Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

zkol cmmm tedavi olucan troidlerin az çalışıyo ablamdada var bu sorun. proaktini yükseltiyo oda gebe kalmayı zorlaştırıyo. inşallah kısa zamanda atlatırsın cnm
ebrarımm hadi gözün aydın cnm bebişin iyi. şükür.

sumrucum ne güsel inşallah hep böyle iyi devam edersin.
zkol hani cevap sorun gelmiş sadece

Cevapıda yazdım gül yaaa bakıyorum değerlere tsh normal diyo bu doktor az çalıştığını nerden çıkardı yaaa
Zaten bugün çok kötüydüm üstüne bide bunları okumak deli ediyo beni yaa

Gül doktorum demedi öyle bişi farketmedi mi aceba
ben şimdi nasıl diycem adama troidlerim azmı çalışıyo bi baksana diye?

tiroid guatirla ilgili degil mi?

kızlar günaydın gecen ay ve ondan önceki ayda 19 da adet oldum ..bugün 20 ve gelen giden yok. ama hiç belirtide yok sadece ara ara kasık agrısı 5 10 dk geciyor hemen gögüslerim dolgunlaşıyor gibi ama agrı yok dün gece saat 2 gibi karnıma bir kramp girdi hepsi o bu ne şimdi ya anlamadım gitti daha test yapmadım bir kaçgün gecsin diyorum....benim gibi olupta hamile kalan var mı??? dün de su gibi akıntım olmuş afedersiniz günlük pet kullandıgım halde camasırım işemiş gibi ıslanmış...

Son düzenleme:
Evet geçen sene değerim çok düşüktü ve dahiliye uzmanına gittim bütün tahlillerimi ultrasyonumu falan yaptı bişi çıkmadı ne yapsam yaaa

ya canim sidmi bebek icin gittinya sen doktora bence doktorlar hep alt kisma bakiyorlar önce. baska birseyden olabilecegini düsünmüyorlar heralde, sen bence bi doktoruna söyle internetten arastirdim biraz diye böyle böyle yaziyo de. bi baksin yani dogru mu yanlis mi falan diye

Gül doktorum demedi öyle bişi farketmedi mi aceba
ben şimdi nasıl diycem adama troidlerim azmı çalışıyo bi baksana diye?

cnmm nedesek boş her dr. bilgisi diğerine uymuyor. başka bir dr. varsa onada sor önce bakalım ne dicek.

tiroid guatirla ilgili degil mi?
sumrucum sen bişi sordun ama pek bilgim yok okonularla kusura bakma cvp veremedim.

cnm herşey olabilir gebelikde olabilir. testle sonuç çıkar ama bekle istersen öncelerdede gecikmen olurmuydu böyle.

Tamam kızlar cumartesi gideceğim doktora nede olsa anlacam ona :)

pek yok bazen 29 30 31 32 günde bir oluyorum bugün 32 oldu adet geceli

canim benimde hamile kaldigim ay adetimden 3 gün önce ara ara bi agri saplaniyordu birde arada öyle agrim oluyordu ki ha diyordum simdi geldi kirmizilar bakiyordum birsey yoktu. agrilarimda 5-10 dakika sonra geciyordu. akintim olmadi ama agrilarimiz hemen hemen ayni bence. adet günün gecmis istersen test yapabilirsin yani varsa cikar büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…