Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım ya üşütmüş olsam uzun süreli olmaz mı anidn başlayıp hemen geçiyo birde böyle elimi bastırıdıgımda acım oluyor

kizlarrrr uykum geldiii. birsesy yapmiyorum ama yoruluyorum nedense ya. cok tembellesitimben ya. bu arada didem dün bende kestanemi yiyebildim nihayet. valla sansima cokta güzellermis

Ay valla nerdeyse oturup ağlayicam eşimin yanına gittim o da istemedi yarın gel dedi küstüm onada valla nerdeyse bebek fikrinden bile vaz gecicem

slm kızlar nasılsınız? yosi den haber varmı? kan testi yaptıracaktı en son

Peki sen doktora gittin öylemi ögrendin geliştigini sende gelişti ama gebelik oluşmadı mı amannn kafam çok karıştı

ilk kullanımda çok şiddetli oluyor yan etkileri ama sen düşük doz kullanmışın okadar olmamalı sonrasında alışıyor vücut

Valla bende anlamadım canım sadece kaşık ağrısı beklerken belim ve başım da ağrıyınça yan etkisine baktım ve o zaman fark ettim ilaçtan olduğunu yoksa bende bel ağrısı regl bir kaç gün kala başlıyor normelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…