slmlar hanımlar ..yemek yedim midem biraz sakinleşti geldim.sabah cok kötüydüü.
slmlar şupheci o arkadas daha gelmedi haber yok yani.
esracım afrcim sizler nasılsınız. ne var ne yok
evet canım ben geçen ay yumurtlama takibi yaptırdım ve o zaman öğrendim çok geliştiğini ağrılarımda vardı zaten dr yumurtalar çok geliştiği için ağrı yapıyor dedi ve çok gelistigi zaman döllenme olmuyormuş
en saglıklısı adet tarihinden 3 4 gün sonra yapmatır zannedersem bence pazartesi ye kadar sabret olmazsa yap canım.
Kızlar size birşey sorucam cvp verirsenizde sevinirim benim göğüs ucunda her ay sanki iltihap gibi oluyor ve dokunduğunda sildiğinde filan çıkıyor merak ettiğim bu sadece bende mi oluyor yoksa sizlerde de varmı? ? ?
Şimdi gördüm canım ne olsun sinir stres gidiyor ışte
peki döllenme olmasına raman neden gelebil olmuyormuş sana da çok soru sordum ama işte kafama takıldı
haaaaaaaaa o zaman ne ki o ben yanlış hatırladım galiba ay çok utandım
Pkolu bahtsız bedevi benim kutup ayımda aids çıktı
Hayırdır niye sinirlisin
ayyy cnm yaaa sen ciddimisin?
ayyy cnm yaaa sen ciddimisin?
anlasıldı esra eşine bozulmuş..noldu bacım naptı sana...
gelebil derken ne dediğini anlamadım ama ben bu ay klomen kullandım ve yumurtalarım normel düzene girdi ve çalışma yapmaya çalışıyorum beyefendinin gönlü olursa
Ay valla bu adam beni çok sinir ediyor hem bana çocuk ver deyip duruyor hemde çalışma yapmaya yanaşmıyor en son p.tesi akşamı oldu dün olmadı bugün yapalım dedim ay önce yok yorgunmuş yarın olsa daha iyi olurmuş filan ben onun keyfine göre yaparsan bizden çocuk filan olmaz valla sinir ediyor beni artık sıkıldım bunaldım yeterrr valla yarın yapalım filan dedi yok yarın dedim bugün yoksa bir daha hiç yok bebektende vaz geçtim dedim ama sinir ışte sabah işten geldi akşam tekrar işe gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?