Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Sapanca nerde bilmiyorum ki ben gülüceksin belki ama bende 4 yaşından beri gebzedeyim ama

.:)güldüm birazzz tebessüm ettim sapanca gölünüde duymadın mı :.. ordan geldim işte bende gebzeyi çok fazla bilmiyrm çok işim düşmedi gelip gitmedim çalışıyormusun bu ardaa seray8686 hotmail ordanda konuşabilirz

Ben seni ekleyemedim sen ekle istersen [email

Son düzenleme:
Günaydın kızlar gene benim aranızda en erkenci:) Dün saçma sapan okadar çok olay oldu ki bir türlü gelemedim yanınıza, Seraycım çok üzüldüm. Rabbim hayırlısıyla yeniden hamile kalmanı ve bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah kolay hamile kalamadım demişsin sebebi ne?
Didemcim bak sakın hastalanma hemen kendine bitki takviyesi yapıyorsun ıhlamur falan:)
Sumrucum yeni evin hayırlı olsun hadi bakalım inşallah çooook güzel günler yaşarsınız o evde:)
Esracım eşinle aranızda olan sevgi hiç bitmesin inşallah:)
Bu arada 3000. sayfamız hayırlı uğurlu olsun kim diyordu 3000. sayfada müjde verecem diye bekliyoruz müjdeyi:)

günaydın kızlarrrrrrr bugün en erkenci benim zannımcaaa sayfalar 3000 olmuş vatana millete hayırlı uğurlu olsun

ben demiştim ama daha erken ben bu kadar hızlı ilerleye bilecegini sanmamıştım ama anam maaşallah bizde çene denizde su aynı

günaydın kepeklim iyiyiz çok şükür sen nasılsın
bulntıların ne durumda
benim eskisi kadar kalmadı sanırım ama artık akşamları daha fazla olmaya başladı

kızlar valla ben hiç iyi dgilim gece bi ölüyorum sandım karnıma bi ağrı girdi o acıyla uyandım çok kötüydü sabah biraz daha iyiydim ama hala ağrım var bide sabah midem bulandı ayyyyyy ben çok kötüyüm yaa

ebrarım ya valla şifa Allahtan bekliyorum gecsin diye.ne artıyor ne azalıyor gun boyu bulanıyor ne yesem cıkarmak ıstıyorum ..gunde ıkı uc cıkarıyorum..diorum ya şifa Allahtan inşallah gecer.vardır bunda da bır hayır.

afrcim gecmıs olsun yaa ..dun kızlr yumurtlar gelıstıgı ıcın dıyorlardı.ınsallah oyle olur..bebişin hemen gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…