Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ay kızlar şikayet etmişler müdüre falan da müdürde kavgalıymış kadınla dengesiz işte bir seneleri hiç olmuş çocukların çalışmadan para kazanmak hoşuna gidiyor insanların bilmiyorlarki o para haram.

hoşgeldinnn didemcim naber nasılsın cnm oluşumuz nasıl kız hala hissetmiyonmu bebişi tembel olanmı olcak yoksa

günaydın tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız daha küçük değilmi arada bişiler oluyo özellikle sırt üstü yattığımda ama ben bağırsak hareketidir herhalde diyorum
rodinia bugün ameliyata girecekmiş arkadaşlar dünden bu yana ona canım çok sıkkın

eflalimm iyidir bebişin merak etme insan özlüyo dimi görmek istiyo sık sık. en güselini yapmışsın cnm takma bişeyi.
size ibret olsun die hep örnekler veriyorum kuzenim varya benim hamişken eşinden ayrıldı o sinirle hayatının hatasını yaptı pişman ama düzelemediler artık neyse kız 2 yaşına girdi ama annesinin hamileyken çektiği bütün sinir stresi kapmış çocuk nasıl sinirli nasıl huysuz korkak bakışları var daha 2 yaşında sanki çoooook çile çekmiş gibi hali var çocuğun yüzünden mutsuzluk akıyo. çok üzülüyom gördükce onu.
siz siz olun hamişken hiççççççç bişey için üzülmeyin stres yapmayın. bebek hepsini alıyo sizden unutmayın.

Günaydın didem hoşgeldin.

iyi çok şükür didemim sen nasılsın

biraz moralim bozuk rodinia ya çok üzüldüm allah yardımcısı olsun
onun haricinde işe geldik işte ne kadar iyi olunabilirki ayyyyyyyyy nefret ediyom artık burdan sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

cnmm bebek hareketi onlar artık sevin cnm bağırsaklar deil. oluşun oynuyo annesine.
rodin neden ameliyat olucak büyükmüydü bebişi okadar cnm. kürtajmı olcak yoksa.

valla kızlar neden olmuş ne olmuş bilmiyorum sadece meleğim beni bırakıp cennete gitti yazmıştı altındaki yorumlarada cvp vermiş yarın ameliyat olucam hakkımıza hayırlısı filan diye çok sevinmişti kızcağız ya

face girip yazıyo bize nie haber vermiyokii buraya bayadır girmiyo zaten dimi biz onun için üzülüyoruz burda.
neysee allah yardımcısı olsun.

günaydın kızlar yazıları okurken üzüldüm yaa rodinia diye bir arkada ameliyatmı olucakmış yani kürtaj filanmı acaba.

didemcim çalışmalar bitti artık 2 gün içinde regli olmam lazım beklemedeyim cnm. ama adete ilişkin ve gebeliğe ilişkin hiç belirti yok cnm. arada kasıklarım tuhaf ağrıyo o kadar.
yazımı görmedin herhalde bağırsak hareketi deil onlar bebişinin hareketi cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…