Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet cnm 2 side karnımda öldü,ve drum bana gebelik düşünmeden önce bebek aspirini kullanmam gerektiğini söyledi ama ben ne folik asit nede bunu kullanıyorum yarında dr gitmeyi düşünüyorum,belki bişey söyler bu arada yarın benim 17.günüm oluyo bişey çıkmaz dimi.

Ben istemiyorum zaten canım üç yıldır bunun mücadelesni veriyorum adam anlamıyor dua ediyorum hep.

Sumru hoşgeldin canım.

pis alkolikler şurda hamile karı var canı çekerse naparız demiyonuz :içelim: :içelim: :içelim:

aaaaaaaaaa sanada yollarız be tatlım,hızlı iletişim çağındayız yani,kız su içiyoz tatlım sende iç çok faydalıdır,kızııııııııııııım senin kimin göbek sahibi olmak için su içiyok okeyy,sen içmesende oluveriryaa.vereliniortak

canim gercekten takma hicbirseyi. ben kacarak evlendimya. türkiyede 1ay kaldim geri almanyaya geldim yani ailemde öyle istedi. 1 yil ayri kaldik esimle. o bir yilda bile neler yasadim. beyefendi gece 2de 3te eve gelir cagri atardi. arardim ta o saatte konusurduk 1 saat falan kapatirdik 2saat sonra yine uyanmam gerekirdi ise gitmek icin. aramayinca kavgalar tartismalar oooo...cok zor oluyordu ama tartismaktansa uyanayim daha iyi diyordum. millet dügüne giderdi o bana izin vermezdi tek basima evde kalirdim. 1yilim gercekten sadece is ve ev arasinda gecti. bi carsiya bile cikamadim. geldi buraya normal giydigim eysalari yasaklammaya basladi. acik zaten giyinmem ben ama neymis dar giyiyormusum, kesinlikle nefret ettigim birsey dar giyinmek. dar paca giyordum ona diyormus meger neyse kiskancliklari falan basladi iste cok cekilmez oldu. herseyin sorumlusu herseyin suclusu ben oluyordum. bir keresinde is yerinde telefonum cebimde degildi diye kiyameti kopartti evde. cepli bi kazagim vardi bu cepler ne icin dikilmis biraya diye ceplerimi yirtmisti deli. okadar aglattigi günler olduki sayisini hatirlamiyorum bile.
bu yaz ilk izinimize gittigimizde cok düzeldi. hersey mucize gibi. babasina annesine anlatiyordum hep nasil üstüme geldigini. babasi konustu izinde cokta etkisi oldu. simdide arada öyle kizip bagiriverdigi oluyor ama o bagirirken ben susuyorum. üsütüne gitmiyorum hic oda sakinlesiyo geciyo iste öyle. beyefendi calismaz 2ye kadar otururdu ilk geldigi siralar bende onunla otururdum beraber uyuyalim diye sabah 6da kalkardim. simdi diyorumki salak niye uykusuz kaliyordunki. simdi yatiyorum valla hep uykum gelince saat 10uda gectimmi ben yataktayim eskiden bazen israr etsemde ben oturma odasinda yatmak istyiorum derdi yatardi. simdi hic birsey demiyorum bakiyorum pasa pasa yataga geliyo. akisina birak cok simartma esini ben cok simarttim tepeme binmisti. bazen diyo sen eskiden byöle degildin diye ama desin napim.l hersey onun hayati güzel olsun diye kurulmamis. simdi bende kendi isteklerime düstüm üstelik bebegimiz olacak bencilligi unutmasi lazim

haaaaaaa ne suyu bu

ebrar eflalim sumru melisax ve reyannn şu avatarınızdaki veletlere bayılıyorum oğluma böle bi gelin alcam

Son düzenleme:
Ay kızlar benim midem bulanıyor karnımda ağrıyor dünki evde çok üşüdüm ondan heralde kalkıyorum ben.

ebrar sumru melisax ve reyannn şu avatarınızdaki veletlere bayılıyorum oğluma böle bi gelin alcam

:roflol:inşallah be tatlım sen hele kucağına allll,büyüttttt,sünnetini yaptırrrrrrr,gerçi bende yazın yapıcam daha,sonraaaaa askerden gelsiiiiiiin.sözzzzzzzzzzz ben bulurum sanaaaaa.

Sumru hoşgeldin canım.

hosbuldum canim. biliyormusun o memlekete gitmeme cabasini aslinda esininde vermesi lazim yani onunda birseyleri görmesi lazim. bende mesela hep ailem burda olduguna ramen karistirtmadim hicbirseye ama esim evimizde, cevremizde burda olup biteni hep ailesine telefonda anlatiyordu. sanki ben karistirtmadikca o daha cok icimize sokuyordu ailesini. hergün telefonda konusmak zorunda kaliyordum. baktim böyle olmicak o niye öyle yapiyoda ben yapmiyorum dedim. bende arada annemi aradim, davet ettim onlari falan. onun ailesiyle zaten hergün telefonda koinusuluyordu bazi günler tam onlar konusurken dusa girerdim konusmamak icin veya birseyler yapardim. hetgün hergün ben o kadinla ne konusayim. neyse biraz dengelendi hersey sidmi esime diyebiliyorum annemgile gidelim mi diye önce yok mok diyo bazen ama gidincede kalk diyom kalkmiyo adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…