Offff kızım sende bişeler yedir içir adamı libidosu tavan yapsın :)
bencede esra az işvelen cilvelen adama.buna hayır diyecek koca olmaması lazım..
zeyneeep abartma rica ederim.bunlar heep tedavisi olan şeyler.Allahım ınsallah tez zamnda verir bebeğinide..sen moralini yüksek tutacaksın.bak burda kac tane pkolu hamıle var..
şüpheci bence olaydan şüphelendi gercek aids sandı sanırım Allah korusun..
aa tabi var ebrar ppkolu mesela..yanlıs hatırlamıyorsam eflal yada reyyan de pkolu.evhan vardı sen tanırmısın bılmem oda pkolu..hepısıde hamiş..ebrar gelsin sor anlatsın sana..pko oyle dert edilecek bi hastalık değil sukur..üzülme sen hiç.vardır hayırlı bı zamanı..
Benim ki der ben baştan hata yaptım hep onun yanında en iyi en güzel hallerinle olduğum için adam artık alıştı bir değişiklik olmuyor onun için
Ayyyy canım içime su serptin valla:) Çok sevindim bu haberleri duyduğuma ebrarrrrr ne olur gel anlat bana nasıl hamiş kaldın yaaa:) yaaa kızlar göğüslerim hala çok ağrıyo aceba prl genemi yükseldi yaaaAyyyy ben bugün çok karamsarım bişi yazmıyım içiniz kararmasın sabahtan beri ağlamaklıyım zati
Kızlar bana bir akıl verin madem ne yapsamda adamın başını döndürsen
kiz ben pko nedir pek bilmiyorum ama kepeklim dogru diyo onlarda öyleydi ve hamis hamis dolasiyorlar simdi
Yumurtalıkların işlevlerini yavaş yapması demek canım. Bi çeşit hormon hastalığı:)
haaa anladim simdi. yani sen simdi yumurtalarin normal gelissin diye ilac kullanman gerek. kiz okadar tedavi var sen üzme kendini. Insallah Allahim en kisa zamanda sanada bi bebis verir
Pasta fikri güzelmiş sonra derin bi dk dudagının yanında pasta kalmış öpersin büyük ihtimal devamı gelir yada parfüm sık bi kokla yeni aldım güzel mi dersin koklarken sen onu boynundan öpersin o da tepkisiz kalamaz zannım ca
Canım benim eşim de onlar işe yaşanıyor malesef hem bu akşam işe gidecek hem pazar günü akşama güzel sofra kurdum süslendim adam e e geldi çok açık giymişrin niye bu kadar yemek yaptın filan dedi sonra hiç birşey olmadı boşa hazırlamış oldum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?