Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

melisa çok şükür ya bebeğim iyiymiş gördüm içim rahatladı
elleri ayakları oluşmaya başlamış yeni yeni hareket etmeye başlamış
çok güzeldi herşey

valla kızlar ağzınızdan ballar şakır şakır damlıyo hehhh,hepimiz inş sağlıklı hayırlı bebiklere kavuşuruz öncelik siz ilk bebği olanlara versin mevlam.

İbrahim Saraçoğlu Soğan Kürü (pko lular için)

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.

Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir

kızlar arkaşım kızını bana bırakp pazara çıktı ona bakıyorum şimdi geç yazıcam biraz kusura bakmayın. 1 yaşında olduğu oyun istiyo

zeynebim anlatayım canım
bekarken öğrendim ben pko lu olduğumu d.kontrol ilacı falan kullandım 6 ay bıraktım ve kontrole falan gitmemiştim bi daha evlendikten sonra yine d.k.ilacı kullandım kısa bi süre sonra doğal yolla korundum
ve bebek istediğimiz ay doktora göründüm pko dışında pek sorun yok dedi daha sonra takibe başladık yumurtalar kendiliğinden fazla gelişmiyordu o şekilde klomene başladım 3. ay klomen artı çatlatma oldum ve hamile kaldım maalesef kaybettim 1 ay korundum düşükten sonra
tekrar klomen çatlatma oldum ve herşey çok yolundaydı ama prolaktinim yükseldi o ay
prolaktin için dostinex kullandım ve ilacı kullanırken hamile kaldım çok şükür
darısı senin ve tüm isteyenlerin başına canım benim

Canım prolaktinin yükseldiğini çatlatma iğnesinden sonra test yaptırarakmı anladın?
Hadi bakalım inşallah bizde senin gibi kavuşuruz bebişimizie:)
Senin bebiş nasıl peki?

ewet canım çatlatma iğnesi olmuştum adetimde bigün gecikmişti ramazanda tam iftara 5 dk kala adet oldum hemen doktorumu aradım gel bakalım dedi nöbetçiydi akşam gittim bütün tahlillerim yapıldı ve o zaman öğrendim
bebişim iyi zeynep teyzesi hareketleniyor artık

Kızlar hafat sonu izledigin bi programda hamişlerin oturma şeklini anlatıyordu sürekli oturdugunuz yerde çalışıyorsanız belinize bir yastık koyun diyordu birde ayağınızın altına tabure koyun bacaklarınız aşagı doğru sarktıgında ağrır ama tabure koydugunuzda ağrınız azalacak diyordu yani bacaklar biraz yukarda olacakmış yüksekli böyle elinizi yumruk yapıp bacagınızın altına koydugunuzda nasıl oluyorsa tabure boyuda öyle olacakmış.aklıma geldi sizinle paylaşayım dedim

bende yapmak istiyorum bunu ama her gün iş yerinde nasıl kaynatayım soganı of çalışırken ne zor oluyor hayat.

maşallah anasının kuzusuna yakında sende hissedicen ne güzel bir hamile arkadaşım dert yanıyordu bana gündüz uyuyormuş gece sabaha kadar annesini tekmeleyip duruyormuş. bende istiyorum ya banane ya beklemek çooooooook canımı yakıyor çooook.banada yapsınlar bu çatlama patlama ignelerinden. bu adetin kaç gün sürdü lekelenme şeklindemiydi ben mi yanlış anlıyorum.

sagol canim ya. benim bel agrilari basladi valla. hele biraz zorlanayim kopacak gibi oluyo belim. dün gezdik biraz carsida ayaklarima kara sular indi. yaslilar gibi hissettim kendimi. yukariya yapinca gercekten rahatliyo bacaklar

ya gül doğru sölüyo benim karnımın içinde bişiler oynuyo ay ağlıycam şimdi

Kızlar kolmen 2. ciye başladım.Dozajı arttırdık.Geçen 2 yumurta oluşmuştu.Bu ssefer daha çok oluşacak muhtemelen .Peki yumurta sayısı arttıkça kalite azalır mı?Merak ediyorum.Yani sağlıksız yumurta oluşur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…