Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

iyiyim çok şükür kızlar iyileştim bebişimde büyüyor 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonumuz var ..heyecanla bekliyoruz

ay kızlar bilmem hatılarmısınız bir arkadaşımın hamile oldugundan daha dogrusu şüphelendiginden bahsetmiştim. bugün gittim ona test aldım ve yaptık hamile çıktı içim bir tuhaf oldu. hamile olduguna üzülüyor. ya anlamıyorum bundan daha büyük bir sevinç varmıdır şu dünyada

hoşbulduk canlarım çok özledim sizleri bi bakem dedim ..bebişler nasıl..didemcim ben daha geçen hafta hissettim bebeğimi artık sürekli hissediyorum.

oy teyzesinin kuzusu bizde seni çok özledik canımmm
benim hissettiğim neki acep bağırsak değil eminim

oy teyzesinin kuzusu bizde seni çok özledik canımmm
benim hissettiğim neki acep bağırsak değil eminim

nasıl bi his ben ilk seğirme gibi hissettim .ama benimki çok hareketli değil normalde buna rağmen her saat hissettiriyor şükür ..

hoşbulduk canlarım çok özledim sizleri bi bakem dedim ..bebişler nasıl..didemcim ben daha geçen hafta hissettim bebeğimi artık sürekli hissediyorum.

ay ne güzel. bende okudum simdi daha 20inci haftaya kadar hissedilmeyebilirmisiz.
sevindim iyi oldgunuza. sen isim düsünmüsmüydün? bak senin kizdan sonra birde oglumuz oldu topikte

ya dün ben garip bişey hissettim annem hissedersin artık diyo sanırım bebişimdi gülde hissetmen lazım diyo

Canım hissedebilirsin erkek çabuk hissediliyormuş işte bağırsak harektiyle ayırt edilemiyormuş ilk başlarda.

nasıl bi his ben ilk seğirme gibi hissettim .ama benimki çok hareketli değil normalde buna rağmen her saat hissettiriyor şükür ..

bişey attı sanki içerde seğirme gibi bişey ama daha farklı gıdıklanır gibi oldu sol kasığım bebişim orda o galiba dedim gece yine vardı bi hareketlenmeler

ay ne güzel. bende okudum simdi daha 20inci haftaya kadar hissedilmeyebilirmisiz.
sevindim iyi oldgunuza. sen isim düsünmüsmüydün? bak senin kizdan sonra birde oglumuz oldu topikte

ismi elif olacak teyzesi inşallah..sen nasılsın bebiş nasıl?

Ebru hoşgeldin canım

bişey attı sanki içerde seğirme gibi bişey ama daha farklı gıdıklanır gibi oldu sol kasığım bebişim orda o galiba dedim gece yine vardı bi hareketlenmeler

ay ne kadar güzel bi duygu allah tüm isteyenlere yaşatır inş. bundan sonra sürekli hissedersin inş.

Kızlar ben biraz iş yapıyım yemek falan sonra görüşürüz hoşçakalın.

olabilir o zaman ..süper bişi dimi ? ben üzgün olunca hiç hareket etmiyo ..içim parçalanıyo o üzülecek diye analık işte

ben severim aslinda pirasa yemegini ama esim pirasayi hic sevmez o yüzden bende yiyemiyorum. sanslisin kiz kaynanan yapiyorsa. ay benimkide yapsa keske, ama benim kaynana tembel kimse demeden asla yapmaz desende binbir nazla yapar.

ay canım bende çok severim benimde eşim sevmez. ırakta bilmiyorlar pırasayı kaynanam bir gittigi misafirlikte yemiş begenmiş onun için yaptım dün. ay istemiyorum kaynanamın yemegini filan ben kocamın yemegini yaparım. şuanda tek dilegim kaynanamın biran önce gitmesi memleketine. bugün 42 gün oldu burda. dün hacca gidip gitmeyecegi belli olacaktı suudi arabistan kabul etmiyormuş. memleketine geri dönecekti önümüzdeki hafta ama hac şirketinin sahibi adam demiş önümüzdeki salı yine toplantı yapıcaz gitme memleketine bekle. salıya kadar demiş. oooof evimden nefret etmeye başladım. benim kaynanam da anca yemek yapar akşam kadar evde artık onuda yapsın. bir yaptıgı iş o. ama bir allahın günü demez ki sehpada tozlanmış elime bez alamda silem yok. aklı fikri pazar pazar gezmek. yine başladı cumartesi günü pazara gidelim diye. hafta sonumu burnumdan getiriyor. ben normalde cumartesileri evimi temizliyorum pazarda kocamla başbaşa oluyorum bu geldiginden beri düzenim filan kalmadı. her şey gözüme büyüyor.

olabilir o zaman ..süper bişi dimi ? ben üzgün olunca hiç hareket etmiyo ..içim parçalanıyo o üzülecek diye analık işte

ayaklarımı uzatıp oturduğumda oldu bide gece yatarken ağlıycaktım ya eşimde eğilmiş karnıma hani nerde diyo

kızlar pırasa yemeği sevmiyosanız kavurmasını yapın ..dün yaptım ben çok güzel oldu bende sevmem yemeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…