eflalimm iyidir bebişin merak etme insan özlüyo dimi görmek istiyo sık sık. en güselini yapmışsın cnm takma bişeyi.
size ibret olsun die hep örnekler veriyorum kuzenim varya benim hamişken eşinden ayrıldı o sinirle hayatının hatasını yaptı pişman ama düzelemediler artık neyse kız 2 yaşına girdi ama annesinin hamileyken çektiği bütün sinir stresi kapmış çocuk nasıl sinirli nasıl huysuz korkak bakışları var daha 2 yaşında sanki çoooook çile çekmiş gibi hali var çocuğun yüzünden mutsuzluk akıyo. çok üzülüyom gördükce onu.
siz siz olun hamişken hiççççççç bişey için üzülmeyin stres yapmayın. bebek hepsini alıyo sizden unutmayın.
didemcim çalışmalar bitti artık 2 gün içinde regli olmam lazım beklemedeyim cnm. ama adete ilişkin ve gebeliğe ilişkin hiç belirti yok cnm. arada kasıklarım tuhaf ağrıyo o kadar.
yazımı görmedin herhalde bağırsak hareketi deil onlar bebişinin hareketi cnm.
zeynooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmm
Doğru söylüyosun canım olan bebeklere oluyor üzlmemek mümkün değil ki iş eşlerde bitiyor anlayışlı omaları lazım ama nerde anlamazlar ki, o kadarçok üzülecek şey varki hayatımda inan yoruldum artık Allah rızası için sabrediyorum yapacak başka bişey yok, ben hala hamile gibi hissedemiyorum bile kendimi yaşadıklarım yüzünden olduğunu düşünüyorum, eşim memlekete dönmek için neler yapıyor bend çok istiyorum aslında ailem orda çünkü amma gideresk biz boşanırız buna eminim onun ailesi yüüznden onun yüzünden ben aileme hasret kalıyorum,bababası herşeye karışıyor çok muhafazakar aşırı derecede yani bende muhafazakarım ama ölüçülü gerektiği gibi
kızlar bu arada yağmur suyunun dualarını dün bitirip içmeye başladık,vatana millete hayırlı uğurlu olsun inş.kaydirigubbakcemile3
Canıııııııııııııııııııııııım geçmişi okuyodum seni gördüm yüzümde güller açtı nasılsın yakışıklı oğuzun annesi:)
kızlar bu arada yağmur suyunun dualarını dün bitirip içmeye başladık,vatana millete hayırlı uğurlu olsun inş.kaydirigubbakcemile3
cnmm aileler elbette özleniyor ama eğer evliliğine zarar gelicekse her iki taraf ailedende uzak kalmak en iyisi cnm kapılar kapanınca sen eşinle kalıyon o evde herkes evine çekiliyo. boşver sen eşinle geçinmeye bak. arada gider görürsün memlekete gitmeyi düşünme böyle bi durum varsa. sabret cnm üzme bukadar kendini.
kız 1 bardak az değilmi 3 günde içilecek diyon bide?
kız ne üç günde tatlım 7 gün sabah akşam ayol birer yudum içiceksin sonrasında hopp bitir son gün...hadi boş durmak yok bebeğimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?