Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Yaaaa dideeeeeeeeeeeeeeeem nerdesin yaaaa ebrarrr da yok kızlar gelsenize

Didem gel beni neşelendir ebrar sende hastalıkla ilgili 1-2 şey anlat da içim şenlensin:)

Yaaaa dideeeeeeeeeeeeeeeem nerdesin yaaaa ebrarrr da yok kızlar gelsenize

Didem gel beni neşelendir ebrar sende hastalıkla ilgili 1-2 şey anlat da içim şenlensin:)

geldimmmm bacııııııııııı ne oldu kız moralinmi bozuk

kızlar ben gellldimm çocuklarımı okula bıraktım çarşımı pazarımı yaptııııııııım geldim,aldıklarımıda yerleştireyim geliyommm.

geldimmmm bacııııııııııı ne oldu kız moralinmi bozuk

Anaaaam kalp kalbe karşıymış canım benim nasıl duydun beni ama:) Yaa benim şu salak doktor yine bişiler yazmış canımı sıkmış da sağolsun kızlar içimi aydınlattılar:) Seni özledim Oğuzun sıcaklığını hissetsin teysesi istedim:)

Kız ben yatarkeni bırak normelde evde bile eşimin yanında hep dekolte giyinen biriyim özelliklede göğüs dekoltesi neyse kız şuan eşimin koynundayım barıştık ama bu seferde çenesi durmuyor çok konuşuyor

galdik teyzesi ay ne takıYON ONU YA

Kızım delimisin nesin kapat telefonu da işine bak manyak kadın:)

Kız senin şimdi telle ne işin var kocana de bi sus kari de dikkatim dagılıyo de hadi kolay gele

Merhaba Kızlarrrrrrrrrr
hiç yazmıyorum ama her gün takip ediyorum burayı
içim açılıyor vallahi
yine canım sıkılıyordu yine çok güldüm yazdıklarınıza

tabi sıkıntısı olanlara, telaşı olanlara Allah yardımcıları olsun diyorum sıkmayın canınızı

Bir de şu veletler bir gelsin önce bir güzel kızıcam nerde kaldın diye

geçenlerde de bu sohbet vardı burda
aman bu topiği boş bırakmayın diyorum ben çok eğleniyorum burayı okurken içim açılıyor, stresim azalıyor
hepinize kucak dolusu sevgiler:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

Kızım delimisin nesin kapat telefonu da işine bak manyak kadın:)

Yok kız o işi yarın yapıcaz şimdi kaltım yanından 2 saat uyusun yazık yaa dün iş başında uyuya kalmış ve yakalanmış ceza kesmişler bugün uyuyum da yine ceza yeniyim ama yarın öbürgün pes peşe hatta ben hiç birşey yapmıcam o isteğe getirçekmiş beni

hoşgeldin tatlım herzaman bekliyoruz keyiflidir bu topic

Kızlar başka bir topicten çaldım bu yorumu:)

Canım eğer kendine bi mucize arıyorsan işte o benim....3 sene önce evlendim evlendikten sonra 40-50 günde bir adet görmeye başladım ağrılarım vardı doktora gittim yapılan test sonucu bana asla çocuğumun olmayacağını söyledi ağlayarak eve geldimn başka bi doktora daha gittim o da aynısını söyledi kahrolmuştum...bu arada rahatsızlığımda devam ediyordu tavsiye üzerine çok iyi bi doktora gittim bana daha bakar bakmaz rahatsızlığımın adını söyledi polikistik over...hemen tedaviye başladık haplar iğneler...olmuoyr olmuyordu...tam 5 ay ilaç kullandım gebelik olmadın doktor daha fazla devam edemeyiz biraz bekleyelim dedi ve aradan 5 ay geçti ....tedavi zamanında adetim düzene girmişti geçen sene mart ayında adetim gelmedi eyvah gene düzenim şaştı dedim hamileliği unutmuştum bileee...arkadaşım ısrar etti test yaptık veeeeeee çift çizgi.....işte sözlerin bittiği andı benim için.....hemen doktoruma gittim 2 aylık hamileydim şimdide 7,5 aylık dünyalar güzeli bi kızım var....Allah a hep inandım bekledim ve şimdi çok mutluym....inşallah seninde dünyalar güzeli bir bebeğin olur...ama şuna inan stres çok önemli stres büyüyen yumurtayı küçültüyor yumurtlamayı engelliyor..sakin ol inan ve bekleee...
hadi bakalım inşallah anneyim dediğin günüde görürüz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…