Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

teşekkür ederim hepinize inşallah allah her isteyene hayırlısıyla bir evlat versin : ilk burdan sizlere haber veririm zaten:))))

Son düzenleme:
dün ecz. önünden geçiyom kaçç aylar sonunda ilk defa içimden test almak geldi ama tuttum kendimi. 2 var daha yarın yapsam çıkarmı acaba. nedense bu ay test almak geliyo içimden geçen ay klomen kullanmama rağmen hiç almak istemedim.

iki çizgi çıkmıştı bgn de kan testi yaptırdım 3,66 çıktı bu nasıl iş anlamadım :S adetim de bgn olmam lazımdı . belki yükselir dimi kızlar? bilen yazarmı lütfen

yap abla istiyorsan ama kendini ayarla yani simdiden cikmiyabilir biliyorsun.

iki çizgi çıkmıştı bgn de kan testi yaptırdım 3,66 çıktı bu nasıl iş anlamadım :S adetim de bgn olmam lazımdı . belki yükselir dimi kızlar? bilen yazarmı lütfen

en saglıklısı adet tarihinden 3 4 gün sonra yapmatır zannedersem bence pazartesi ye kadar sabret olmazsa yap canım.

gülüm ben poliklinikte deilim ki faturalamadayım ya rahatım o yüzden
ben online ortamda fatura oluşturuyorum o yüzden hep sizinleyim

Slm kızlar maaşallah pek kalabalıgız bugün ben sadece okumakla yetiniyorum ama şimdi öyle molası artık size katılabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…