Yaaaa dideeeeeeeeeeeeeeeem nerdesin yaaaa ebrarrr da yok kızlar gelsenize
Didem gel beni neşelendir ebrar sende hastalıkla ilgili 1-2 şey anlat da içim şenlensin:)
kızlar ben gellldimm çocuklarımı okula bıraktım çarşımı pazarımı yaptııııııııım geldim,aldıklarımıda yerleştireyim geliyommm.
geldimmmm bacııııııııııı ne oldu kız moralinmi bozuk
Sende benim yaşadıklarımı yaşamışsın benim herif gibi hödük davranmış ben artık göstermiyorum kızım o zaman daha kıymetli oluyor:) Eşim diyo ki kardeş gibi yatıyoruz bari bir iki yerini göreydim ama yok taviz vermiyorum:)
Anaaaam kalp kalbe karşıymış canım benim nasıl duydun beni ama:) Yaa benim şu salak doktor yine bişiler yazmış canımı sıkmış da sağolsun kızlar içimi aydınlattılar:) Seni özledim Oğuzun sıcaklığını hissetsin teysesi istedim:)
Kız ben yatarkeni bırak normelde evde bile eşimin yanında hep dekolte giyinen biriyim özelliklede göğüs dekoltesi neyse kız şuan eşimin koynundayım barıştık ama bu seferde çenesi durmuyor çok konuşuyor
Kızım delimisin nesin kapat telefonu da işine bak manyak kadın:)
galdik teyzesi ay ne takıYON ONU YA
He valla ama ne bilem ben benim doktorum farkedemedi de koooca prof farketti diyom bende ne bilem işte:)
Kızım delimisin nesin kapat telefonu da işine bak manyak kadın:)
didoş hosgeldin..
kızların karamsar gunu bugun..
Merhaba Kızlarrrrrrrrrr
hiç yazmıyorum ama her gün takip ediyorum burayı
içim açılıyor vallahi
yine canım sıkılıyordu yine çok güldüm yazdıklarınıza
tabi sıkıntısı olanlara, telaşı olanlara Allah yardımcıları olsun diyorum sıkmayın canınızı
Bir de şu veletler bir gelsin önce bir güzel kızıcam nerde kaldın diye
geçenlerde de bu sohbet vardı burda
aman bu topiği boş bırakmayın diyorum ben çok eğleniyorum burayı okurken içim açılıyor, stresim azalıyor
hepinize kucak dolusu sevgiler:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?