Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

artık yavaş yavaş geçer bulantın canım inşallah hep böyle olur

ay canim benim ya. basin sagolsun daha cok yeni olmus. nasilsin simdi? neden öyle oldu birsey diyebildi mi doktorlar?

çok üzüldüm canım başın saolsun hiç bi sebep söylemedilermi

yok tıbben açıklanamadı otopsi yaptıırn dediler biz istemedik kontrola diye gittim kızımın kalbi atmıyordu aradan 15 gün geçti ilk günlere nazaran iyiyim tabikide ama aklıma geldikçe kötü oluyorum bana olmaz derdim ama oluyormuş işte hiçte böyle bişeyi duymamıştım burayada yeni üye oldum paylaşımlar çok gzüel her gün yeni bişeyler öğreniyorum

kizlar yasasin mutfagim kuruldu bitti :) artik cok büyük bi mutfagim oldu :) tek sira mutfaktan L seklinde bi mutfak yaptilar yeni eve. oh daha cok dagitabilirim artik

Güle güle kullan canım benim mutfağımda L hatta kapınin üstüne uzanan kocaman bir mutfak dolabım var ama mutfağım küçük yani iki kisi girince mutfağa olmuyor ama mutfakta balkon var onu da içeri alırsam çok iyi olucak aklımda çok şey var ama maddiyattan dolayı ha deyince olmuyor

ay insallah. ama biliyormusun ben hamilelikte daha cok bulanti olur diye bekliyordum. yani hergün hergün cikartirim falan diye. ama cok sükür öyle olmadi.

evhan öyle işte canım kız ayağa kalkamıyor yine biz hafif atlattık onun yanında

canım ne kadar zordur allah yardımcın olsun inşallah tekrar gelir bebişin sana kollarına alırsın allahım kokusunu burnundan eksik etmez inşallah

Allah yardımcin olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar kızının kardeşini kucağına alırsın

teşekkür ederim inşallah istanbulda oturuyrm evleneli 1 seneyigeçti can sıkıntısından ne yapıcağımı bilemiyorum şimdi benim için daha zor kzıımda yok bundan sonra neler yapsamda zaman geçirsem diye düşünüyorum siz kaç aylık hamilesinz

bize takıl tatlımmmm
ben 12+2 yim 4 yıllık evliyim kendini toparlayınca çık dolaş biraz avrupa yakasındamısın

Buraya takıl caninin sıkıntısı biraz olsun geçer bende henüz yok canım bebek ama inşallah en kısa zaman da olurolumunekankayizsmile

sagol tatlim. benimde mutfagim kücüktü önceden. yinede insan yapicani yapiyo valla. büyük mutfagin avantaji iste herseyi iceriye tasimiyorsun mutfakta yiyebiliyorsun. bikmistim valla herseyi iceriye tasi ye sonra geri tasi falan. birsey eksik oluyo on kere sofradan kalk. insallah en kisa zamanda bi yemek masasida alirda bizimki mutfakta yeriz. diyoki sonra tabi onun icin fark etmiyo ben ugrasiyomya. ama aldircam kötükedihüso

evet avrupa yakasındanım okmeydanında oturuyrm ilk bebeğin heralde

evet tatlım ilk bebeğim allahım acısını yaşatmasın
avrupa yakasındaysan gezecek yer çok dişarı çık biraz tabi kendini toparladıktan sonra bende avrupa yakasındayım avcılarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…