hoşbulduk canlarım çok özledim sizleri bi bakem dedim ..bebişler nasıl..didemcim ben daha geçen hafta hissettim bebeğimi artık sürekli hissediyorum.
oy teyzesinin kuzusu bizde seni çok özledik canımmm
benim hissettiğim neki acep bağırsak değil eminim
hoşbulduk canlarım çok özledim sizleri bi bakem dedim ..bebişler nasıl..didemcim ben daha geçen hafta hissettim bebeğimi artık sürekli hissediyorum.
ya dün ben garip bişey hissettim annem hissedersin artık diyo sanırım bebişimdi gülde hissetmen lazım diyo
kızlar ben yemeğe gidiyorm görüşürüzzzzzz
nasıl bi his ben ilk seğirme gibi hissettim .ama benimki çok hareketli değil normalde buna rağmen her saat hissettiriyor şükür ..
ay ne güzel. bende okudum simdi daha 20inci haftaya kadar hissedilmeyebilirmisiz.
sevindim iyi oldgunuza. sen isim düsünmüsmüydün? bak senin kizdan sonra birde oglumuz oldu topikte
bişey attı sanki içerde seğirme gibi bişey ama daha farklı gıdıklanır gibi oldu sol kasığım bebişim orda o galiba dedim gece yine vardı bi hareketlenmeler
bişey attı sanki içerde seğirme gibi bişey ama daha farklı gıdıklanır gibi oldu sol kasığım bebişim orda o galiba dedim gece yine vardı bi hareketlenmeler
Kızlar ben biraz iş yapıyım yemek falan sonra görüşürüz hoşçakalın.
Ebru hoşgeldin canım
ben severim aslinda pirasa yemegini ama esim pirasayi hic sevmez o yüzden bende yiyemiyorum. sanslisin kiz kaynanan yapiyorsa. ay benimkide yapsa keske, ama benim kaynana tembel kimse demeden asla yapmaz desende binbir nazla yapar.
olabilir o zaman ..süper bişi dimi ? ben üzgün olunca hiç hareket etmiyo ..içim parçalanıyo o üzülecek diye analık işte
ay ne kadar güzel bi duygu allah tüm isteyenlere yaşatır inş. bundan sonra sürekli hissedersin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?