kiz didem bugün benimde hic bulantim yok cok sükür. simdiye kadar hep sabahlari yemeyince cok bulantim oluyordu bu haftada sabah yiyince bulanmaya basladi. bakalim bugün hemen 7bucukta falan degil 9 gibi yedim birseyler. iyi oldu valla hep böyle yapim bari artik
ne güzel hamile kalmak hamileyseniz kıymetini bilin ben bilemedim 15 gün oldu bebeğimi hiç bişey yokken kaybettim doğuma 10 gün kala sezeryanla doğum yaptım hamile kalmayı çok istiyorum ama çokda korkuyorum hamile olmak çok güzel allah hepinizin bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallahh
artık yavaş yavaş geçer bulantın canım inşallah hep böyle olur
ne güzel hamile kalmak hamileyseniz kıymetini bilin ben bilemedim 15 gün oldu bebeğimi hiç bişey yokken kaybettim doğuma 10 gün kala sezeryanla doğum yaptım hamile kalmayı çok istiyorum ama çokda korkuyorum hamile olmak çok güzel allah hepinizin bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallahh
kizlar yasasin mutfagim kuruldu bitti :) artik cok büyük bi mutfagim oldu :) tek sira mutfaktan L seklinde bi mutfak yaptilar yeni eve. oh daha cok dagitabilirim artik
ay insallah. ama biliyormusun ben hamilelikte daha cok bulanti olur diye bekliyordum. yani hergün hergün cikartirim falan diye. ama cok sükür öyle olmadi.
yok tıbben açıklanamadı otopsi yaptıırn dediler biz istemedik kontrola diye gittim kızımın kalbi atmıyordu aradan 15 gün geçti ilk günlere nazaran iyiyim tabikide ama aklıma geldikçe kötü oluyorum bana olmaz derdim ama oluyormuş işte hiçte böyle bişeyi duymamıştım burayada yeni üye oldum paylaşımlar çok gzüel her gün yeni bişeyler öğreniyorum
evhan öyle işte canım kız ayağa kalkamıyor yine biz hafif atlattık onun yanında
yok tıbben açıklanamadı otopsi yaptıırn dediler biz istemedik kontrola diye gittim kızımın kalbi atmıyordu aradan 15 gün geçti ilk günlere nazaran iyiyim tabikide ama aklıma geldikçe kötü oluyorum bana olmaz derdim ama oluyormuş işte hiçte böyle bişeyi duymamıştım burayada yeni üye oldum paylaşımlar çok gzüel her gün yeni bişeyler öğreniyorum
canım ne kadar zordur allah yardımcın olsun inşallah tekrar gelir bebişin sana kollarına alırsın allahım kokusunu burnundan eksik etmez inşallah
teşekkür ederim inşallah istanbulda oturuyrm evleneli 1 seneyigeçti can sıkıntısından ne yapıcağımı bilemiyorum şimdi benim için daha zor kzıımda yok bundan sonra neler yapsamda zaman geçirsem diye düşünüyorum siz kaç aylık hamilesinz
bize takıl tatlımmmm
ben 12+2 yim 4 yıllık evliyim kendini toparlayınca çık dolaş biraz avrupa yakasındamısın
teşekkür ederim inşallah istanbulda oturuyrm evleneli 1 seneyigeçti can sıkıntısından ne yapıcağımı bilemiyorum şimdi benim için daha zor kzıımda yok bundan sonra neler yapsamda zaman geçirsem diye düşünüyorum siz kaç aylık hamilesinz
Deme yaa harbi 16 yumurta mi olurmuş hay marsallah bende bu ay klomen kullandım ilk ve 4 yumurtam olurmuş o bile bana çok geliyor 16 tene valla çokmuş o da haddinden fazla çok olduğu için olabilir
Yengem tüp bebek tedavisi gördüğünde 30 yumoşu vardı desem ne dersiniz?
Güle güle kullan canım benim mutfağımda L hatta kapınin üstüne uzanan kocaman bir mutfak dolabım var ama mutfağım küçük yani iki kisi girince mutfağa olmuyor ama mutfakta balkon var onu da içeri alırsam çok iyi olucak aklımda çok şey var ama maddiyattan dolayı ha deyince olmuyor
evet avrupa yakasındanım okmeydanında oturuyrm ilk bebeğin heralde
masallah deriz
sürüsüne bereket derimmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?