Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ya kızlar benim şimdi yine batmam var ufff iki gündür böyle ara ara oluyor ama allahtan çabuk geçiyor

Ben dr. a sormuştum çatlamayan yumurta varsa o çatlamıştır ilişki sırasında dedi

aaaaaaaa gerçektenmi bak bunuda ilk defa duydum sevineyimmi yani şimdi ben bu ağrılara fisfisfis allah halla hayırlısı be tatlım inş.....
ama bir daha olmazsa iyi olur yoksa hiç çekilcek gibi bir ağrı deil yani,ve bir hafta filada eşimle buluşmak istemiyorum.korktum çünkü.
en iyisi ben yine oğlumun yatağında uyuyayım.

Ağrıyla beraber halsizlik dudaklarımda titreme oluyodu. Ihlamur içip karnımı fön makinasıyla ısıtıyodum. Birde yatınca eşimin poposunu karnıma dayayıpta yatıyodum. Yani sıcak tutunca geçiyordu. Şükür olmuyo artık. Fena bi ağrı.

peki melisacım yumurtlama dönemin falan mı
ben klomen falan kullanırken bi arkadaşım demişti ilişki sırasında canın çok acırsa
yumurtaların çatlıyor demektir gerçektende oluyor

vallahi bende anlamadım be ebrarcım,ama allahtan o ağrıyla uyuyakalmışım uyandığımda geçmişti idrar yaparken filan işte biraz agrı oluyo şimdi.

bende cvp verdim sana ama sen bakmadın bileeeeeeeeeeeeee mafoldumben mafoldumben mafoldumbenmafoldumben

iyiyim bende esracım çok şükür senin neyin vardı
bende bebeğimi merak etmiştim içim çok sıkılıyordu sonra gittim meleğimi gördüm
hareket ediyordu çok hoşuma gitti içim rahatladı

peki melisacım yumurtlama dönemin falan mı
ben klomen falan kullanırken bi arkadaşım demişti ilişki sırasında canın çok acırsa
yumurtaların çatlıyor demektir gerçektende oluyor

tatlım olmaması lazım çünkü bugün benim 17.günüm,olurmuki
adetimde 1.kasım olucak.

slm yawru kuşlar işlerim vardı geciktim bugün söyle zeynebim ne anlatayım sana
meltemcim başın saolsun rabbim sabırlar versin

Ebrarım hoşgeldin canım benim sende pkoluymuşsun kepeklim öyle söyledi bana anlatsana biraz neydi sorun nasıl hamile kaldın tedavi falan oldunmu?

tatlım olmaması lazım çünkü bugün benim 17.günüm,olurmuki
adetimde 1.kasım olucak.

17. gün çatlama olabilir. Bir defasında yumurta takibi yaptırıyodum 16. gün çatlama olup olmadığını kan testi yaptırdım o gün çatlama başlamıştı.

e tatlım biz senlen aynıyız aramızda 2gün var.ve bende önceden göğüsüm filan şişerdi,ama bu ay hiçççççç belirtim yok.

benim geçen ay 24 ünde idi ama biraz gecikmeli geliyo o yüzden 29 yazdım inş. Belirtilerin hamişlikten yana olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…