ya gül doğru sölüyo benim karnımın içinde bişiler oynuyo ay ağlıycam şimdi
Sumru eee ne var ne yok anlat bakim canım
Anaaam bende ağlıycam yaaaMaşallah kuzuma benim Ebrar da hissediyomuş süper yaaa darısı başımıza:)
Kızlar kolmen 2. ciye başladım.Dozajı arttırdık.Geçen 2 yumurta oluşmuştu.Bu ssefer daha çok oluşacak muhtemelen .Peki yumurta sayısı arttıkça kalite azalır mı?Merak ediyorum.Yani sağlıksız yumurta oluşur mu?
Kızlar kolmen 2. ciye başladım.Dozajı arttırdık.Geçen 2 yumurta oluşmuştu.Bu ssefer daha çok oluşacak muhtemelen .Peki yumurta sayısı arttıkça kalite azalır mı?Merak ediyorum.Yani sağlıksız yumurta oluşur mu?
ben kafayı yemedim yani bebğim mi bu ay yaaaa omu ki 16 haftadan önce hissedilmez diyo doktorlar
doktora sormustum bende o dedi ilk hamilelikte bagirsaklarini hissedermissin cok ve bilmedigimiz icin bebek sanirmisiz falan. bilmiyorum valla. ben hic dikkat etmedim
bende hissediyormuyum acaba? hic dikkat etmedim :bbo:
Hayır be canım hiç öyle şey olurmu aksine yumurtaların ne kadar çok olursa o kadar şansın çoğalır yani bir yumurtan olursa onu yakalayamazsan o ay için başka şansın olmaz ama 3 yumurtan olursa mesela 3 defa şansın olur bir ay için de birinden biride tutar sanırım[/
ben 16 yumurta oluşup hiçbirinin tutmadığını duydum.Onun için yumurta sayısına pek bağlı değil sanırım.Şansımızı arttırmaya çalışıyoruz işte:1rolleyes:
valla nolsun canim ya. aciktim ben valla. patronda gitti simdi sadece sizinle konusabilirim :)
Yaaa sallayın işte kızlar duyduğunuz her kıpırtıyı bebişleriniz sanın işte ne güzel:)
Yaaa sallayın işte kızlar duyduğunuz her kıpırtıyı bebişleriniz sanın işte ne güzel:)
Hazır patronun da yokken bişeyler atıştır kız bebeği aç bırakmalmaz:
Hayır be canım hiç öyle şey olurmu aksine yumurtaların ne kadar çok olursa o kadar şansın çoğalır yani bir yumurtan olursa onu yakalayamazsan o ay için başka şansın olmaz ama 3 yumurtan olursa mesela 3 defa şansın olur bir ay için de birinden biride tutar sanırım[/
ben 16 yumurta oluşup hiçbirinin tutmadığını duydum.Onun için yumurta sayısına pek bağlı değil sanırım.Şansımızı arttırmaya çalışıyoruz işte:1rolleyes:
Deme yaa harbi 16 yumurta mi olurmuş hay marsallah bende bu ay klomen kullandım ilk ve 4 yumurtam olurmuş o bile bana çok geliyor 16 tene valla çokmuş o da haddinden fazla çok olduğu için olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?