Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Doğru söylüyosun canım olan bebeklere oluyor üzlmemek mümkün değil ki iş eşlerde bitiyor anlayışlı omaları lazım ama nerde anlamazlar ki, o kadarçok üzülecek şey varki hayatımda inan yoruldum artık Allah rızası için sabrediyorum yapacak başka bişey yok, ben hala hamile gibi hissedemiyorum bile kendimi yaşadıklarım yüzünden olduğunu düşünüyorum, eşim memlekete dönmek için neler yapıyor bend çok istiyorum aslında ailem orda çünkü amma gideresk biz boşanırız buna eminim onun ailesi yüüznden onun yüzünden ben aileme hasret kalıyorum,bababası herşeye karışıyor çok muhafazakar aşırı derecede yani bende muhafazakarım ama ölüçülü gerektiği gibi

anammmm ciddimi kız bebişmi o e artık ben sırt üstü yatarım hep onu hissedecem ya
inşallah gülüm sanada gelir bebişin en kısa zamanda

Amin ebrar en hayırlı vakitte gelsin bebekler

çok üzüldüm kızlar yaa,diğer topikleride gezerken dün ordada birisi dün kürtaj olmuştu,bugünde bunu sizden duyunca inanın çok üzüldüm allah sabrını versin inş,çok zor bir durum ben bu olayı 2 defasında yaşadığım için artık tecrübe sahibi oldum yani rabbim bir daha yaşatmasın inş,kimseyede kızlar.

cnmm aileler elbette özleniyor ama eğer evliliğine zarar gelicekse her iki taraf ailedende uzak kalmak en iyisi cnm kapılar kapanınca sen eşinle kalıyon o evde herkes evine çekiliyo. boşver sen eşinle geçinmeye bak. arada gider görürsün memlekete gitmeyi düşünme böyle bi durum varsa. sabret cnm üzme bukadar kendini.

kızlar bu arada yağmur suyunun dualarını dün bitirip içmeye başladık,vatana millete hayırlı uğurlu olsun inş.kaydirigubbakcemile3

kizlar ben geldim. günaydin herkese. ay kizlar islerim cok yogun bu aralar sizide özlüyorum baya. rodiniayaya cok üzüldüm ya ben onu dinelniyor evde falan saniyordum. canim benim nasilda sevinmisti. insallah cabuk atlatabilir. Allahim kimsenin basina vermesin.

kızlar bu arada yağmur suyunun dualarını dün bitirip içmeye başladık,vatana millete hayırlı uğurlu olsun inş.kaydirigubbakcemile3

inşallah şifa olur cnm
senindemi 2 düşüğün var benimde var ama bende 2 yıl sonra rahimde perde varmış ondan dolayı düştüğü bulundu sen baktırdınmı böyle bişeye cnm. perde düşüklere ve geç gebe kalmaya neden oluyo

kızlar peş peşe yazmak durumundayım kalkıcam çünkü kahvaltı için,çocuklar caillou izlerken bende yazıyim dedim,kızımda kitabı bugün bitirmek zorunda olduğu için oda okumada şuan,dün eşimle birlikte olduktan sonra bir kıvrandım bir kıvrandım anlatamam ona ağrıydı öyle hayatımda ilk defa yaşadım dilerim bir daha yaşamam ağladım resmen,rahimim çook ağrıdı çok.

güle katılıyorum bende bu konuda aileler biraz dişarda kalmalı bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…