inşallah şifa olur cnm
senindemi 2 düşüğün var benimde var ama bende 2 yıl sonra rahimde perde varmış ondan dolayı düştüğü bulundu sen baktırdınmı böyle bişeye cnm. perde düşüklere ve geç gebe kalmaya neden oluyo
ne içiyonuz be noluyo
:roflol:sabah sabah efkarlandık tatlım içelim güzelleşelim diyoruz :roflol:ay çok komiksin hayatım benim yaaa.
cnmm aileler elbette özleniyor ama eğer evliliğine zarar gelicekse her iki taraf ailedende uzak kalmak en iyisi cnm kapılar kapanınca sen eşinle kalıyon o evde herkes evine çekiliyo. boşver sen eşinle geçinmeye bak. arada gider görürsün memlekete gitmeyi düşünme böyle bi durum varsa. sabret cnm üzme bukadar kendini.
pis alkolikler şurda hamile karı var canı çekerse naparız demiyonuz :içelim: :içelim: :içelim:
Doğru söylüyosun canım olan bebeklere oluyor üzlmemek mümkün değil ki iş eşlerde bitiyor anlayışlı omaları lazım ama nerde anlamazlar ki, o kadarçok üzülecek şey varki hayatımda inan yoruldum artık Allah rızası için sabrediyorum yapacak başka bişey yok, ben hala hamile gibi hissedemiyorum bile kendimi yaşadıklarım yüzünden olduğunu düşünüyorum, eşim memlekete dönmek için neler yapıyor bend çok istiyorum aslında ailem orda çünkü amma gideresk biz boşanırız buna eminim onun ailesi yüüznden onun yüzünden ben aileme hasret kalıyorum,bababası herşeye karışıyor çok muhafazakar aşırı derecede yani bende muhafazakarım ama ölüçülü gerektiği gibi
aaaaaaaaaa sanada yollarız be tatlım,hızlı iletişim çağındayız yani,kız su içiyoz tatlım sende iç çok faydalıdır,kızııııııııııııım senin kimin göbek sahibi olmak için su içiyok okeyy,sen içmesende oluveriryaa.vereliniortak
pis alkolikler şurda hamile karı var canı çekerse naparız demiyonuz :içelim: :içelim: :içelim:
ebrar sumru melisax ve reyannn şu avatarınızdaki veletlere bayılıyorum oğluma böle bi gelin alcam
Sumru hoşgeldin canım.
Ay kızlar benim midem bulanıyor karnımda ağrıyor dünki evde çok üşüdüm ondan heralde kalkıyorum ben.
Doğurda gel bacım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?