Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Offff kızım sende bişeler yedir içir adamı libidosu tavan yapsın :)

Ne yedirim ki kız yaaa dün babasını hastaneye götürdü akşama doğru geldi yemeğini yedi ve hemen işe gitti bugün de çok uykum var yarın gel filan diyor ama dün yine kaşık ağrım çok oldu bugün büyük ihtimal yumurta çatlar bende onu kaçırmak istemiyorum

zeyneeep abartma rica ederim.bunlar heep tedavisi olan şeyler.Allahım ınsallah tez zamnda verir bebeğinide..sen moralini yüksek tutacaksın.bak burda kac tane pkolu hamıle var..

Gerçekten varmı aranızda pkolu hamileler yaaa ne bileyim uzun zaman oldu kepeklim hala bebişim yok ve artık umutsuzlanıyorum

aa tabi var ebrar ppkolu mesela..yanlıs hatırlamıyorsam eflal yada reyyan de pkolu.evhan vardı sen tanırmısın bılmem oda pkolu..hepısıde hamiş..ebrar gelsin sor anlatsın sana..pko oyle dert edilecek bi hastalık değil sukur..üzülme sen hiç.vardır hayırlı bı zamanı..

Ayyyy canım içime su serptin valla:) Çok sevindim bu haberleri duyduğuma ebrarrrrr ne olur gel anlat bana nasıl hamiş kaldın yaaa:) yaaa kızlar göğüslerim hala çok ağrıyo aceba prl genemi yükseldi yaaa Ayyyy ben bugün çok karamsarım bişi yazmıyım içiniz kararmasın sabahtan beri ağlamaklıyım zati

Benim ki der ben baştan hata yaptım hep onun yanında en iyi en güzel hallerinle olduğum için adam artık alıştı bir değişiklik olmuyor onun için

kiz findik falan yedir :) kapiyi kilitle atla adamin üstüne kaydirigubbakcemile3
ya cok haklisin sen canim ama yorgun olunca insan hic aklina bile gelmiyo o is ya. ben kendimden biliyorum okadar yoruluyordumki uyumazsam simdi ölücem saniyordum bazen.

kiz ben pko nedir pek bilmiyorum ama kepeklim dogru diyo onlarda öyleydi ve hamis hamis dolasiyorlar simdi

Kızlar bana bir akıl verin madem ne yapsamda adamın başını döndürsen

bütün gün hic birsey deme bakalim. bugün aksam yemeginede güzel bi tatli veya pasta hazirla yemekten sonra islerin bitince. pastayi al beraber tv izlerken falan yiyin. sonra koltukta yanina uzan falan filan ne bilim iste öp et o seni odaya götürür heralde

Son düzenleme:
Yumurtalıkların işlevlerini yavaş yapması demek canım. Bi çeşit hormon hastalığı:)

haaa anladim simdi. yani sen simdi yumurtalarin normal gelissin diye ilac kullanman gerek. kiz okadar tedavi var sen üzme kendini. Insallah Allahim en kisa zamanda sanada bi bebis verir

haaa anladim simdi. yani sen simdi yumurtalarin normal gelissin diye ilac kullanman gerek. kiz okadar tedavi var sen üzme kendini. Insallah Allahim en kisa zamanda sanada bi bebis verir

Aynen öyle canım hadi bakalım dedim ya bugün karamsarım diye

Pasta fikri güzelmiş sonra derin bi dk dudagının yanında pasta kalmış öpersin büyük ihtimal devamı gelir yada parfüm sık bi kokla yeni aldım güzel mi dersin koklarken sen onu boynundan öpersin o da tepkisiz kalamaz zannım ca

Canım benim eşim de onlar işe yaşanıyor malesef hem bu akşam işe gidecek hem pazar günü akşama güzel sofra kurdum süslendim adam e e geldi çok açık giymişrin niye bu kadar yemek yaptın filan dedi sonra hiç birşey olmadı boşa hazırlamış oldum yani

kizlar ben yemege gidiyorum. 1 saatte kadar gelirim. insallahta hemen girebilirim. grsrz öpüyorum

Güzel fikirmiş dur yarın dışarı çıkarsak pasta alıyim çünki eşim hayır pasta sever ev yapımı sevmiyor bu yöntemi bi deneyim

Sende benim yaşadıklarımı yaşamışsın benim herif gibi hödük davranmış ben artık göstermiyorum kızım o zaman daha kıymetli oluyor:) Eşim diyo ki kardeş gibi yatıyoruz bari bir iki yerini göreydim ama yok taviz vermiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…