Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

allahım gönlüne göre versin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben dopğar doğmaz sünnet yaptırıcam bu veledi sonra psikolojisi bozuluyomuş

ebraaaaaaaaaaaaaaarrrr sen nere gitiin kız o fotodaki çocuğa benzerse onun gelecegi behlül gibi olur ah ne güzel olur

kizlar birsey sorcam ya. simdi kurban geliyorya. türkiyede kurbanliklar cok pahaliymis. neyse kaynatam her sene kurban keser. biz arabayi almadan alin ben herseyine burda baktiririm falan diyordu gittik izine baktirdida sagolsun, esimde hep senin baban mi ödicek sanki benimki öder falan derdi. neyse iste izinde arabanin bakimlari falan yapildi tatile falan gittik (gide gide dayisigile gittik eismin). biz izindeyken kaynatam 1500 tl harcamis. döndük izinden esim basladi babama 2000 euro borcumuz var diye. 1500tl 750 euro falan ediyorya neyse. burda kendisi kurban kesmiyor borcum var yani tasindim falan diye ama dün babasina 500 euro gönderdi kurban alabilsin diye. e aslinda borc degil babasinin harcadigi para yani esimle ben mi yedik sadece 1500tl yi. hayir. simdi o parayla kaynatamin kurban almasi dogru mu yanlis mi? birde paramiz yok diye esim burda kesmiyor günah degil mi ya?

günaydın kızlar nasılsınız benim biraz canım sıkkın. üst katta bir arkadaşım var 5 ay önce evlendi. adetlerimiz hep arka arkaya olurdu. geçen ya o 18 inde ben 19 unda adet oldum benim adetim başladı bitti o hala adet olmadı test yapmadı henüz ama hamile oldugundan şüpheleniyor evlendiklerinden beri hiç korunmadılar. kıskandıgımı sanmayın çok özendim bende bu ay çok heyecan yapmıştım olmadı canım sıkıldı bir de arkadaşımın böyle bir durumu olunca ister istemez canım daha da sıkıldı onun olduda benim neden olmuyor diye hayırlısı olsun diyorum ama beynim kalbime söz geçiremiyor işte

hepinize günaydın kuşlarım
kepeklim çok geçmiş olsun canım yaa
çilek cim silik derken pembe miydi çizgi
benim açık pembeydi çizgi

Çok teşekkür ederim herkese, çizgi açık renkliydi yani 2. olan koyu pembe , yaptım çok hafifti sabah bir baktım iyice koyulaşmış. Çok heyecanlıyım bakalım kan testinde ne olacak

didemcimm eşimde öle dio ama oyyy kıyamam ya çok acı çekcekk ağlıyıp durcak nasıl kıycan ben dayanamam herhalde.
senin bulantılar geçti galiba çenene vurdu. bulananların neşesi yok fazla bende regli psikolojisindeyim ortada geziyom.

Karın ağrısı ve şişlik yaptı bana canım iştahımı açtı sanırım kilo aldım kullanırken

cnmmm ben 4 kg almışım bide çatlatma iğnesinden snra iyce alıyon şişlik fena oluyo bel ağrısı oluyo sen buay kullanmıyonmu kimdiya başladım diye yazmış

bide baazı yerlerde testteki bazı 2. çizgiler çıktığı halde hamile olmayanlar olmuş test bozukmuş falan aklıma onlar geldi ama tabi kan tahlili granti olur heralde

günaydın kıslar slmm nasılsınız bakaımmm
gülll didemmm ebrarımm sumrucumm melişax ve diğer yeni arkadaşlarrr hepinize günaydınnnnnnnnnnn

bide baazı yerlerde testteki bazı 2. çizgiler çıktığı halde hamile olmayanlar olmuş test bozukmuş falan aklıma onlar geldi ama tabi kan tahlili granti olur heralde
cnm hayırlısı olsun çokkk nadir böle yanılma payı kanda kesin çıkar ama hamişsin bence.

günaydın kıslar slmm nasılsınız bakaımmm
gülll didemmm ebrarımm sumrucumm melişax ve diğer yeni arkadaşlarrr hepinize günaydınnnnnnnnnnn

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin ne bu süpriz güzelliik.
nasılsın cnmm okuldan haber geldimi merak ettim fırsat olmadı aramak seni.

günaydın ceylinim sitemizin demişbaşıııııııııııı
yüzümüzde güller açtırdın bak hoşgeldin

Üzülme canım ya. Ona veren Allah sana vermeyen Allah. Hayırlısını iste. İnşallah en kısa zamanda sende mutlu bir haber alırsınyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…