kızlar bence listeden agustos ayını silelim hiç biri haber vermemiş şimdiye kadar sizce?
mehtapcııım beni de ekle canmmm listeye benim de beklenen adet tarihim 7 kasımm inşallah gelmezz
çok güzel miş canım ya
ben yemeğe çıkıyom kızlarrrr
oglu senede bir kez gelmiş evladım yemeklerimi özlemiştir diye yapmaz mı insan hayret etttim kaynanana benim ki de oglum yemeklerimi özlemiştir diye yapıp yapıp duruyor. zaten yaptıgı yemekte 5 çeşidi geçmez yani bir sarma yapar bir onlar kubbe diyorlar içli köfteye benzeyen bir yemek bir mercimek çorbası içim dışım mercimek oldu bir büryanı dedikleri bir çeşit pilav. artık bıktım bunlardan alıyorum sebze getiriyorum yapamıyor hepsini bilmiyor çünki. 5 kilo pirinç getirmişti gelirken onların pirinci farklı ince uzun kokulu inanırmısın dün azıcık pırasa için alayuım dedim bir baktım bir pişirimlik bile kalmamış. 40 günde 5 kilo pirinç bitermi ya biz onu nerden baksan 6 ay yerdik sözde bize iyilik yapıyor. her gelmesinde allah var getiriyor ama bitirip öyle gidiyor ne anladım ben bu iyilikten. benim saçlarım çok dökülüyor özellikle hamilelikten sonra daha da çogaldı eşimde bana gitmiş başka şampuan almış oda iyi gelmedi yine dökülüyor. bende alışverişe gitmiştim eski şampuanımdan almıştım eşimin aldıgı daha bitmemiştide bitince kullanırım param varken alayuım dediydim. onu fark etmiş banyoda diyor neden biri bitmeden birini alıyorsunuz. paranızı boşa harcıyorsunuz. sanki çok hesabını bilen bir kadın gibi zaten eksik parayla gelmiş hacca gitmek için birde durmadan o paradan bozdurup bozdurup taaa komşusun kaynının ogluna hediye alıyor hesabını çok biliyor sanki. hesabını bilen kadın böyle müsriflik yaparmı allah aşkına.
2,5 yıl oldu tam. Haklısın bebek olmadan tam aile olunmuyor. Allah insallah bizede nasip eder. kaynananida takma bosver uzme canini. Sampuan bozulmaz kokmaz ki indirime girdiginde ben 2-3 tane yedek alıyorum kenarda dursun diye.
yapmiyor canim napim bende hic demiyorum birsey banane. sadece bir kere fasulye kurutmustuk biz götürlim diye. dedimki anne oglun firinda yumurtali fasulye deyip duruyor nasil oluyo dedim. anlatti iste cok basitte falan filanda. e dedim hazir varken fasulye yap birazda bende görmüs olurum benim annem o yemegi bilmiyo bende hic yemedim dedim. sagina bakti soluna bakti o simdi cok is hem fasulyeniz biter dedi. dedim az yaparsin birde baska yemek yapariz napcaz zaten biz okadar fasulyeyi dedim. baska zaman yapariz dedi gecistirdi. birdahada tövbe agizimi acmam. naparsa yapsin. iki günlük böbregi dünden kalan fasulyeye karistiran kadinin yemegini yemesemde olur.
Kızlar varya ben kayın valideme gideyim böyle çeşit çeşit herşeyi yapar arar beni cenının istedigi varsa onu yapayım der allah razı olsun her defasında değişik şeyler yapar maaşallah pek hamarattır kendileri allahtan yakınızda eşim benden pek çeşit yemek istemez ne bulursa yer canının istediginide annesine söyler yada benim anneme
ay bencede allah muhtaç etmesin canım aman aman allah korusunda adamıda öldürür senin kaynanann yemekleri.
kiz o yazi ne kadar güzel. Tsk cnm. Kiz benim annemde cok hamarattir ama kaynana tembel teneke.
kiz o yazi ne kadar güzel. tsk cnm. kiz benim annemde cok hamarattir ama kaynana tembel teneke.
istersen doğum çantası listesini de yollarım canım herşey siz hamişler için (dünürüm afiyet olsun )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?