allah bağıslasın cnmm acılarını göstermesin.
ayyy hep benim içimde erkek bebek var allah sağlıklı versin ama kızım da olursaaaa kendim gibi yetişdircem hehe
aaa hızlıyız biz 3 yaşındada evlendirirz askerliği biticekya.
benimde saclarim kivirciktir aslindada ben hep düzlüyorum. esim düz saci cok seviyorum ama kivirikta cok tatli. Allahim sagliklisini versinde baska birsey istemiyorum ben. dün kaynanam yine sinir etti zaten. ay kizim bilmiyorum ama benim kalbimden hep oglan geciyor diyo. hem anlatiyo kendi belirtilerini benimkiyle tam tersi yinede oglan olacak heralde diyo. benim bildigim eski yiyince kiz derler tatli deyince erkek derler. ben eski yiyorum diyorum ha bak oglan olacak iste diyo. neyse simdi baslasam yine gicik olurum kadina
amannn unut şurda neşemiz yerinde napcan o munasebetsizi
ama bende ekşi yiyom bak oğlan inanma öle şeylere
hepinize günaydın kuşlarım
kepeklim çok geçmiş olsun canım yaa
çilek cim silik derken pembe miydi çizgi
benim açık pembeydi çizgi
zkol sen klomenemi başladın cnm. çook yanetkileri varya geçen ay çok çektim ben
doğurunca gelirim ama bakkkk kaçmak yok sonra
bulmayan ne olsun aaaa gelin adaylarına toplucanak bakıcaz öle her kızı almam ben
Karın ağrısı ve şişlik yaptı bana canım iştahımı açtı sanırım kilo aldım kullanırken
benimde saclarim kivirciktir aslindada ben hep düzlüyorum. esim düz saci cok seviyorum ama kivirikta cok tatli. Allahim sagliklisini versinde baska birsey istemiyorum ben. dün kaynanam yine sinir etti zaten. ay kizim bilmiyorum ama benim kalbimden hep oglan geciyor diyo. hem anlatiyo kendi belirtilerini benimkiyle tam tersi yinede oglan olacak heralde diyo. benim bildigim eski yiyince kiz derler tatli deyince erkek derler. ben eski yiyorum diyorum ha bak oglan olacak iste diyo. neyse simdi baslasam yine gicik olurum kadina
Çin takvimine baksana. Doğru çıkıyo genelde....
cnm hayırlısı olsun çokkk nadir böle yanılma payı kanda kesin çıkar ama hamişsin bence.bide baazı yerlerde testteki bazı 2. çizgiler çıktığı halde hamile olmayanlar olmuş test bozukmuş falan aklıma onlar geldi ama tabi kan tahlili granti olur heralde
günaydın kıslar slmm nasılsınız bakaımmm
gülll didemmm ebrarımm sumrucumm melişax ve diğer yeni arkadaşlarrr hepinize günaydınnnnnnnnnnn
bide baazı yerlerde testteki bazı 2. çizgiler çıktığı halde hamile olmayanlar olmuş test bozukmuş falan aklıma onlar geldi ama tabi kan tahlili granti olur heralde
günaydın kızlar nasılsınız benim biraz canım sıkkın. üst katta bir arkadaşım var 5 ay önce evlendi. adetlerimiz hep arka arkaya olurdu. geçen ya o 18 inde ben 19 unda adet oldum benim adetim başladı bitti o hala adet olmadı test yapmadı henüz ama hamile oldugundan şüpheleniyor evlendiklerinden beri hiç korunmadılar. kıskandıgımı sanmayın çok özendim bende bu ay çok heyecan yapmıştım olmadı canım sıkıldı bir de arkadaşımın böyle bir durumu olunca ister istemez canım daha da sıkıldı onun olduda benim neden olmuyor diye hayırlısı olsun diyorum ama beynim kalbime söz geçiremiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?