Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slmlar hanımlar ..yemek yedim midem biraz sakinleşti geldim.sabah cok kötüydüü.
slmlar şupheci o arkadas daha gelmedi haber yok yani.
esracım afrcim sizler nasılsınız. ne var ne yok

Evet canım ben geçen ay yumurtlama takibi yaptırdım ve o zaman öğrendim çok geliştiğini ağrılarımda vardı zaten dr yumurtalar çok geliştiği için ağrı yapıyor dedi ve çok gelistigi zaman döllenme olmuyormuş

peki döllenme olmasına raman neden gelebil olmuyormuş sana da çok soru sordum ama işte kafama takıldı

Canım hormon testi yaptırdınmı hiç bu belirtiler Pkoda vardır prl ve östrojen yüksekliğinde bende hiç olmadı ama öyle biliyorum.

peki döllenme olmasına raman neden gelebil olmuyormuş sana da çok soru sordum ama işte kafama takıldı

Gelebil derken ne dediğini anlamadım ama ben bu ay klomen kullandım ve yumurtalarım normel düzene girdi ve çalışma yapmaya çalışıyorum beyefendinin gönlü olursa

Hayırdır niye sinirlisin

Ay valla bu adam beni çok sinir ediyor hem bana çocuk ver deyip duruyor hemde çalışma yapmaya yanaşmıyor en son p.tesi akşamı oldu dün olmadı bugün yapalım dedim ay önce yok yorgunmuş yarın olsa daha iyi olurmuş filan ben onun keyfine göre yaparsan bizden çocuk filan olmaz valla sinir ediyor beni artık sıkıldım bunaldım yeterrr valla yarın yapalım filan dedi yok yarın dedim bugün yoksa bir daha hiç yok bebektende vaz geçtim dedim ama sinir ışte sabah işten geldi akşam tekrar işe gidecek

ayyy cnm yaaa sen ciddimisin?

Evet diyorum ya bahtsız bedeviyi çölde kutup ayıları şeedermiş benimkide o hesap Pko var şimdi bide saçma sapan prl yüksekliği tsh düşüklüğü tam bahtsızım işte o yüzden kutup ayısı da aidsli çıkar kesin bende Of offfffffffffffff mafoldumbenmafoldumben:a015::çok üzgünüm:

gelebil derken ne dediğini anlamadım ama ben bu ay klomen kullandım ve yumurtalarım normel düzene girdi ve çalışma yapmaya çalışıyorum beyefendinin gönlü olursa

ay canım pardonya gebelik olmuyor diyecektim pardon valla benim adamda geçen çok yorgunum hemen duşa girip yatacagım dedi ben azcık yanaştım sonra dedi bi 5-10 dk varya dedi tabi sonuç benim istedigim

Offff kızım sende bişeler yedir içir adamı libidosu tavan yapsın :)

zeyneeep abartma rica ederim.bunlar heep tedavisi olan şeyler.Allahım ınsallah tez zamnda verir bebeğinide..sen moralini yüksek tutacaksın.bak burda kac tane pkolu hamıle var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…