.
ben iyim şafak 2 bakalım sonuç neee olcak.

Hadi bakalım inşallah bu ay senin yüzün güler:) Rabbim hepimizi güldürsün:)

Evet canım yaa bizde dün öğrenmiştik tanımıyordum ama çooook üzüldüm Rabbim sabır versin

inşallah cnm bi geçse. ayyyyy üzüldüm bak şimdi yaaa ne çok var bebeğini kaybeden korkar oldum valla. allah sabır versin rondinaya inşallah doğru deildir bu haber.
bi hamiş kalim hiççç kıpırdamıycam biyere. korkar oldum artık ya.
sen nasılsın ebrarım iyimisin eflalim nasılsın bacım iyimisin

Ne olsun gülcüm aynı tas aynı hamam,senin şafak az kalmış

Ay allah sabır versin olsun diye aylarda bekliyorsun tam diyorsun allahım şükür bi bebişim olacak sonra böyle bi durum allah yardımcısı olsun tez zamanda inş. Kendini toparlar çok üzüldüm valla allah kimseye böyle bi acı yaşatmasın

Ebrar moralini bozma elbette vardır bir hayır düşen bebekler genelde sağlıksız olduğu için vücut atıyor Rabbim en hayırlı vakitte bir daha nasip etsin.

walla gülüm moralim çok bozuk inan
allah sabır versin kıza ne çok sevinmişti ya

size yemin ederim dün aklımdaydı ben çalışırken hep sizleri düşünüyom aklıma geldi siteye girmiyo bişimi oldu acaba die. geç öğrendi çabuk kaybetti yazık bebeğini. yaa başında terslikle başlayan hamişlikler uzun sürmüyo bunu biliyorum artık emininm. benimkilerde hep kanamalı başladı 2 side düştü. rodinde geç ve sorunlu öğrendi yoncanın bile kanaması vardı durmadı bebişi çok dikkat etmek lazım.

Ne olsun gülcüm aynı tas aynı hamam,senin şafak az kalmış

evt cnm 2 gün snra belli olucak ama normal gecikme de olabilir. heveslenmiycem hemen.
bebiş nasıl bu aralar sıkıntılısın cnm okuyorum ama cvp veremiyorum patron gelir die.
üzme tatlı canını ve bebişi. aldığımız nefesin bile o an kıymetini bilmemiz lazım.

Dün misafirlikteydim orda konuşuyolar birinin çocuğunun anaokulu öğretmeni geçen sene düşük yapmış sonra yine hamile kalmış kadın çocuklara kızıyormuş ders anlatmıyormuş ayaklarını uzatıp yatıyormuş sesinizi çıkarmayın sakın bugün çok yorgunum bebeğimi üzmeyin öbürüde sizin yüzünüzden öldü diyormuş çocukların psikolojisini bozmuş çocuk anne bizim yüzümüzden ölmüş biz ne yaptık ki diyormuş

öyle öğretmeni şikayet edicen kendi sağlığı kadar ordaki kocukların da sağlığı önemli eğer görevliyse orda.
dengesiz karı. rapor alsın evinde otursun birsürü çocuğa manevi baskı yapmaya hakkı yokki.

Canım inşaallah olur hayırlısıyla düşünmemen en iyisi,bebekdeiyi herale teyzesi bir görsem naıl olduğunu,dediğin doğru canım artık takmıyorum böylede çok ruhsuz oldum aman olsun napıyım olumsuz bişey gelince atıyorum hemen kafamdan,dün eşim ne oldu sana diyor bişey olmadı dedim annemlerin abimlerle sorunu var yine haber varmı ne olmuş dedi bilmiyorum ilglenmiyorum dedim niye ilgilenmiyorsun dua etsene dedi bundan sonra kendimden başka kimseyi düşünmiycem ne yaparlarsa yapsınlar canımı sıkamam dedim.

hoşgeldinnn didemcim naber nasılsın cnm oluşumuz nasıl kız hala hissetmiyonmu bebişi tembel olanmı olcak yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…