Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Bende başladım bende de dozunu azalttılar:) tek yumoş vardı da biraz hayvaniydi bana çekmiş sanırım:)

Ayyyy neşem yerine geldi valla kızlar iyiki varsınız ayoooool:)

Hayır be canım hiç öyle şey olurmu aksine yumurtaların ne kadar çok olursa o kadar şansın çoğalır yani bir yumurtan olursa onu yakalayamazsan o ay için başka şansın olmaz ama 3 yumurtan olursa mesela 3 defa şansın olur bir ay için de birinden biride tutar sanırım

ben kafayı yemedim yani bebğim mi bu ay yaaaa omu ki 16 haftadan önce hissedilmez diyo doktorlar

doktora sormustum bende o dedi ilk hamilelikte bagirsaklarini hissedermissin cok ve bilmedigimiz icin bebek sanirmisiz falan. bilmiyorum valla. ben hic dikkat etmedim

doktora sormustum bende o dedi ilk hamilelikte bagirsaklarini hissedermissin cok ve bilmedigimiz icin bebek sanirmisiz falan. bilmiyorum valla. ben hic dikkat etmedim

bende normalde bağırsaklarımı hep hissediyordum ama böle değilki bu garip bişey

kizlar benim göbüsten hala haber yok haa... cok mini minnacik bi göbüsüm var sadece. kiloda almiyorum galiba. ama gögüslerime dokununca yine agriyorlar. cok büyüdüler yaaa. neyse kizlar birden heyecanlandim pazartesi bebegimi görcem. ya 1 ay olacak görmedigim cok merak ediyorum nasilki bebegim benim

ne güzel hamile kalmak hamileyseniz kıymetini bilin ben bilemedim 15 gün oldu bebeğimi hiç bişey yokken kaybettim doğuma 10 gün kala sezeryanla doğum yaptım hamile kalmayı çok istiyorum ama çokda korkuyorum hamile olmak çok güzel allah hepinizin bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallahh

kizlar yasasin mutfagim kuruldu bitti :) artik cok büyük bi mutfagim oldu :) tek sira mutfaktan L seklinde bi mutfak yaptilar yeni eve. oh daha cok dagitabilirim artik

kiz didem bugün benimde hic bulantim yok cok sükür. simdiye kadar hep sabahlari yemeyince cok bulantim oluyordu bu haftada sabah yiyince bulanmaya basladi. bakalim bugün hemen 7bucukta falan degil 9 gibi yedim birseyler. iyi oldu valla hep böyle yapim bari artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…