Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnmmm ben 4 kg almışım bide çatlatma iğnesinden snra iyce alıyon şişlik fena oluyo bel ağrısı oluyo sen buay kullanmıyonmu kimdiya başladım diye yazmış

Benim bem bugün başladım ama çok ilginç 1 gün yarım 1 gün tam içecekmişim hiç anlamadım ama neyse:)
Benimde çok ağrılarım oldu ama şükür Rabbime bebişim gelsin ben çekerim acıları:)

hoşbuldukk canlarımmmmm tşk ederim
ebrarım benden demirbeş falan olmaz bakl sizi 1 aydır yalnız bıraktımm
gülümmmmmmmmmmmmmmm çok şükür oldu canım rahatladım sonunda 1 kasımda başlayacağım inşşşş

öyle canım az kaldı çok şükürr canımcımm
eee sizde ne var ne yok gülümm kırmızılar ne alemde caım gelen giden var mııı

Kızlar cvp veremedim yazdıklarınıza ya kusura bakmayın biraz yoğunlaştım birazdan geliyorum

öyle canım az kaldı çok şükürr canımcımm
eee sizde ne var ne yok gülümm kırmızılar ne alemde caım gelen giden var mııı

bidenem 2 gün kaldı regliye şimdilik gelen yok bugün 28.ci gün. bekliyorum cnmm rodin bebişini kaybetmiş cnm başka benden haber bukadar.
sen nerdesin şimdi evdemisin kocişinle ilgilensene bacım ne zamandır ayrısınız.

güzel erkek bebek ismi arıyorummmmmmmmmmmmmmmm

AREL : Temiz, dürüst
AYBERK : Ay gibi güzel ve sağlam.
EGEHAN : Engin denizlerin hükümdarı.
OĞUL : Erkek evlat - Kovandan çıkan arı topluluğu
YAMAN : 1.Gücü ve becerisi alışılmışın üzerinde olan.2.Korkulan

canım evdeyim ne olsunn rodinia canım çok üzüldüm dün akşam esracım söylemişti
amannn kocişin işleri var bende sizlerleyim ben onunla ilgilenecek zamanı biliyorum ama çamaşırım vardı makinada onu sermem gerek kıslarr gelirim şimdii

bugün kendimi ne zamandan beri ilk kez iyi hissediyorum ya. sabah kalktim dusumu aldim. güzel güzel seyler giydim, saclarimla ugrastim biraz. kocisimi uyandirdim. evimi biraz toparladim. beraber ciktik evden. ise geldim simdi kavaltimi yaptim ve hic bulantim yok. üstelik 2 bardakta su ictim simdiden :) insallah böyle iyi kalirim bugün tansiyonum falan düsmezde.

Kızlar benim netten konuştuğum doktor gene cevap yazmış aaaay aklım karıştı valla yaaa

Merhaba dün verdiğiniz cevapta ayrıntılı bilgi istemişsiniz ; FSH 3,58- LH 3,47- E2 8,178- PRL 35,9- sTSH 3,41- Serbest testesteron 1,34 . İlaçla PRL 9,1'e düştü. Klomen kullandım günde 2 tane 27,18 mm oldu yumurtam çatladı fakat gebelik gelişmedi. Bugün adetimin 3. günü ve yarım klomenle başlayacak sonra tam sonra yarım içip muayneye gideceğim.Eşimin tahlilleri ASA 21,79-UREAOLASMA KÜLTÜRÜ NEGATİF-Sipermogram normal yapılı %96 -1cc/Hücre 64,400,000 Tümü; 167,440,000. Değerlendirmenize sunarım.

Merhaba dün verdiğiniz cevapta ayrıntılı bilgi istemişsiniz ; FSH 3,58- LH 3,47- E2 8,178- PRL 35,9- sTSH 3,41- Serbest testesteron 1,34 . İlaçla PRL 9,1'e düştü. Klomen kullandım günde 2 tane 27,18 mm oldu yumurtam çatladı fakat gebelik gelişmedi. Bugün adetimin 3. günü ve yarım klomenle başlayacak sonra tam sonra yarım içip muayneye gideceğim.Eşimin tahlilleri ASA 21,79-UREAOLASMA KÜLTÜRÜ NEGATİF-Sipermogram normal yapılı %96 -1cc/Hücre 64,400,000 Tümü; 167,440,000. Değerlendirmenize sunarım.

Tahmin ettiğim gibi prolaktin yüksekliğinin nedeni tiroid bezinizin az çalışması (subklinik hipotiroidi) yani tedavi Dostineks yada Parlodel ile Prolaktini baskılamak değil, tiroid desteği vermektir. Bunu yapmadıkça prolaktin bir süre sonra tekrar yükselecektir. Ek olarak kanda anti TPO ve bu yüksekse, tiroid ultrasonu yaptırınız. Tiroid kullandığınızda başka tedavi gerekmeden gebe kalabilirsiniz. Düşük nedeni de olabileceğinden gebe iken de tedaviye devam etmelisiniz. Sağlık dileklerimle, Dr. Kutay Biberoğlu

Aklım karıştı yaaa ne yapcam ben? Bilgisi olan varmı?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr gittim meleğimi gördüm çok şükür iyi
hareket etmeye başlamış elleri ayakları yeni yeni çıkmaya başlamışş
çok güzeldi yawrum yaa:)))

Offf yaaa canım sıkılıyo ben ne zaman düzgün bi doktora denk gelecem yaaa Bu konuştuğum adam prof. ne yapayım şimdi ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…